- 29 Haziran 2015
- 318
- 440
- 103
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende dünyanın en mükemmel annelerinden biriyle muhabbet etmiştim de tam üstüne gelince öyle oldu:) midem bulanıyor akşam yemek yapamıyorum diyorum aaaa ben 9 ay yemeğimi kendim yaptım yorgun oluyorum eve gidince diyorum aa ben herşeyimi yaptım kimseden yardım almadım diye bir havalar attı ki kadın gıcık etti beni degojiberries bulantı olsa bi dert olmasa bi dert sanırımbende çevremde hiç bulanmayana rastlamadım o yüzden araştırmaya başladım acaba ben mi anormalim diye
. ben gecen sene dış gebelik geçirdim canım o yuzden sanırım kucagıma alana kadar pimpirikli davranıcam. inşallah hayırlısıyla kucaklarımıza alırız yavrularımızı
hayır normalde ben böyle insanlara Güler geçer muhattap bile olmam ama çok hassaslaştım herşeyi takıyorum. Kızlar tatlılardan çikolatadan tatlı kokusundan öyle tiksiniyorumki. Tatlı yada pasta satılan yerlerden alışveriş bile yapamıyorum. Midem öyle kötü oluyorki. Kızımın çikolatalarından bile tiksiniyorum elime bile alamıyorum.
Gorunce tiksinmiyorum ama agzima hic tatli surmedim ben de ne zamandir. Kiz geliyor herhalde :)
Ay aynı durum bende de var normalde evde olsa asla yemeden duraazdım şimdi ise yanından bile geçmiyorum :) oğlumda kilo kilo tatlı yerdim o derece bu seferki çok farklı içime hep kız doğuyor hayırlısı olsun önce sağlıklı tabikide.Benım bıldığımde tatlı yıyenlerın kızı oluyor çoğunlukla
Aynen canım birde hipertiroid vardı 6. ayda çıkmıştı karnım çok zayıflamıştım. Bu seferki çok şükür 2 hafta bunalttı beni ama cok rahatım sadece ara ara yokluyor hafif tiksinme şeklinde onun dışında herşeyi yiyorum sadece az az şimdilik sıkıntım yok.akasya11 teşekkür ederim canım çok iyi geldi hakkaten bu sabahda kusmadım normalde uyanır uyanmaz miğdenin yeşil suyunu çıkarırdım hep. şimdiki hamileliğin nasıl geçiyor peki? annem ilk 3 ay çekmiş umarım bendede daha fazla sürmez artık. karnım daha hiç çıkmadı bu kusmalar ve ishal yüzünden sende de öylemiydi ?
ben beeennnnBende dünyanın en mükemmel annelerinden biriyle muhabbet etmiştim de tam üstüne gelince öyle oldu:) midem bulanıyor akşam yemek yapamıyorum diyorum aaaa ben 9 ay yemeğimi kendim yaptım yorgun oluyorum eve gidince diyorum aa ben herşeyimi yaptım kimseden yardım almadım diye bir havalar attı ki kadın gıcık etti beni dehayır normalde ben böyle insanlara Güler geçer muhattap bile olmam ama çok hassaslaştım herşeyi takıyorum.
Var mı böyle huyu suyu değişen başka?

dün iç çamaşırlarımı yıkadım makinede yemek yap bilmem ne derken biraz yoruldum eşimde kızdı çamaşır çok mu şarttı diye "donum kalmadı donummm" diye bi başladım ağlamaya kal geldi adama bakıyo öyle yüzüme hahah tam bir deli oldum çıktım :)Tatlı yıyınce erkek tuzlu yıyınce kızmı oluyormuşAy aynı durum bende de var normalde evde olsa asla yemeden duraazdım şimdi ise yanından bile geçmiyorum :) oğlumda kilo kilo tatlı yerdim o derece bu seferki çok farklı içime hep kız doğuyor hayırlısı olsun önce sağlıklı tabikide.
Çok güldürdünüz beniben beeennnndün iç çamaşırlarımı yıkadım makinede yemek yap bilmem ne derken biraz yoruldum eşimde kızdı çamaşır çok mu şarttı diye "donum kalmadı donummm" diye bi başladım ağlamaya kal geldi adama bakıyo öyle yüzüme hahah tam bir deli oldum çıktım :)
Çok güldürdünüz beni![]()

Benim herhangi bir doğum tipine karşı asla olmaz demem yok. bakalım nasıl ilerleyecek durumlar neyi göstercek. Bence her ikisinide hazırlıklı olalım ki acil sezeryan olmak zorunda kalırsak psikolojimiz bozulmasın. ama tabi olursa normal iyi olurkızlar bu arada nasıl doğum yapacağınızı planladınız mı? Yani biraz erken mi acaba?
Ben epidural normal doğum istiyorum. Hani herkes genelde normal doğumdan korkar ya, ben sezeryandan korkuyorum. Sanırım sezeryan sonrası kesik yerleri baya bir acıyormuş. İnşallah herşey gönlümüze göre olur.![]()
çok doğru, önemli olan çocuğun ve bizim sağlıklı tamamlayacağımız bir doğum olması sanırım.Benim herhangi bir doğum tipine karşı asla olmaz demem yok. bakalım nasıl ilerleyecek durumlar neyi göstercek. Bence her ikisinide hazırlıklı olalım ki acil sezeryan olmak zorunda kalırsak psikolojimiz bozulmasın. ama tabi olursa normal iyi olur
aynen öyle tatlım. sağlıkla kucağımıza gelsinlerde bunları 8. ayımızda şartlara bakılarak karar verilecek şeyler. ben arkadaşın bebeğine hediye alacağım hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk bebek mağazasına girişim olacak. çok heyecanlıçok doğru, önemli olan çocuğun ve bizim sağlıklı tamamlayacağımız bir doğum olması sanırım.
Oyle der eskiler.Tatlı yıyınce erkek tuzlu yıyınce kızmı oluyormuş
günaydın hanımlar bende kısmetse ocak ayı annesi olucam ama sat a göre 1 hafta önde gidiyo gebeliğim ve bende ne mide bulantısı nede uykuya eğilim var usg de görmesem hamile değilim dicem. nette sağlıklı hamileliklerde mide bulantısı olur yazıyo biraz endişeliyim kızımda doğuma kadar mide bulantısı çekmiştim
günaydın hanımlar bende kısmetse ocak ayı annesi olucam ama sat a göre 1 hafta önde gidiyo gebeliğim ve bende ne mide bulantısı nede uykuya eğilim var usg de görmesem hamile değilim dicem. nette sağlıklı hamileliklerde mide bulantısı olur yazıyo biraz endişeliyim kızımda doğuma kadar mide bulantısı çekmiştim