- 11 Ekim 2013
- 1.340
- 1.294
- 333
- 35
Diyetisyene bende gidiyorum. tombik hamileyimde azcık.diyetisyene neden gidiyosun kilo problemi mi gebelik şekeri mi var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyetisyene bende gidiyorum. tombik hamileyimde azcık.diyetisyene neden gidiyosun kilo problemi mi gebelik şekeri mi var![]()
Hangi topiklere takılıyosunuz kızlaryalan yok bende geziyorum![]()
Diyetisyene bende gidiyorum. tombik hamileyimde azcık.![]()
Hamile hamile dertlencek o topiklerde bak şimdiben bir derdim var da çok görüyorum![]()
Yok ben açık açık tombikim. ama diyetisyenim çok kilolu hamile kalmamışsın dedi azıcık mutlu oldum. iştahımda yok benim aslında önceden nasılsa aynıyım. benim sıkıntım masabaşı hareketsiz çalışmam. yürüyüş yap dedi bana. birde beyin su ile açlık hissini karıştırırmış. acıkınca su için geçmezse yemek yiyin diyorlar ama. bol su iç mideni kandır.ben tombik değilim ama daha önceki gebelikte şeker çıktı diyetisyene gitmiştim ve diyet yapmak zorunda kaldım, bunda da aynısı olur diye dr diyete baştan başla dediya gözümün önünde yiyecekler uçuyor ben napıcım bilmiyorum iştah çok açık
![]()
Birde diş tellerim var benim. çoğu şeyi yiyemiyorum zaten çok ağırıyorlar.ben tombik değilim ama daha önceki gebelikte şeker çıktı diyetisyene gitmiştim ve diyet yapmak zorunda kaldım, bunda da aynısı olur diye dr diyete baştan başla dediya gözümün önünde yiyecekler uçuyor ben napıcam bilmiyorum iştah çok açık
![]()
Yok ben açık açık tombikim. ama diyetisyenim çok kilolu hamile kalmamışsın dedi azıcık mutlu oldum. iştahımda yok benim aslında önceden nasılsa aynıyım. benim sıkıntım masabaşı hareketsiz çalışmam. yürüyüş yap dedi bana. birde beyin su ile açlık hissini karıştırırmış. acıkınca su için geçmezse yemek yiyin diyorlar ama. bol su iç mideni kandır.
birde ben hamile kalınca ishalde oluyorum böyle saçma salak bişey olabilir mi ya
benim litrelik bir şişem var. teknik olarak 3 litre suyun 2 litresini işte içmem gerekiyor. öğlen 1 gibi şişem bitmediyse yavaş gittiğimi anlıyorum ve su içiyorum.bende masabası çalışıyorum hareket yokgünde 3 lt su iç dedi o nasıl olacaksa
birde ben hamile kalınca ishalde oluyorum böyle saçma salak bişey olabilir mi ya
![]()

sağol canımmm...evet valla insan beklerken pimpirikleniyo durmadan...hadi gözün aydın canım iyi yaptin erken gitmekte rahatlamissindir
Sagol canim daha guzeli senin olsun. Senin de ilk bebek oyleyseD
Daha çok yeniyiz canım zamanla herkes yorum yapar birbirine Güle güle kullan inş bide burda 2. Bebis olayı fazla mesela o sebepten katılım benim için az oluyo
benim litrelik bir şişem var. teknik olarak 3 litre suyun 2 litresini işte içmem gerekiyor. öğlen 1 gibi şişem bitmediyse yavaş gittiğimi anlıyorum ve su içiyorum.![]()

ben de aynen 6 kişi çalışıyoruz 3 bayan 3 erkek arşive giriyorum çaktırmadan orda tıkınıyorum su içiyorum gizli gizli :)odada yalnız değilim millet oruç, odadan çıksalar da bi yudum su içsem diye gözlerine bakıyorum![]()
ben de aynen 6 kişi çalışıyoruz 3 bayan 3 erkek arşive giriyorum çaktırmadan orda tıkınıyorum su içiyorum gizli gizli :)
yok mu öyle kuytu köşe bir yer canım?biz 4 kişiyiz gelen giden eksik olmaz odaya, ben nereye takılsam bilemedim öyle bi yerde yok![]()
Senin isin zormus canim bizde kalabaligiz ama kimse tutmuyor bir kisi var oda beni gormuyor rahatca yiyp iciyorumbiz 4 kişiyiz gelen giden eksik olmaz odaya, ben nereye takılsam bilemedim öyle bi yerde yok![]()
Hayirli olsun ucugun :)Merhaba güzel anneler,bu sabah dudagimda kocaman bi uçukla uyandım![]()
yok mu öyle kuytu köşe bir yer canım?