• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Selam güzel anneler,çok sık giremiyorum herkes iyidir inş.
2 sorum var,ilki balık yiyebiliyor musunuz,nerelerden hangi balıkları alıyorsunuz? Çiftlik balığı,dondurulmuş balık satıyorlar hep :(
Diğer sorum, biz bugün 7+5 günlüğüz,hamilelik takvimim 1 hafta filan ilerde.Sizin de öyle mi? Doğumu ablasıyla aynı gün olan 29 Ocak'a denk gelir mi sizce ne dersiniz?:KK68:

2 sorum var,ilki balık yiyebiliyor musunuz,nerelerden hangi balıkları alıyorsunuz? Çiftlik balığı,dondurulmuş balık satıyorlar hep :KK43:
Diğer sorum, biz bugün 7+5 günlüğüz,hamilelik takvimim 1 hafta filan ilerde.Sizin de öyle mi? Doğumu ablasıyla aynı gün olan 29 Ocak'a denk gelir mi sizce ne dersiniz?:KK68:

Balık yemiyorum ben. Hamileliği öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ki haftada 3 yesem gık demezdim.
Eşim tutuyor balık. istavrit ve azman istavrit var hep. Direk buzluğa atıyorum. dağıttık ama 1 2 kg çıkar. Çözülmeden ulaştırma şansı var mıdır ceyz yollayabilirim istersen.

Canım semt balıkçılarımda oluyor yada balık lokantalarında. Bizim bi balıkçı var somon çipura levrek falan yıyorum. Normalde barbun ve mezgit çok severim ama onlar pek önerilmiyor. En iyisi somon bence hem çok yağlı değil hemde çok lezzetli

Canım giriş yapamıyordum kaç gündür.
Site hata veriyordu.
Düzelmiş. Burdayım.
Eşim pcyi getirse de listeyi düzenlesem 2 haftadır bekliyo!
Bu arada mide problemlerim başladı...
hos geldin canım o mide problemi var ya hayatımı burnumdan getirdi yataktan çıkamadim yanma mi var bulantımı

2 sorum var,ilki balık yiyebiliyor musunuz,nerelerden hangi balıkları alıyorsunuz? Çiftlik balığı,dondurulmuş balık satıyorlar hep :KK43:

ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama ton balıkları çok seviyorum ben, diğerlerinden yemedim buzluğumda biraz hamsi stoğum var, ramazandan sonra tüketmeye çalışacağım inşallah:kk77:
benim takvimde tahmini yani sat yok bende, seninki ilerdeyse 29 ocak dan önce gelmesi gerekmez mi:KK64:

Balık yemiyorum ben. Hamileliği öğrendiğimden beri ağzıma sürmedim ki haftada 3 yesem gık demezdim.
Eşim tutuyor balık. istavrit ve azman istavrit var hep. Direk buzluğa atıyorum. dağıttık ama 1 2 kg çıkar. Çözülmeden ulaştırma şansı var mıdır ceyz yollayabilirim istersen.
Canım ciddi misin? Ama eşin filan yemiyor mu? Ben İstanbuldayım anadolu yakası,siz hangi semtteydiniz?
Çoğu faydalı gıdadan ben de tiksindim,ceviz filan görünce baygınlık geçiriyorum ama balıkta şuan öyle bir durum yok.

ne kadar sağlıklı bilmiyorum ama ton balıkları çok seviyorum ben, diğerlerinden yemedim buzluğumda biraz hamsi stoğum var, ramazandan sonra tüketmeye çalışacağım inşallah:kk77:
benim takvimde tahmini yani sat yok bende, seninki ilerdeyse 29 ocak dan önce gelmesi gerekmez mi:KK64:
Ton balığı zararlı olmasın canım? Doktora danışmış mıydın? Benim SATa göre 23 Ocak çıkıyor, 8 haftanın sonlarındayım ama ultrasonda da 7.haftadayım. Yani imzamdaki hafta ilerde,bakalım ya şans:)

Benim fazla bulantım yok. Bugün doktorum olması ihtimaline karşı zencefilli limonata tarifi verdi bana. Ilaç kullanma yanlısı değil.
Limonun kabuğu çok iyi yıkanıp rendelenecek, aynı limonların suyu sıkılacak. Içine istenirse az miktarda şeker atılacak. Şeker limon suyunun içinde eriyince, bıçağın ucu kadar taze zencefil rendelenecek içine, iceceginiz kadar suyla karıştırıp, limon kabuğu rendesi yemek istemeyen suzebilirmiş. Bulantısı olan annelerin bilgisi olsun. Bir de yatağın başucunda yulaflı bir bisküvi olsun ve uyanır uyanmaz yiyip yatakta 15 dk dinlen dedi.
Ben Migros'ta taze zencefil buldum. Bugün deneyeceğim. Gebelik reflusune de iyi geliyormuş.

Canım semt balıkçılarımda oluyor yada balık lokantalarında. Bizim bi balıkçı var somon çipura levrek falan yıyorum. Normalde barbun ve mezgit çok severim ama onlar pek önerilmiyor. En iyisi somon bence hem çok yağlı değil hemde çok lezzetli
Ben de somon ve cipura yiyorum daha cok. Kış olsa hamsi istavrit bol olurdu ne guzel. Denizkiyisina gidince taze balik buluruz bi ojullar kapansin da

Canım ciddi misin? Ama eşin filan yemiyor mu? Ben İstanbuldayım anadolu yakası,siz hangi semtteydiniz?
Çoğu faydalı gıdadan ben de tiksindim,ceviz filan görünce baygınlık geçiriyorum ama balıkta şuan öyle bir durum yok.

Avrupa yakası küçükçekmecedeyim ben. Floryadan tutuyor balığı da.
Aklına bir yol gelirse yaz bulamadım ben zira.
Bir gün beraber balığa gidebilirdik direk dondurmadan da alırdın çünkü akşam 8 9 arası 60 70 tane tutuyor eşim şanslıysa. En olmadı 30 çıkıyor yine öğün olurdu.
Cidden ulaştırabileceğim bir şey gelirse aklına yaz.
Gelmezse de evinize yakın balık tutulacak neresi var oraya gidip tutan birinden alabilirsiniz kimse yemek için tutmuyor zevkine tutuyor hani tersleyen çıkmaz.
Bende full ketçap mayonez aşeriyorum ki normalde yemem. Ağzıma şişeyi sıkıyorum.

Back
X