Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canım allah en iyisini bilen hayır gibi görünüp şer olmasından korusun rabbim hakkımızda en hayırlısını versin sağlıkla birlikte inşallah

Benim de hamile kaldığımdan beri sürekli tekrar eden ishalim var ya sinirim bozuluyo artıkbende masabası çalışıyorum hareket yokgünde 3 lt su iç dedi o nasıl olacaksa
birde ben hamile kalınca ishalde oluyorum böyle saçma salak bişey olabilir mi ya
![]()
Teşekkür ederiz canım tarif için. Ben de geçen zencefilli vişne suyu yapmıştım biraz rahatlamisti midemi dün de rüyamda deli gibi limonata içip içip ferahliyodum deneyeyim hemen :))Benim fazla bulantım yok. Bugün doktorum olması ihtimaline karşı zencefilli limonata tarifi verdi bana. Ilaç kullanma yanlısı değil.
Limonun kabuğu çok iyi yıkanıp rendelenecek, aynı limonların suyu sıkılacak. Içine istenirse az miktarda şeker atılacak. Şeker limon suyunun içinde eriyince, bıçağın ucu kadar taze zencefil rendelenecek içine, iceceginiz kadar suyla karıştırıp, limon kabuğu rendesi yemek istemeyen suzebilirmiş. Bulantısı olan annelerin bilgisi olsun. Bir de yatağın başucunda yulaflı bir bisküvi olsun ve uyanır uyanmaz yiyip yatakta 15 dk dinlen dedi.
Ben Migros'ta taze zencefil buldum. Bugün deneyeceğim. Gebelik reflusune de iyi geliyormuş.
Aynı fikirdeyimBence samimiyetsizlikten degil de su siralar hepimizin sikintili zamanlari. Bulantilar, dusuk riskleri vs.
Sahsen ben bazen okuyorum ama yazmaya derman bulamiyorum, o kadar kotu hissediyorum kendimi.
Bence asil 16. Haftadan sonra senlenir buralar.
Kızlar benim oğlum olacak ahanda buraya yazıyorum
Bana da doğru gibi geliyor ama ilk ek gıda almaya başladığı zamanlar için. Ek gıdaya yeni başlayınca hamilelikte ne yediysem severek yiyordu yemediğim şeyleri reddetti hep, şimdi 16 aylık kendi damak tadı oluşuyor yavaş yavaşYa bu hamiiklte anne ne yerse bebek de onu severmis lafi dogru mu acaba cidden?
Ben diyabetten oturu hic tatli hamur isi yemedim, protein agirlikli beslendim.
Kizim 5, 5 yasinda. Gecen seneye kadsr agzina tatli bir sey surmedi, deli gibi et ve yumurta yedi :)
Cin takviminemi baktın canimKız olarak görünüyor canım allah gönlüne göre versin istersen @iyotsuztuz senin cinsiyet tahminini eklesin listeye :)
bu Çin takvimi tutuyor mu gerçekten ???Kız olarak görünüyor canım allah gönlüne göre versin istersen @iyotsuztuz senin cinsiyet tahminini eklesin listeye :)
Benim de hamile kaldığımdan beri sürekli tekrar eden ishalim var ya sinirim bozuluyo artık
eşim kız görmüş ben de kız gördüm canım hayırlısı artık :))Ayy ne güzel yaa rüya görüyormusun canım hiç cinsiyeti gosrerecek
y
Sağda canım
Bir his yok valla ne olursa olsun çok sevineceğim:) Kız olsa iki kardeş için süper bir şans olurdu:)Hımm ne hissediyorsun cinsiyetini .canimm
Sieşim kız görmüş ben de kız gördüm canım hayırlısı artık :))
İlk zamanlar surekliydi canım şimdi arada gelip gidiyo,bazen olmasam bile öyleymiş gibi karnım ağrıyo filan. Kan tahlilimde lökosit yüksek çıkmıştı Dr um grip ishal var mı dedi ishal var deyince iki gün 1er kaşık sirke iç 1 hafta sonra kan ver bakalım dedi. Ben sirkeyi direkt içmedim ama 1-2 yemeğime koyarak yedim biraz hafifletti lokosit değeri de düşmüş,istersen sen de denesende de mi var canım bende bana has bir durum zannediyordumkızımda 1-1,5 ay sürdü bunda ne olucak bilemiyorum geçmiyor bir türlü
![]()
Ben de de aynı artık kola yapıyorum hibor 5000 kullanıyorum kan pıhtısı içinoyy gözumuz aydin bizde 9+2 olduk benim bulantim kusmam hic olmadi mide yanmasindan ölüyorum inan dün anneme sordum o da hic mide bulantisi kusma yasamamis mide yanmasini siddettli yasamis 2,5 ayda asermis bende de aserme yok annem yol gostericim oldu Allah yardımcin olsun tatlim ignelerle aram cok kötü gobegim beze oldu mosmor
Takvimi önümüzdeki 30 sene kız diyor cinde kiz diyor her ay a tek tek baktım oğlumda çıkıyor erkek diye ama bu defa 2030 senesine kadar kız çıkıyor rus daRus takvimide çin takvimide kız diyor hayırlısı insallah
hayırlısı canım eşim yine erkek istiyor kız isteyen tek benim zaten çok özeniyorum ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun inşallahTeşi çıkarmış balım ben oğlumda kız bebek doğurdum bıçak silah gördüm .bunda kolum da altın bilezikler gördüm hayırlısı artik
Si
DIger bebeğin cinsiyeti ne canım kızı erkekmihayırlısı canım eşim yine erkek istiyor kız isteyen tek benim zaten çok özeniyorum ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah