• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
bende masabası çalışıyorum hareket yok :KK43: günde 3 lt su iç dedi o nasıl olacaksa:oha: birde ben hamile kalınca ishalde oluyorum böyle saçma salak bişey olabilir mi ya:olamaz:
Benim de hamile kaldığımdan beri sürekli tekrar eden ishalim var ya sinirim bozuluyo artık
Benim fazla bulantım yok. Bugün doktorum olması ihtimaline karşı zencefilli limonata tarifi verdi bana. Ilaç kullanma yanlısı değil.
Limonun kabuğu çok iyi yıkanıp rendelenecek, aynı limonların suyu sıkılacak. Içine istenirse az miktarda şeker atılacak. Şeker limon suyunun içinde eriyince, bıçağın ucu kadar taze zencefil rendelenecek içine, iceceginiz kadar suyla karıştırıp, limon kabuğu rendesi yemek istemeyen suzebilirmiş. Bulantısı olan annelerin bilgisi olsun. Bir de yatağın başucunda yulaflı bir bisküvi olsun ve uyanır uyanmaz yiyip yatakta 15 dk dinlen dedi.
Ben Migros'ta taze zencefil buldum. Bugün deneyeceğim. Gebelik reflusune de iyi geliyormuş.
Teşekkür ederiz canım tarif için. Ben de geçen zencefilli vişne suyu yapmıştım biraz rahatlamisti midemi dün de rüyamda deli gibi limonata içip içip ferahliyodum deneyeyim hemen :))
Bence samimiyetsizlikten degil de su siralar hepimizin sikintili zamanlari. Bulantilar, dusuk riskleri vs.
Sahsen ben bazen okuyorum ama yazmaya derman bulamiyorum, o kadar kotu hissediyorum kendimi.
Bence asil 16. Haftadan sonra senlenir buralar.
Aynı fikirdeyim :KK5:
Kızlar benim oğlum olacak ahanda buraya yazıyorum

Ya bu hamiiklte anne ne yerse bebek de onu severmis lafi dogru mu acaba cidden?
Ben diyabetten oturu hic tatli hamur isi yemedim, protein agirlikli beslendim.
Kizim 5, 5 yasinda. Gecen seneye kadsr agzina tatli bir sey surmedi, deli gibi et ve yumurta yedi :)
Bana da doğru gibi geliyor ama ilk ek gıda almaya başladığı zamanlar için. Ek gıdaya yeni başlayınca hamilelikte ne yediysem severek yiyordu yemediğim şeyleri reddetti hep, şimdi 16 aylık kendi damak tadı oluşuyor yavaş yavaş

Benim de hamile kaldığımdan beri sürekli tekrar eden ishalim var ya sinirim bozuluyo artık

sende de mi var canım bende bana has bir durum zannediyordum :KK19: kızımda 1-1,5 ay sürdü bunda ne olucak bilemiyorum geçmiyor bir türlü:KK43:

Kese yuvarlıkmi fasulye gibi uzun ince mi canım. Bi teyze bana 2012 çift sene gebe kalmışın 2013 dogurmussun .bunda da 2016 yine çift sene kalmisin yine tek sene 2017 doğuracaksin eğer öbür çocuk doğum günü gelmeden önceki ay doğar sa cinsiyet aynı olur demişti pek inanasim gelmedi ama bilmiyorum.eğer şubatta sonra doğar sa bu bebek cinsiyet değişir dedi kısmet bakalim.önce doğuyor bu ocakta ama alakasız bence keseye biraz inandım sanki yüzde 70 doğru gibi tutmayanlarda yüzde 30 a giriyor galiba .Rabbin gonlundekini gobusunde eylesin canim

çin takvimi rus takvimi bioritm kesedeki konum hepsi kız gösteriyor bir de hamile kalınan ay ile doldurulan yaş toplanınca tek çıkarsa kız çift çıkarsa erkek o da tek çıktı...bütün bunlara rağmen erkek olursa istatistiklerim alt üst olacak...

sende de mi var canım bende bana has bir durum zannediyordum :KK19: kızımda 1-1,5 ay sürdü bunda ne olucak bilemiyorum geçmiyor bir türlü:KK43:
İlk zamanlar surekliydi canım şimdi arada gelip gidiyo,bazen olmasam bile öyleymiş gibi karnım ağrıyo filan. Kan tahlilimde lökosit yüksek çıkmıştı Dr um grip ishal var mı dedi ishal var deyince iki gün 1er kaşık sirke iç 1 hafta sonra kan ver bakalım dedi. Ben sirkeyi direkt içmedim ama 1-2 yemeğime koyarak yedim biraz hafifletti lokosit değeri de düşmüş,istersen sen de dene

oyy gözumuz aydin bizde 9+2 olduk benim bulantim kusmam hic olmadi mide yanmasindan ölüyorum inan dün anneme sordum o da hic mide bulantisi kusma yasamamis mide yanmasini siddettli yasamis 2,5 ayda asermis bende de aserme yok annem yol gostericim oldu Allah yardımcin olsun tatlim ignelerle aram cok kötü gobegim beze oldu mosmor
Ben de de aynı artık kola yapıyorum hibor 5000 kullanıyorum kan pıhtısı için

Teşi çıkarmış balım ben oğlumda kız bebek doğurdum bıçak silah gördüm .bunda kolum da altın bilezikler gördüm hayırlısı artik

Si
hayırlısı canım eşim yine erkek istiyor kız isteyen tek benim zaten çok özeniyorum ama öncelikle sağlıklı ve hayırlı olsun inşallah

Çin takviminde erkek görünüyo ama ilk bebeğim kız görünüyo erkek oldu :) Ama hamileliğim zamanında baktığımda o da erkek görünüyordu yıllık değişiyor mu ki bu takvim yoksa hep aynı mı? İnşallah şu cümlemden bi anlayan çıkar karışık oldu :KK48:

Back
X