- 11 Haziran 2016
- 1.950
- 3.066
- 83
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben normalde de çok sık balık yiyemem ama 15 günde bir yiyorum,Bodrum'da yaşadığımız için burda balık bulmak çok kolay büyük şehirlerde daha zor tabiki.23 ocak görünüyor ama 29unu beklemesi küçük bi ihtimalde olsa var tabi.takviminde ilerde değil 7.haftayı bitirdiği için 8.haftanin içinde olduğunu gösteriyor.Selam güzel anneler,çok sık giremiyorum herkes iyidir inş.
2 sorum var,ilki balık yiyebiliyor musunuz,nerelerden hangi balıkları alıyorsunuz? Çiftlik balığı,dondurulmuş balık satıyorlar hep
Diğer sorum, biz bugün 7+5 günlüğüz,hamilelik takvimim 1 hafta filan ilerde.Sizin de öyle mi? Doğumu ablasıyla aynı gün olan 29 Ocak'a denk gelir mi sizce ne dersiniz?![]()
12 haftalik olduğunda bebeği sağ kasiginda bulursan yani sağ tarafında böyle yatınca sağ tarafında görürsen büyüsede. Benim oğlum 12 haftada karnimin sağ tarafında portakal gibi çadır olurdu yani bu teori bende tuttu galibaSagda buyurse ne denek canım
Kız herseyde de kız çıkıyor seninki kızsa demekki o Teyzenin hesabina göre de seninki kız cikiyor .aynı sene ve kızının doğum gününden önce olacak seninki kız yani .2013 2017Bu cinsiyet tahmininde bilimsel bir araştırma da varmış,seneler önce okumuştum.
Kadın vücudundaki hücreler 3 yılda bir,erkek vücudundakiler de 4 yılda bir yenilenirmiş. Bebeğin cinsiyeti, hamile kalınan yıla annenin yada babanın yaşının katına göre yani vücudunun yenilendiği yıla göre belli oluyormuş.
Karışık anlatmış olabilirim. Örnek vermem gerekirse, ben 27 yaşındayım yaşım 3ün katı yani vücudumun yenilendiği yılda hamile kaldım. Eşim de 29 yaşında, 4ün katı değil. Yani bu teoriye göre de bebiş kız çıkıyor:)
Önceden bebeği olanlar bir hesaplasanıza,doğru çıkıyor mu bu?
Gebeloji diye bir kitap okumuştum ve orda kesinlikle bununla ilgisi olduğunu yazıyordu. Hatta suna çok sasirmistim anne sarımsak yerse ve bi yarım saat sonra amniyo sivisindan sıvı alındığında sıvının sarımsak koktugu gozlemlenmiş.Ya bu hamiiklte anne ne yerse bebek de onu severmis lafi dogru mu acaba cidden?
Ben diyabetten oturu hic tatli hamur isi yemedim, protein agirlikli beslendim.
Kizim 5, 5 yasinda. Gecen seneye kadsr agzina tatli bir sey surmedi, deli gibi et ve yumurta yedi :)
biz aynı yaştayız eşimleKızlar birde kendi ve Eşinizin yaşını 4 e bölün kan yenilemesi böyle hesaplaniyormus .kimin kalan sayısı fazlaysa onun cinsiyeti tutuyorMuş ....çok ilginc .27 yaşındayım 27: 4 = 6.75 33÷4=8.25 mesela böyle yazıyor nette bi yapın hep makinesinde bakem ne cikiyor
Ay farkı çıkmıyormubiz aynı yaştayız eşimle![]()
2 ay fark var aramızdaAy farkı çıkmıyormu
kızlar yok mu bu hesaplamayı yapan hiç aramızda
Ayy bende mi var anormallik 1 ay sonraya verdi randevuyu geçmiyo günlerBen daha 7+5im 4 kere gittim, bu kadar bakılması anormal geldi bana yaa. 2 hafta sonra gitmek istemiyoum bayramdan sonra gideceğim

bir ay sonraya mı verdi 12 haftada 2 li test yapmayacak mı ilginçAyy bende mi var anormallik 1 ay sonraya verdi randevuyu geçmiyo günler![]()
Canim t8me zone dedigi yerde ne yapilacak ben onu anlamadim.
Eşiminki yüksek çıktı canımKızlar birde kendi ve Eşinizin yaşını 4 e bölün kan yenilemesi böyle hesaplaniyormus .kimin kalan sayısı fazlaysa onun cinsiyeti tutuyorMuş ....çok ilginc .27 yaşındayım 27: 4 = 6.75 33÷4=8.25 mesela böyle yazıyor nette bi yapın hep makinesinde bakem ne cikiyor
Benim Dr devlet olmasına rağmen kese için çağırdı kalp için çağırdı şimdide 2 hafta sonra tekrar gel dedi .bundan sonra aylık muayene galibaAyy bende mi var anormallik 1 ay sonraya verdi randevuyu geçmiyo günler![]()
Yumurtlama tarıhımı bılmıyorum benben size bi hesaplama linki göndericem.doğum tarihiniz ve yumurtlama tarihiniz le bakılıyor.benim iki kızım var ikisi de doğru çıktı sonra iki ablam var onlarında ikişer tAne çocukları var onlar da doğru çıktı.sizde deneyin bakalım bi özellikle daha önce doğum yapmış olanlar denerse doğruluğunu ölçmüş oluruz.göndericem şimdi hadi kolay gelsin ::;)
açıkçası ben bu tür şeylere pek inanmıyorum. ne kesenin duruşuna göre ne bebeğin sağda solda olmasına göre neden yok çin rus takvimine göre cinsiyet belirlemeler bana mantıksız geliyor.kızlar yok mu bu hesaplamayı yapan hiç aramızda
Bende yaptım 1 tane kızım var. Bu teste göre koz çıktı. 2 hafta önce 11 . Haftada doktor erkek olabilir demişti ama bu teste göre kız çıkıyor yine.
Hımm benim oğluMDA tuttuEşiminki yüksek çıktı canım