Ben Imom içiyorum. Ilk muayeneye gıttığınde badladık içmeye. Gebeliğin sonuna kadar içeceksin dedi doktorKızlar doktorunuz ne vitamin verdi? Ne zamandan beri içiyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Imom içiyorum. Ilk muayeneye gıttığınde badladık içmeye. Gebeliğin sonuna kadar içeceksin dedi doktorKızlar doktorunuz ne vitamin verdi? Ne zamandan beri içiyorsunuz
Rus takvimine göre baba en çok 1970 doğumlu olabilir. Kocaman 1968 doğumlu. Ruslara Gore baba olmamalırus takvimine de bakın![]()
Kız kardeşim de tutmadı. Erkek diyordu kızı oldubu Çin takvimi tutuyor mu gerçekten ???
Ayda bir çağırıyor.a ma geçen gece kaşığın agriyor bahanesiyle acilde ultrason gittim Deniz'i gormeye halbuki agrimiyorduBen bir şey daha soracağım,doktorlarınız sizi ne sıklıkla çağırıyor? İlk gittiğimde 4 haftalıktı. Kese görünmediği için 2 gün sonra tekrar çağırdı. Sonra 6 haftalıkken gittim,vajinal bakıp kalp atışını duyduk. 7 haftalıkken tekrar gel karından da duyalım dedi bu cumartesi yine muayenedeydik. Bir sorun yok çok şükür ama 2 hafta sonra yine gel dedi. İyi de bu kadar sık niye çağırıyor yahu,aylık kontrole geçilmesi gerekmiyor mu artık? Sizin de böyle mi?
Canim cis geldiği vakit nasıl anlicam kakisi anlıyorum eh eh diyo cis nasıl olucak söyler mi acaba onu birde geceleri nasıl yapıyimCanım ben 23 aylıkken başlamıştım 1 haftada bitmişti iş. Dirayetli ol sakin ol yeter. İlk Zaman 10-15 dk da bir çiş yapıyor :)
Ne büyük mucizesin Yarabbim yaa Maşallah size canım Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin insGünaydınlar güzel anne adayları, biz de kontrolden geldik. Her şeyimiz yolunda. Kalbi öyle güzel atıyor ki dinlerken ağladım. 3 hafta sonra ikili tarama testimiz var. Sadece 5 gün geriden geliyoruz.
Eki Görüntüle 1846184
Bi' maaşallah benim fındıkiçime.![]()
Yaşı doldurmuş olmak mı gerek peki? Nisan'da hamile kaldım. Ben 38'idoldurmustum. Kocaman Temmuz'da 48'i dolduracak. Yaşı doldurmak önemli değilse şayet 38ve üçe tam bölünmez 48 dorde tam bölünur. durumda erkek.Bu cinsiyet tahmininde bilimsel bir araştırma da varmış,seneler önce okumuştum.
Kadın vücudundaki hücreler 3 yılda bir,erkek vücudundakiler de 4 yılda bir yenilenirmiş. Bebeğin cinsiyeti, hamile kalınan yıla annenin yada babanın yaşının katına göre yani vücudunun yenilendiği yıla göre belli oluyormuş.
Karışık anlatmış olabilirim. Örnek vermem gerekirse, ben 27 yaşındayım yaşım 3ün katı yani vücudumun yenilendiği yılda hamile kaldım. Eşim de 29 yaşında, 4ün katı değil. Yani bu teoriye göre de bebiş kız çıkıyor:)
Önceden bebeği olanlar bir hesaplasanıza,doğru çıkıyor mu bu?
Ayy erkek dedi.Can'ım time zone saat demek onu boş bırak zorunlu değil.ilkine kendi doğum tarihini yazıcaksın ikincisine tahmini yumurtlama tarihini yani adetinden 15 gün sonrası filan.
o zaman sende tutmadı.demek ki hep doğru çıkmıyorAsli , önceki doğumunun denedim, ona da erkek dedi ama kızım var.
O zaman hala umut var demek ki![]()
Ne büyük mucizesin Yarabbim yaa Maşallah size canım Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin ins
Benim de erkek çıktı ilki de kız çıktı ama erkek :))Asli , önceki doğumunun denedim, ona da erkek dedi ama kızım var.
O zaman hala umut var demek ki![]()
o zaman sende tutmadı.demek ki hep doğru çıkmıyor
Benim de kız çıktı bu teste göre
Canim kesenin sağında bebek ve şekli olusmamis kız olma ihtimali yüksek
Teşekkür ederim canım inşallahCanim kesenin sağında bebek ve şekli olusmamis kız olma ihtimali yüksek
.Ay bu yöntemde mi patladı şimdi. Kız çıktı bana diye sevindirik olmuştum.
En son arpayla buğday alıp eski Mısır'lılar gibi üzerine işeyeceğim.
Zira bu yöntemi ben de Ramses serisinde okumuştum yıllar evvel. Firavun hanımları da yapıyormuş bunu.![]()
Yalnız o arayla buğday yeserene kadar muhtemelen ultrasonda cikarAy bu yöntemde mi patladı şimdi. Kız çıktı bana diye sevindirik olmuştum.
En son arpayla buğday alıp eski Mısır'lılar gibi üzerine işeyeceğim.
Zira bu yöntemi ben de Ramses serisinde okumuştum yıllar evvel. Firavun hanımları da yapıyormuş bunu.![]()