• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Ben bir şey daha soracağım,doktorlarınız sizi ne sıklıkla çağırıyor? İlk gittiğimde 4 haftalıktı. Kese görünmediği için 2 gün sonra tekrar çağırdı. Sonra 6 haftalıkken gittim,vajinal bakıp kalp atışını duyduk. 7 haftalıkken tekrar gel karından da duyalım dedi bu cumartesi yine muayenedeydik. Bir sorun yok çok şükür ama 2 hafta sonra yine gel dedi. İyi de bu kadar sık niye çağırıyor yahu,aylık kontrole geçilmesi gerekmiyor mu artık? Sizin de böyle mi?
Ayda bir çağırıyor.a ma geçen gece kaşığın agriyor bahanesiyle acilde ultrason gittim Deniz'i gormeye halbuki agrimiyordu

Günaydınlar güzel anne adayları, biz de kontrolden geldik. Her şeyimiz yolunda. Kalbi öyle güzel atıyor ki dinlerken ağladım. 3 hafta sonra ikili tarama testimiz var. Sadece 5 gün geriden geliyoruz.

Eki Görüntüle 1846184

Bi' maaşallah benim fındıkiçime. :nazar:
Ne büyük mucizesin Yarabbim yaa Maşallah size canım Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin ins

Bu cinsiyet tahmininde bilimsel bir araştırma da varmış,seneler önce okumuştum.
Kadın vücudundaki hücreler 3 yılda bir,erkek vücudundakiler de 4 yılda bir yenilenirmiş. Bebeğin cinsiyeti, hamile kalınan yıla annenin yada babanın yaşının katına göre yani vücudunun yenilendiği yıla göre belli oluyormuş.
Karışık anlatmış olabilirim. Örnek vermem gerekirse, ben 27 yaşındayım yaşım 3ün katı yani vücudumun yenilendiği yılda hamile kaldım. Eşim de 29 yaşında, 4ün katı değil. Yani bu teoriye göre de bebiş kız çıkıyor:)
Önceden bebeği olanlar bir hesaplasanıza,doğru çıkıyor mu bu?
Yaşı doldurmuş olmak mı gerek peki? Nisan'da hamile kaldım. Ben 38'idoldurmustum. Kocaman Temmuz'da 48'i dolduracak. Yaşı doldurmak önemli değilse şayet 38ve üçe tam bölünmez 48 dorde tam bölünur. durumda erkek.
Kocaman yedi sülalesi erkek. Hiç kız yok. Bizde de kız ağırlıklı. Onun iki oğlu var eski eşinden. Kızım diye seviyor. Sana güveniyorum diyor. Uç kızkardeşi biz

Asli , önceki doğumunun denedim, ona da erkek dedi ama kızım var.
O zaman hala umut var demek ki:KK49::KK50:

Ne büyük mucizesin Yarabbim yaa Maşallah size canım Rabbim hayırlı bir şekilde kucağına almani nasip etsin ins

Amin canım. Cümlemizin evladını sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim. Güzel dileklerin için çok çok teşekkür ederim.

Şu linkteki cinsiyet tahmini şeyini denedim ama ovulasyon günümü yazdım ben. Hamile kaldığım günü bile biliyorum yaa. :KK70::KK70:
Benim kız çıktı. Çok mutlu oldum.

Time zone zaman dilimi demek. Türkiye yaz saatinde Gmt+3, kışın Gmt+2'de. Orada yoktu zaten ama tüm saat dilimlerinde de kız çıktı. :KK70::KK70:

o zaman sende tutmadı.demek ki hep doğru çıkmıyor

Ay bu yöntemde mi patladı şimdi. Kız çıktı bana diye sevindirik olmuştum.

En son arpayla buğday alıp eski Mısır'lılar gibi üzerine işeyeceğim. :KK70:

Zira bu yöntemi ben de Ramses serisinde okumuştum yıllar evvel. Firavun hanımları da yapıyormuş bunu. :cool:

Ay bu yöntemde mi patladı şimdi. Kız çıktı bana diye sevindirik olmuştum.

En son arpayla buğday alıp eski Mısır'lılar gibi üzerine işeyeceğim. :KK70:

Zira bu yöntemi ben de Ramses serisinde okumuştum yıllar evvel. Firavun hanımları da yapıyormuş bunu. :cool:
Yalnız o arayla buğday yeserene kadar muhtemelen ultrasonda cikar:halay:

Back
X