• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
canım benim Allah ın değirmeni geç ama ince öğütürmüş:KK53::KK53:

Yine de kimse kötü olmasın.
Allah herkese merhamet versin sadece.
Kayın validem öyle hakaret etmez, laf söylemez.
Kıskançlığı yoktur.
Ama işte gelin dediğin zaman onlar da hep ön plan da yemek, temizlik yapan, kayın valide ve kayın pedere bakmak zorunda olan biri, düşünce tarzları benim yetişme tarzıma hiç uygun değil.
Uyuşmazlık, anlaşmazlık doğal bu yüzden..

E ecrinny tatlım amiinnn inşallah sağlıkla :)
bu arada testin adı zaten 11-14 testi yani 13+6 hatta 14+0'a kadar yolu var yapılır. ben dün 12+1ken yaptı doktor. Hamd olsun ensesine burun kemiğine süper dedi. Kan sonucunu bekliyorum ama doktorum çok iyi gördüm dedi. içinizi ferah tutun, ben gerçekten heeep dua ettim. Hamd olsun eli ayağı düzgün dedi doktorum sağlığı yerinde. ama down sendromu çıkmış olsaydı da doğururdum. Rabbm vermiş ben kıyamazdım. merak etmeyin herşey yapılıyo yani heer zaman :)

bazı insanlar öyle canım başkasının acısından zevk alır hatta unuttuğunda hatırlatır, boşuna dememişler başına gelmeyenin hoşuna gelir diye:KK14:ama eşini takdir ettim valla maşallah ona:nazar: benim odun olsa asla bişey demezdi malımı bilmezmiyim:sopa: yanında rahat edemediğim, moral bozucu, art niyetli negatif insanlardan uzak durmaya çalışıyorum ben olmasınlar yanımda, ben bana yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasını da yapmıyorum hayat felsefem bu, ben nasılsam herkes öyle... sende değmeyecek insanları düşünme bile canım ya inan ki değmiyor:KK43:

Ben de eşime çok kızıyorum bu konuda. Mesela komşu olayını da paylaşmadım onunla. Ohoo, duysa hemen nasıl insanlarla yaşıyoruz diye taşınır buradan. Çok fevri.
Hani öyle yükselmez, parlamaz ama sakinliğiyle verdiği cevaplarla yerin dibine gömer insanı. Hazır cevap. Küfür etse bundan iyiydi dersin ya öyle bir tip. Sen hakim olmalıymışsın, sende fil hafızası var diyorum ona.
Ben daha çok öyle insanları eşimden uzak tutmaya çalışırken böyle oluyor hep çünkü hep onun üzerinden çalışıyorlar. Neler duymadı ki şimdiye kadar bu bünye.

xkardelenx xkardelenx tatlım inşallah ben hep dua ettim ama önce sağlığına sonra kız olması için hepte içime doğdu kız olucak diye. Ama sonuçta henuz kesin değil kız olduğu 2 doktorda çıkıntı görmüyorum kıza benzetiyorum dedi. İnşallah değişmezde kızım olur :KK200: ama değişirde oğlum olursa da üzülmem yani :)
ben de çok istiyorum kız olmasını tabi önce sağlıkla ve hayırla inşallah cümlemizinki canım...

Dilerim senden önce onların gönüllerince oğlu olsun ki, kız evlatları sevgi ayrımcılığına maruz kalmasın. Şimdi hamile olmanında etkisi var, duygusalsın. Stres yapıyorsun baskı yüzünden bu durumu ama kızın da olursa, doğumdan sonrada burada olur da görürsek iyi ki kızım olmuş diyeceksin. Annem hep der, evlat kokusunu içine çektikten sonra. Ne kimin ne dediği umurunda oluyor ne de cinsiyeti.
dogru söylüyorsun canım evlat evlattır kızı erkegi yok o konu da ayrımcılık yapmıyorum annem hep der kız evlat daha hayırlı keske senin gibi 3 kızım daha olsaydı der ama ilk hamilelik mi yoksa duygusallık mı bilmiyorumm rabbimden saglıklı evlat istiyorum

Yine de kimse kötü olmasın.
Allah herkese merhamet versin sadece.
Kayın validem öyle hakaret etmez, laf söylemez.
Kıskançlığı yoktur.
Ama işte gelin dediğin zaman onlar da hep ön plan da yemek, temizlik yapan, kayın valide ve kayın pedere bakmak zorunda olan biri, düşünce tarzları benim yetişme tarzıma hiç uygun değil.
Uyuşmazlık, anlaşmazlık doğal bu yüzden..

yetişme tarzı, kültür, empati yapamama anlaşmazlıklar bu yüzden biliyorum canım, kötü olsun diye yazmadım ben ama insan yaşamadan öğrenmez anlamaz hissetmez bence:KK14:benim kv de hiç laf etmez, kıskanmaz, hatta verdiğim ilk örnekte olduğu gibi hiiiiiç karışmaz :KK53:

yetişme tarzı, kültür, empati yapamama anlaşmazlıklar bu yüzden biliyorum canım, kötü olsun diye yazmadım ben ama insan yaşamadan öğrenmez anlamaz hissetmez bence:KK14:benim kv de hiç laf etmez, kıskanmaz, hatta verdiğim ilk örnekte olduğu gibi hiiiiiç karışmaz :KK53:

Biliyorum canım yazmadığını, ben çok çabuk yorulan bir insanım şimdi de hamileyim üstelik, sürekli pervane gibi dönemem ki, kaldı ki '' yap, et '' dendiği zaman ya da ''kalk hadi'' iyice sinirlerim bozuluyor. Kayın pederde höt höt' tür. Kalktığın saate konuşur, ne ile ilgilendiğine karışır. Neyse ki uzaklar işte, zırt pırt görüşme durumu yok..:KK51:

Kızlar Günaydın Nasılsıniz .ben bugun Dr gidiyorum rüyamda USG de bak pipisi diyor erkek diyor bende görüyorum pipisi ni kordon ayrı pipisi bildiğin pipi yani çok ilginçti. Yatmadan ALLAHIM Rüyamda göster demiştim cinsiyetini 3 İhlas okuyup yatmistim. Rüyada tersi çıkar derler tatlı seker gibi bir kızım olacak galiba

Biliyorum canım yazmadığını, ben çok çabuk yorulan bir insanım şimdi de hamileyim üstelik, sürekli pervane gibi dönemem ki, kaldı ki '' yap, et '' dendiği zaman ya da ''kalk hadi'' iyice sinirlerim bozuluyor. Kayın pederde höt höt' tür. Kalktığın saate konuşur, ne ile ilgilendiğine karışır. Neyse ki uzaklar işte, zırt pırt görüşme durumu yok..:KK51:

biz aynı şehirdeyiz maalesef ama öğrendim ki ya iki aileye yakın ya da ikisinden de uzak olacaksın böyle insan hep bir yanı eksik gibi hissediyor :KK14: sağolsun kp çok iyi insan benim, düşüncelidir, insandır:KK14:
sizinkilere de biraz insaf diyorum normalde olmaz ama hamile halinle de hiç olmaz canım ya, bebişin için görsende görmemeye duysanda duymamaya çalış napıcan:KK51:

Kızlar Günaydın Nasılsıniz .ben bugun Dr gidiyorum rüyamda USG de bak pipisi diyor erkek diyor bende görüyorum pipisi ni kordon ayrı pipisi bildiğin pipi yani çok ilginçti. Yatmadan ALLAHIM Rüyamda göster demiştim cinsiyetini 3 İhlas okuyup yatmistim. Rüyada tersi çıkar derler tatlı seker gibi bir kızım olacak galiba

Hayırlısı olsun canım, rüyalar hiç belli olmuyor.
Bazen malum olabiliyor, bazen de bilinçaltı oyunu oluyor.

Gunaydin arkadaşlar.
Sabahlari erkenden kalkmaktan sikildim soyle 9a kadar uyumayi ozledim ya.
Aliskanliktan mi hamilelikten mi bilmiyorum, cok erken uyaniyorum, gece de dogru duzgun uyuyamiyorum.
Günaydın canım ben edkiden 11.30 12.00 ye kadar uyurdum 3 aydır 7de engec 8de uyaniyorum gunlerde uzun vakit gecmiyo

ben de çok istiyorum kız olmasını tabi önce sağlıkla ve hayırla inşallah cümlemizinki canım...

Belki yanlış anlaşılacağım ama söylemeden geçemeyeceğim.
İlk çocuk olmasına rağmen özellikle deli gibi erkek isteyeni anlayamıyorum beni yanlış anlamayın lütfen.
Deli gibi kız olmasını isteyenleri yanlış anlamıyorum da erkek isteyenleri görünce bir tuhaf oluyorum, elimde değil.:KK53:
Sanırım çevrem de ataerkil insan, erkek doğurmayı marifet sayan insan çok o yüzden böyleyim.
Yoksa ben kız/erkek fark etmez, çocuk gördüğüm an iş bitmiştir.

Son düzenleme:
İlk çocuk olmasına rağmen özellikle deli gibi erkek isteyeni anlayamıyorum beni yanlış anlamayın lütfen.
Deli gibi kız olmasını isteyenleri yanlış anlamıyorum da erkek isteyenleri görünce bir tuhaf oluyorum, elimde değil.:KK53:
kız da erkek de evlattır neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu rabbim bilir.. deli gibi isteyenlerin ısrarla bi cinsiyeti şu olsun diyenlerin her ikisinde de tuhaf olman gerekir aslın da tek taraflı tuhaflık olur mu ??? demek ki sen de de cinsiyet ayrımı var kız isteyince normal erkek isteyince mi anormel? sizinle su mubarek gün laf savasına girmek istemezdim ama zorla insanları üzüyosunuz .. bari mübarek günlerde yapmayın allah herkesin gönlüne göre versin deyip gecin

Sanırım çevrem de ataerkil insan, erkek doğurmayı marifet sayan insan çok o yüzden böyleyim.
Yoksa ben kız/erkek fark etmez, çocuk gördüğüm an iş bitmiştir.
benim ilk çocuğum olacak kismetse ben ilk once kızım olsun istiyorum kiz çocuğu başka her anlamda oglum olursada cok sevinirim çünkü icimde ki Allah'ın bana lütfu tam umidimi kesmişken oldu cok şükür

kız da erkek de evlattır neyin hayırlı neyin hayırsız oldugunu rabbim bilir.. deli gibi isteyenlerin ısrarla bi cinsiyeti şu olsun diyenlerin her ikisinde de tuhaf olman gerekir aslın da tek taraflı tuhaflık olur mu ??? demek ki sen de de cinsiyet ayrımı var kız isteyince normal erkek isteyince mi anormel? sizinle su mubarek gün laf savasına girmek istemezdim ama zorla insanları üzüyosunuz .. bari mübarek günlerde yapmayın allah herkesin gönlüne göre versin deyip gecin

Siz niye üstünüze alındınız?
Bakın ne demişim, ataerkil toplum yüzünden demişim.
Kız da tuhaf olmuyorum çünkü genelde kız çocuk isteyenler nadir!
Herkeste bir erkek aşkı hakim..
Evet, ben ısrarla erkek isteyenleri görünce üzülüyorum kusura bakmayın!
Kız çocuklarına haksızlık sayıyorum çünkü bunu.

Siz niye üstünüze alındınız?
Bakın ne demişim, ataerkil toplum yüzünden demişim.
Kız da tuhaf olmuyorum çünkü genelde kız çocuk isteyenler nadir!
Herkeste bir erkek aşkı hakim..
Evet, ben ısrarla erkek isteyenleri görünce üzülüyorum kusura bakmayın!
Kız çocuklarına haksızlık sayıyorum çünkü bunu.

Katılıyorum sana, benim kayınvalidem bebek haberi bekleyip duruyordu bizden. Hamile olduğumu söyler söylemez inşallah erkek olur dedi. Nasıl çıldırdım :sinirli: hatta o normalde de iyi bir şey olduğunda falan dua niyetine inşallah oğlun derdi, ona da gıcık olurdum. Ben de dedim ki valla ben kız istiyorum ve kız olsun diye dua ediyorum dedim. Sağlıkla doğsun oğlum olsa da benim çocuğum elbette sevgisi eksik olmaz ama inşallah erkek olur ne yaaa! Hatta eltim bizden bahsederken denizin kızı demiş ağzından öyle çıkmış bi anda da kayınvalidem kızmış hemen öyle söyleme diye! Seni çok iyi anlıyorum yani canım. bunlar olduğu sürece bu düşünce yapısı bitmez

Canım ben yaklaşık 2 hafta once bariz bi şekilde gerindigini hissettim bebekti o biliyorum :) Geçen haftaki kontrolde de Dr boyu 15 cm dedi nasıl 15 dedim baştan ayağa ölçmus baya buyumusler bunlar ben daha fasulyedir saniyodum:)
Yanlışın var canım anca 16.haftalarda 15 cm oluyorlar,zaten kaç haftalik olduğu da boy ölçümune göre otomatik çıkıyor ultrason da

Back
X