- 10 Mayıs 2016
- 1.215
- 1.129
- 133
Bu acemilikten kaynakli sadece sokaga para atmak degil ihtiyac sahibi birine verirsin. Aldigin hangi marka olursa olsun once deneme paketlerinden alirsan bu tarz sorunlari yasamazsin. Her bebege her bez ayni sekilde olmuyor baskasinin memnun kalmadığından sen kalabilirsin. Molfixdede sizdirma oluyor bazen bebegin pozisyonu ile alakali ama misal cisi hic sizdirmadi. Kakayida 5 kakadan 1 tanesi siziyor diyebilirim beline yada nasil beceriyorsa gobegine ancak bakinca hiiiic kakasi gecmedi uzerine diyilen bezde yok bu baglamda memnunum onceligim pisikti sukur hic yasamadik. Ama 2 arkadasimda primadan sikayetle sleepy e gectiler ve memnunlar.
Bende premium care den sleepy e geçtim denedim herşey çok güzel ama çocuğun poposuna yapışıyordu bu benden mi kaynaklanıyor anlamadım. Tekrar primayla devam su anlık. Yapışması çok kötü çocuğun poposundan resmen bi kazıyarak cikartmadigim kaldı:)
Geçenler de. Bezimiz bitti kargo daha elimize ulaşmamıştı vs vs bim de enteresan bir bez vardı bu sayede onuda denedim