2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
Cok iyiymis sevindim boyle olmasina. Kizim icin bakmistim yalan olmasin o donem 200 lira civariydi fiyatlari boyle tek gormemistim hiç. Ikeaya gitme sansim yok ama her yerde vardir sanirim internetten falan bulurum.
Bulursun canım internette de buharda pişirme aparatı yaz bi çok sitede vardır

Bence bizimkiler dogduklarindan beri ataktalar hic cikmadilar gibi geliyor bana :)))))
Bizim ataklı tembeller :))
Seninki dönüyor mu artık Esra ? En sona bizimkiler kalmıştı :))
Benimki resmen dönmemek için uğraşıyor tam dönecekken tutuyor bunun da ayrı bi yetenek olduğunu düşünüyorum :))))

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar, dün gece buzluktaki sütümü dolabın alt kısmına koydum çözündü , henüz hiç kullanmadım, ne zamana kadar kullanabilirim acaba ?

Benimki resmen dönmemek için uğraşıyor tam dönecekken tutuyor bunun da ayrı bi yetenek olduğunu düşünüyorum :))))
Benımkıde donmuyo hala? Dun Dr rahat bırakmıyomusunuz dıyo adam zaten rahatlıktan dönmuyo :KK70:

Benımkıde donmuyo hala? Dun Dr rahat bırakmıyomusunuz dıyo adam zaten rahatlıktan dönmuyo :KK70:

Bizimkilere rahat batıyor. Benim sipada dönmüyor elinden tut yorum biraz çekiyorum kalkmaya çalışsın diye bide kafa sini çeviriyor hayırdır ne yapıyorsun der gibi gül gül ölüyorum (:

Herkese hayırlı ramazanlar kızlar, dün gece buzluktaki sütümü dolabın alt kısmına koydum çözündü , henüz hiç kullanmadım, ne zamana kadar kullanabilirim acaba ?

ben gece yatarken çözünsün diye çıkardığım sütü ertesi gün gün içinde veya akşam yatırırken veriyorum, daha fazla bekletmiyorum. buzdolabından çıkardıktan sonra da yarım saat içinde içtiği kadarını içirip içmediğini atıyorum hiç bekletmiyorum.

Kızlar bizim kız emerken gözlerini ovuşturuyo bu ara uykusu mu var acaba diyorum memeyi bırakınca gözler cin gibi açılıyo sizde de var mı öyle bişey

Bizimkilere rahat batıyor. Benim sipada dönmüyor elinden tut yorum biraz çekiyorum kalkmaya çalışsın diye bide kafa sini çeviriyor hayırdır ne yapıyorsun der gibi gül gül ölüyorum :-)
Yüzüstü yatmaktan bıle hoşlanmıyo hemen sinir kaşlar catılıyo:KK68:

Dönüyor artik canim. Yere koymaya basladim iki gun sonra döndü. Cok hizli bur surecmis fıldır fildir gidiyor simdi donerek:)
Doner seninki de merak etme.

ben gece yatarken çözünsün diye çıkardığım sütü ertesi gün gün içinde veya akşam yatırırken veriyorum, daha fazla bekletmiyorum. buzdolabından çıkardıktan sonra da yarım saat içinde içtiği kadarını içirip içmediğini atıyorum hiç bekletmiyorum.
Bana da öyle geldi canım bugün vermem gerekmedi yine lavaboyu boylayacak güzelim sütüm

Back
X