2017 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kız

OY: 129 41,7%
  • Erkek

OY: 170 55,0%
  • İkiz Kız

OY: 6 1,9%
  • İkiz Erkek

OY: 2 0,6%
  • İkiz; Bir Kız Bir Erkek

OY: 2 0,6%

• Ankete Katılan
    309
kızlar merhaba nasılsınız bakalım? biz dün keremin 6. ay aşılarını yaptırdık dünden beri yavrum çok huzursuz ve ateşi var.daha yeni bugün öğleden sonra biraz rahatladı mafoldum birde bugün oruçluydum perişan oldum.keremin ateşi bi ara 39.3 e kadar çıktı.ne meler birleymiş bu 6. ay aşısı yaw
Geçmiş olsun Aslı bugün nasıl? Daha iyi mi ?
Bizim aşıların tarihini Bayram sonrasına vermişlerdi benim için de iyi oldu okula gidiyorum çünkü

Bizim aşıların tarihini Bayram sonrasına vermişlerdi benim için de iyi oldu okula gidiyorum çünkü
Okula goturmuyorsun oglunu de mi Aysel?
Biz gecen hafta 2 gun gittik birlikte ama zor oldu. Elden ele geziyor duzeni bozuldu diyecegim ama zaten pek merakli duzensiz hayata :))
Bugun gitmedim rapor alacagim bakalim dr verirse.
Bir de benim oğlan hic uyumuyor gunduz sizinkiler nasil ya? Gece de mic mic mic memede surekli. O uyuyor ama beni uyutmuyor

Bes aylık bebeğim dik duramıyo yürütece koydum. Mutfağa gittim geldim düşmüş sıkımıs. Çok korktum bu yürüteçtn almayın diyor. Demiyor ki küçücük bebeği koymam yanlış oldu galiba. Dğişik insan cok
Ben koydum bir sey olmadi siz de koyabilirsinizciler vsr bir de :))

Biz gecen hafta 2 gun gittik birlikte ama zor oldu. Elden ele geziyor duzeni bozuldu diyecegim ama zaten pek merakli duzensiz hayata :))
Bir de benim oğlan hic uyumuyor gunduz sizinkiler nasil ya? Gece de mic mic mic memede surekli. O uyuyor ama beni uyutmuyor
Yok götürmüyorum canım annem ilgileniyor evde
Ama herkes bebeğini bebek arabasına koyup geliyor :) sorun olmuyor
Benimki de alt dişler çıkacak gibi baya kabarmış aslında bu gece çok fazla uyandı zaten artık saat başı kalkıyor çok nadir 2-3 saat kesintisiz uyuduğu. Memedeyiz biz de sürekli.
şehir dışına çıkmıştım yoksa gece uykularına memesiz geçmeye başlamıştık olumlu etkilemişti bizi aslında ama düzenimiz oturamadan bozuldu :)

Arkadaslar bu aksan ogluma banyo yaptirirken sanki sol kaburga kemiginde hafif cikiklik farkettim esim yok bisey diyor ama sanki dokununcada orasi diger taafa gore kemik cikik gibi pazartesi doktora goturecegim haftasonundan dolayi ama icim icimi yiyor varmi böyle bisey farkeden yasayan yada bunun icin doktora götüren bi yardimci olursaniz cok sevinirim iyi geceler
normal bir durum buyuk kizimin kucukken baya cikikti. simdi 2.5 yasinda biraz kaldı. babasinin ve dedesinin ırsi olarak cikiklik var. simdi kucuk kizimdada var ama buyuk kizimdan daha az. esim tebessüm eder hatta iki kizimda benden almis bu ozelligi diye :)

Bende bugün ilk defa bıraktım kızımı :( ağlayacaktım nerdeyse sabah çıkarken ama perşembe cuma ben de götürcem kesin Defne de elden ele dolaşır bizde de uyku filan hak getire tabi o zaman

Kızlar bu arada internetten bez aldım sizin dediğiniz sarı bantlılardan geldi öbüründen baya fark var gibi geldi kullananlar memnun kaldınız mı özellikle gece için düşünüyorum

normal bir durum buyuk kizimin kucukken baya cikikti. simdi 2.5 yasinda biraz kaldı. babasinin ve dedesinin ırsi olarak cikiklik var. simdi kucuk kizimdada var ama buyuk kizimdan daha az. esim tebessüm eder hatta iki kizimda benden almis bu ozelligi diye :)
Teşekkür ederim. Bizde bugün doktora gittik doktor bir sorun yok bebeklerin kemikleri yumusak olur dedi. Bende cok rahatlasim acikcasi.

çok iyi canım geçti gitti çok şükür ama apey zorladı.her bebek zorlayacak diye birşey yok aslında.bu aşı keremde böyle etki yaptı.internetten biraz baktımda aslında ateşin çıkması iyi birşeymiş bu aşının görevini tam olarak yerine getirdiğini gösterirmiş

ya kızlar hafta sonu kayınvalideye gittik 2 saatlik yolda mafetti beni oğlum durmadı hiç..3 aylıkken de gitmiştik o zaman yol boyu uyumuştu eşim ona güvendi zorla götürdü beni bayram öncesi annesini görecekmiş bizimkilere gidicez bu bayram annesini görmeden olmuyor sanki..ben annemi kaç aydır görmüyorum..bayram öncesi hafta snou yapılcak bir sürü şey vardı hepsi kaldı şimdi de arkadaşlarıyla iftara gidicekmiş ben bu çocukla hangisine yetişeyim zaten hiç yerinde durmayan bir bebeğim var yemeğimi zor yiyorum fıttırcam artık kimsenin umrunda değil ya..eşim hayatına gayet iyi eskisi gibi devam ediyor olan bana oldu..yorgunluğumu yıpranmışlığımı anlamıyor..normalde çocuk olmadan bile bana her konuda yardımcı olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi zar zor yaptırıyorum bir şey..çok yoruldum bunaldım artık..sizin kocalarınızda böyle mi? arkadaşımın eşi mutfağa bile girmezdi hiçbir iş yapmazdı çocuk olduktan sonra tamamen eşinin destekçisi benimki niye böyle:( arkadaşlarım bile farkketti yüzüne söylüyorlar çocuk hep annesinde sen pek ilgilenmiyon sen çok ilgilenirsin diye düşünmüştük diye laf vurdular..bebeğimiz 5 ayda bizi(yani beni de diyebiliriz) çok yıprattı..çok huysuzdu hiç uykusu yok hep kucak kucak..ben bunalıma gireceğime kocam mı girdi acaba hiçbir şey anlamadım..

ya kızlar hafta sonu kayınvalideye gittik 2 saatlik yolda mafetti beni oğlum durmadı hiç..3 aylıkken de gitmiştik o zaman yol boyu uyumuştu eşim ona güvendi zorla götürdü beni bayram öncesi annesini görecekmiş bizimkilere gidicez bu bayram annesini görmeden olmuyor sanki..ben annemi kaç aydır görmüyorum..bayram öncesi hafta snou yapılcak bir sürü şey vardı hepsi kaldı şimdi de arkadaşlarıyla iftara gidicekmiş ben bu çocukla hangisine yetişeyim zaten hiç yerinde durmayan bir bebeğim var yemeğimi zor yiyorum fıttırcam artık kimsenin umrunda değil ya..eşim hayatına gayet iyi eskisi gibi devam ediyor olan bana oldu..yorgunluğumu yıpranmışlığımı anlamıyor..normalde çocuk olmadan bile bana her konuda yardımcı olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi zar zor yaptırıyorum bir şey..çok yoruldum bunaldım artık..sizin kocalarınızda böyle mi? arkadaşımın eşi mutfağa bile girmezdi hiçbir iş yapmazdı çocuk olduktan sonra tamamen eşinin destekçisi benimki niye böyle:KK43: arkadaşlarım bile farkketti yüzüne söylüyorlar çocuk hep annesinde sen pek ilgilenmiyon sen çok ilgilenirsin diye düşünmüştük diye laf vurdular..bebeğimiz 5 ayda bizi(yani beni de diyebiliriz) çok yıprattı..çok huysuzdu hiç uykusu yok hep kucak kucak..ben bunalıma gireceğime kocam mı girdi acaba hiçbir şey anlamadım..
canım yazdıkların çok tanıdık benim kocada öyle ben üç çocukla ilgileniyorum haşa suyunu bile benden ister paşam.gece çocuklar yatırılacak kızımın bi pijamasını bile giydirmez ben derim ki çocuğun pijamasını giydir oda zehra pijamanı giy der sanki ben bilmiyom çocuk tek başına giyebilse bende söylerdim heralde allam ya.yani kısacası hepsi aynı.eeee cennet te bizim ayaklarımızın altında amaaa

Kızlar bu arada internetten bez aldım sizin dediğiniz sarı bantlılardan geldi öbüründen baya fark var gibi geldi kullananlar memnun kaldınız mı özellikle gece için düşünüyorum
Sarı bantlılar maalesef eskılerı gıbı degıl. Burda bahsedıldımı kacırdımmı bılmıyorum tüm 4numaralar böyle mı yoksa bazen mı çıkıyor

canım yazdıkların çok tanıdık benim kocada öyle ben üç çocukla ilgileniyorum haşa suyunu bile benden ister paşam.gece çocuklar yatırılacak kızımın bi pijamasını bile giydirmez ben derim ki çocuğun pijamasını giydir oda zehra pijamanı giy der sanki ben bilmiyom çocuk tek başına giyebilse bende söylerdim heralde allam ya.yani kısacası hepsi aynı.eeee cennet te bizim ayaklarımızın altında amaaa
aynen canım yaa..tüm erkekler aynı lafını duyunca içimden yok benim kocam öyle değil derdim ama yanılmışım..çocuk onu bambaşka yaptı..tamam sabaha kadar onu da beni de uyutmuyor ama hep benim kucakta sonuçta o işe gidiyorsa bende sabahtan akşama kadar 10 dk sırtımı dayayıp dinlendiremiyorum yani yüküm ondan çok fazla..çocukla ilgilenmesini bırak bana evde olan yardımlarını bile bıraktı..her şeyi söyleyerek yaptırıyorum..o bebeği sadece sevmelik bir şey olarak düşündü heralde..maşallah sana yine 3 tane yapmışsın..ben büyük konuşmayayım da bu durumda bunu güzelce büyütürsem şükrederim..

aynen canım yaa..tüm erkekler aynı lafını duyunca içimden yok benim kocam öyle değil derdim ama yanılmışım..çocuk onu bambaşka yaptı..tamam sabaha kadar onu da beni de uyutmuyor ama hep benim kucakta sonuçta o işe gidiyorsa bende sabahtan akşama kadar 10 dk sırtımı dayayıp dinlendiremiyorum yani yüküm ondan çok fazla..çocukla ilgilenmesini bırak bana evde olan yardımlarını bile bıraktı..her şeyi söyleyerek yaptırıyorum..o bebeği sadece sevmelik bir şey olarak düşündü heralde..maşallah sana yine 3 tane yapmışsın..ben büyük konuşmayayım da bu durumda bunu güzelce büyütürsem şükrederim..

Selam kızlar ek gıdaya başlayanlar bebişinize suyu nasıl veriyorsunuz yani hazır suyu öylece ılıtıp veriyor musunuz yoksa hazır suyu kaynatıp mı veriyorsunuz

sana komik bişey söyliyim mi?bazen kocam evdeyken numaradan gidip klozete oturuyorum dinleniyorum kerem ağlarsa ben tuvalette olduğum için mecbur ilgileniyor :KK53:

kızlar ben yoğurt yapımı ile ilgili bir şeyler araştırırken 1 yaşından küçük çocuklara devam sütü ile yoğurt mayalanmalı diye okudum..kafam çorba oldu inek de diyen var keçi de şimdi birde mama çıktı..hangisiyle yapcaz?

sana komik bişey söyliyim mi?bazen kocam evdeyken numaradan gidip klozete oturuyorum dinleniyorum kerem ağlarsa ben tuvalette olduğum için mecbur ilgileniyor :KK53:
:D inan ben de yapmadım değil..tuvalet sürelerimi uzatıyorum, orada bari dinleneyim diye:) o yokken nasıl girip çıktığım belli değil zaten..

Back
X