Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizimki vermedi öyle bir şey canım sadece d vitamini kullanıyoruz..verse de kan değerlerinde düşüklük olmadıkça kullanmayı düşünmüyorum pek..Sevgili anneler merhaba. Oglum 5 aylik oldu ferrosanol b vermisti doktorumuz fakat icmeyi sevmiyor agliyor mama ile de vermek istemiyorum calsiyum demiri tutar diye. Ne ile verebilirim sizlere doktorunuz ne dedim yardimci olur musunuz bana. Huzursuzum icirmedigim icin
Çok farklı görüntüsü evet ama ben daha çok beğendim onları hiç sızma taşırma kızarıklık yapmadı saatlerce kalsa bile çok iyi nemli bile olmuyor dışıKızlar bu arada internetten bez aldım sizin dediğiniz sarı bantlılardan geldi öbüründen baya fark var gibi geldi kullananlar memnun kaldınız mı özellikle gece için düşünüyorum
Benim eşim bazen kendi isteğiyle yapar bazen de ben söyleye söyleye yaptırırımya kızlar hafta sonu kayınvalideye gittik 2 saatlik yolda mafetti beni oğlum durmadı hiç..3 aylıkken de gitmiştik o zaman yol boyu uyumuştu eşim ona güvendi zorla götürdü beni bayram öncesi annesini görecekmiş bizimkilere gidicez bu bayram annesini görmeden olmuyor sanki..ben annemi kaç aydır görmüyorum..bayram öncesi hafta snou yapılcak bir sürü şey vardı hepsi kaldı şimdi de arkadaşlarıyla iftara gidicekmiş ben bu çocukla hangisine yetişeyim zaten hiç yerinde durmayan bir bebeğim var yemeğimi zor yiyorum fıttırcam artık kimsenin umrunda değil ya..eşim hayatına gayet iyi eskisi gibi devam ediyor olan bana oldu..yorgunluğumu yıpranmışlığımı anlamıyor..normalde çocuk olmadan bile bana her konuda yardımcı olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi zar zor yaptırıyorum bir şey..çok yoruldum bunaldım artık..sizin kocalarınızda böyle mi? arkadaşımın eşi mutfağa bile girmezdi hiçbir iş yapmazdı çocuk olduktan sonra tamamen eşinin destekçisi benimki niye böylearkadaşlarım bile farkketti yüzüne söylüyorlar çocuk hep annesinde sen pek ilgilenmiyon sen çok ilgilenirsin diye düşünmüştük diye laf vurdular..bebeğimiz 5 ayda bizi(yani beni de diyebiliriz) çok yıprattı..çok huysuzdu hiç uykusu yok hep kucak kucak..ben bunalıma gireceğime kocam mı girdi acaba hiçbir şey anlamadım..
Bence hiç gerek yok ya ilk kez duydum bunukızlar ben yoğurt yapımı ile ilgili bir şeyler araştırırken 1 yaşından küçük çocuklara devam sütü ile yoğurt mayalanmalı diye okudum..kafam çorba oldu inek de diyen var keçi de şimdi birde mama çıktı..hangisiyle yapcaz?
Vermiyorum şimdilikSevgili anneler merhaba. Oglum 5 aylik oldu ferrosanol b vermisti doktorumuz fakat icmeyi sevmiyor agliyor mama ile de vermek istemiyorum calsiyum demiri tutar diye. Ne ile verebilirim sizlere doktorunuz ne dedim yardimci olur musunuz bana. Huzursuzum icirmedigim icin
evet biraz fazla müdahale ediyor olabilirim..kolunu bacağını çıkarcan düzgün tut..parfüm sıkınca yaklaşma..burnun akıyor öpme..şöyle yap böylee yap diye çok karışıyorum galiba..sen diyince bir düşündüm de öyle gibi..banyo yaptırırken hele yemediği işitmediği zılgıt kalmıyor benden:) bundan mı böyle yapıor acaba diye düşündüm şimdi ama en başından beri böyle..biraz daha az müdahale etmeye çalışayım bakayım bi düzelme olcak mı..sağol canım ya bir hatamın farkına varmamı sağladın..Benim eşim bazen kendi isteğiyle yapar bazen de ben söyleye söyleye yaptırırım
Bazen bebeğimiz sabah çok erken uyanıyorsa karnı tok altı temizse hasta fln değilse alıyorum yastığımı gidiyorum başka odaya :)))
Biraz da baş başa takılsınlar dimi :)
Sen o severken ilgilenirken çok karıştın mı o yüzden artık ilgilenmiyor sadece seviyor olabilir mi ? Ben ilk başlarda çok karışıyordum öyle olunca iyi sen yap o zaman diyordu
ona söylediğinde ne diyor ?
Hep mi aynı bunlar ya., benim eşim de kaçacak delik arıyor . Iki de bir dışarda iftar,hafta sonları markete diye çıkar saatlerce gelmez. Zaten odundu, kütük oldu. Eskiden konuşmadığımda , öfkeliyken çiçekle falan kendini affettirmeye çalışırdı , şimdi hiçbirşey i üstüne alınmıyo , bebişden kaynaklı diye düşünüyo , eskiden ev arkadaşı gibiydik şimdi asker arkadaşı gibi olduk , bir çocuk bu kadar değiştirmemeliydi biziya kızlar hafta sonu kayınvalideye gittik 2 saatlik yolda mafetti beni oğlum durmadı hiç..3 aylıkken de gitmiştik o zaman yol boyu uyumuştu eşim ona güvendi zorla götürdü beni bayram öncesi annesini görecekmiş bizimkilere gidicez bu bayram annesini görmeden olmuyor sanki..ben annemi kaç aydır görmüyorum..bayram öncesi hafta snou yapılcak bir sürü şey vardı hepsi kaldı şimdi de arkadaşlarıyla iftara gidicekmiş ben bu çocukla hangisine yetişeyim zaten hiç yerinde durmayan bir bebeğim var yemeğimi zor yiyorum fıttırcam artık kimsenin umrunda değil ya..eşim hayatına gayet iyi eskisi gibi devam ediyor olan bana oldu..yorgunluğumu yıpranmışlığımı anlamıyor..normalde çocuk olmadan bile bana her konuda yardımcı olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi zar zor yaptırıyorum bir şey..çok yoruldum bunaldım artık..sizin kocalarınızda böyle mi? arkadaşımın eşi mutfağa bile girmezdi hiçbir iş yapmazdı çocuk olduktan sonra tamamen eşinin destekçisi benimki niye böylearkadaşlarım bile farkketti yüzüne söylüyorlar çocuk hep annesinde sen pek ilgilenmiyon sen çok ilgilenirsin diye düşünmüştük diye laf vurdular..bebeğimiz 5 ayda bizi(yani beni de diyebiliriz) çok yıprattı..çok huysuzdu hiç uykusu yok hep kucak kucak..ben bunalıma gireceğime kocam mı girdi acaba hiçbir şey anlamadım..
Hep mi aynı bunlar ya., benim eşim de kaçacak delik arıyor . Iki de bir dışarda iftar,hafta sonları markete diye çıkar saatlerce gelmez. Zaten odundu, kütük oldu. Eskiden konuşmadığımda , öfkeliyken çiçekle falan kendini affettirmeye çalışırdı , şimdi hiçbirşey i üstüne alınmıyo , bebişden kaynaklı diye düşünüyo , eskiden ev arkadaşı gibiydik şimdi asker arkadaşı gibi olduk , bir çocuk bu kadar değiştirmemeliydi biziya kızlar hafta sonu kayınvalideye gittik 2 saatlik yolda mafetti beni oğlum durmadı hiç..3 aylıkken de gitmiştik o zaman yol boyu uyumuştu eşim ona güvendi zorla götürdü beni bayram öncesi annesini görecekmiş bizimkilere gidicez bu bayram annesini görmeden olmuyor sanki..ben annemi kaç aydır görmüyorum..bayram öncesi hafta snou yapılcak bir sürü şey vardı hepsi kaldı şimdi de arkadaşlarıyla iftara gidicekmiş ben bu çocukla hangisine yetişeyim zaten hiç yerinde durmayan bir bebeğim var yemeğimi zor yiyorum fıttırcam artık kimsenin umrunda değil ya..eşim hayatına gayet iyi eskisi gibi devam ediyor olan bana oldu..yorgunluğumu yıpranmışlığımı anlamıyor..normalde çocuk olmadan bile bana her konuda yardımcı olan adam gitti yerine bambaşka biri geldi zar zor yaptırıyorum bir şey..çok yoruldum bunaldım artık..sizin kocalarınızda böyle mi? arkadaşımın eşi mutfağa bile girmezdi hiçbir iş yapmazdı çocuk olduktan sonra tamamen eşinin destekçisi benimki niye böylearkadaşlarım bile farkketti yüzüne söylüyorlar çocuk hep annesinde sen pek ilgilenmiyon sen çok ilgilenirsin diye düşünmüştük diye laf vurdular..bebeğimiz 5 ayda bizi(yani beni de diyebiliriz) çok yıprattı..çok huysuzdu hiç uykusu yok hep kucak kucak..ben bunalıma gireceğime kocam mı girdi acaba hiçbir şey anlamadım..
Sarı bantlılar maalesef eskılerı gıbı degıl. Burda bahsedıldımı kacırdımmı bılmıyorum tüm 4numaralar böyle mı yoksa bazen mı çıkıyor
Saolun kızlar ben tekrar 3 aldım 4 için erken bence benim kız daha 7200 ancak oldu şimdiye kadar bişey olmadı inşallah olmaz 3 paket aldım çünküÇok farklı görüntüsü evet ama ben daha çok beğendim onları hiç sızma taşırma kızarıklık yapmadı saatlerce kalsa bile çok iyi nemli bile olmuyor dışı
Bizde başlamadık daha bizim doktor 6 aylık başlarız dedi ama ben kan değerlerine baktırmadan başlamak istemiyorum benim kızım kolay kabız oluyo çünküSevgili anneler merhaba. Oglum 5 aylik oldu ferrosanol b vermisti doktorumuz fakat icmeyi sevmiyor agliyor mama ile de vermek istemiyorum calsiyum demiri tutar diye. Ne ile verebilirim sizlere doktorunuz ne dedim yardimci olur musunuz bana. Huzursuzum icirmedigim icin
asker arkadaşı gibiiHep mi aynı bunlar ya., benim eşim de kaçacak delik arıyor . Iki de bir dışarda iftar,hafta sonları markete diye çıkar saatlerce gelmez. Zaten odundu, kütük oldu. Eskiden konuşmadığımda , öfkeliyken çiçekle falan kendini affettirmeye çalışırdı , şimdi hiçbirşey i üstüne alınmıyo , bebişden kaynaklı diye düşünüyo , eskiden ev arkadaşı gibiydik şimdi asker arkadaşı gibi olduk , bir çocuk bu kadar değiştirmemeliydi bizi![]()
![]()
Kesinlikle canım, kendisi de diyo zaten Allah nasıl bir sabır vermiş size diye şaşırıyo bi de :) :)asker arkadaşı gibiigüldürdün beni canım..bir çoğumuzun eşi böyle galiba..doğurma özelliği neden sadece kadınlara verilmiş şimdi daha iyi anlıyorum..ne kadar zorlansak da yavrularımızın her şeyini eksiksiz yapmaya çalışıyoruz yinee..Allah kolaylık versin hepimize...
Annelik böyle bi şey sanırım. Kendim hafifçe yanlış bi dokunuş yapsam 40kez düşünüyorum acıdı mı acaba diye bide bi başkası tutarken karışmamak zorevet biraz fazla müdahale ediyor olabilirim..kolunu bacağını çıkarcan düzgün tut..parfüm sıkınca yaklaşma..burnun akıyor öpme..şöyle yap böylee yap diye çok karışıyorum galiba..sen diyince bir düşündüm de öyle gibi..banyo yaptırırken hele yemediği işitmediği zılgıt kalmıyor benden:) bundan mı böyle yapıor acaba diye düşündüm şimdi ama en başından beri böyle..biraz daha az müdahale etmeye çalışayım bakayım bi düzelme olcak mı..sağol canım ya bir hatamın farkına varmamı sağladın..
Ben de gördüm o haberi canım bizim hastane degil ama o hastaneye de çok iyi diyorlardı doktorumu sevmesem gidebilirdimmrs_aysel canım show tv yi izliyorum gazi antepte ailenin erkek çocugu olmuş ama kız diyolarmış çocugu aileye vermiyolarmış özel hastanede olmuş senin dogum yaptıgın hastane olabilirmi emel hanımmış doktoru
İşe başlamadan önce de saat başı uyanıyor miydi ? Eğer öyle değilse muhtemelen işe başladığın içindir.Merhaba kızlar ise başladığından beri topiğe giremez oldum mesajlara söyle bir göz gezdirdim çok şükür hemen herkes ve tüm bebisler iyi size bir sorum var , bebeğim 5 aylık oldu bugüne kadar anne sütünden başka hicbirsey vermedim. eskiden geceleri 3 saatte bir emmek isterdi ama gittikçe bu zaman aralığı kisaliyor ve şimdi saatte bir emziriyorum bu da gece boyu nerdeyse hiç uyumamak gibi birsey. birde sabah erkenden kalıp ise gidince iyice sersem oluyorum. sizin bebekleriniz gece ne kadar aralikla süt içiyor. Bu zamanlarda artık gece uykusu daha uzun olmasi gerekmez mi niye saat başı uyanıp emmek istiyor bilmiyorum hatta bu yüzden geceleri mama mi versem diye düşünmeye bile başladım.
Merhaba kızlar ise başladığından beri topiğe giremez oldum mesajlara söyle bir göz gezdirdim çok şükür hemen herkes ve tüm bebisler iyi size bir sorum var , bebeğim 5 aylık oldu bugüne kadar anne sütünden başka hicbirsey vermedim. eskiden geceleri 3 saatte bir emmek isterdi ama gittikçe bu zaman aralığı kisaliyor ve şimdi saatte bir emziriyorum bu da gece boyu nerdeyse hiç uyumamak gibi birsey. birde sabah erkenden kalıp ise gidince iyice sersem oluyorum. sizin bebekleriniz gece ne kadar aralikla süt içiyor. Bu zamanlarda artık gece uykusu daha uzun olmasi gerekmez mi niye saat başı uyanıp emmek istiyor bilmiyorum hatta bu yüzden geceleri mama mi versem diye düşünmeye bile başladım.
Merhaba kızlar ise başladığından beri topiğe giremez oldum mesajlara söyle bir göz gezdirdim çok şükür hemen herkes ve tüm bebisler iyi size bir sorum var , bebeğim 5 aylık oldu bugüne kadar anne sütünden başka hicbirsey vermedim. eskiden geceleri 3 saatte bir emmek isterdi ama gittikçe bu zaman aralığı kisaliyor ve şimdi saatte bir emziriyorum bu da gece boyu nerdeyse hiç uyumamak gibi birsey. birde sabah erkenden kalıp ise gidince iyice sersem oluyorum. sizin bebekleriniz gece ne kadar aralikla süt içiyor. Bu zamanlarda artık gece uykusu daha uzun olmasi gerekmez mi niye saat başı uyanıp emmek istiyor bilmiyorum hatta bu yüzden geceleri mama mi versem diye düşünmeye bile başladım.