Ben de okudum 35 yaş üstüne 2 embriyo oluyormuş 3 bile yapmayabiliyorlarmış.35 yaş altına kesinlikle 1 den fazla olmuyormuş.Arkadaşlar bilginiz var mı, ben doktora 2 embriyo transfer edebilirmisiniz dedim. yönetmelik gereği 35 yaş altı yasak dedi. Ama forumda okuduğum kadarıyla 30 yaş altı birçok hastaya da çift embriyo konmuş.
ama burdaki arkadaşlara nasıl transfer ettiler o zaman anlamadımBen de okudum 35 yaş üstüne 2 embriyo oluyormuş 3 bile yapmayabiliyorlarmış.35 yaş altına kesinlikle 1 den fazla olmuyormuş.
allah allah ilk kez duyuyorum neden yasak olsunmuş ki çok saçmaArkadaşlar bilginiz var mı, ben doktora 2 embriyo transfer edebilirmisiniz dedim. yönetmelik gereği 35 yaş altı yasak dedi. Ama forumda okuduğum kadarıyla 30 yaş altı birçok hastaya da çift embriyo konmuş.
Evet hatta ikiz olur diye benim doktorum aşılama olmasın tüp bebek olsun dedi.ama burdaki arkadaşlara nasıl transfer ettiler o zaman anlamadım
Yeni olan birşey mi bilmiyorum ama artık yokmuş.Gençlerin tutma şansı daha fazla olduğu için 1 tane embriyo oluyormuş.35 yaş üstünün zor olduğu için 2 tane embriyo transfer oluyor uş.Biri tutmazsa biri tutsun diye.Bana niye doktor öyle dedi acaba çok merak ettim. Gerçi ikiz gibi bi isteğim yok ama olursa da fena olmaz yani :) sanki ikiz olunca şans daha artıyor gibi geliyor psikolojik olarak
Evet öyle bi yönetmelik varmış kızlar. Yaş sınırı var tam bilmiyorum ama ilk iki denemede tek embriyo zorunluymuş. Benim iki embriyo transfer edildi ama dosyalarda tek embriyo transfer edilmiş gibi gösterildi. Özel hastanelerde doktor genelde size bırakıyor tercihinize göreArkadaşlar bilginiz var mı, ben doktora 2 embriyo transfer edebilirmisiniz dedim. yönetmelik gereği 35 yaş altı yasak dedi. Ama forumda okuduğum kadarıyla 30 yaş altı birçok hastaya da çift embriyo konmuş.
Anestezi verildiği için hiçbirşey hissetmiyorsun zaten, hiç korkmana gerek yok. sonrasındada hafif bir ağrı oluyor ağrı kesici verirler tekrar rahasız olursan .Teşekkür ederim bir de bayıltma işlemi oluyormuş.Çok acı veriyor mu ki yumurta toplama işlemi.En çok korktuğun şey o.
gecmiş olsun kaçıncı denemeydi?Mrb kızlar iki gün önce negatif sonucumu aldım ocak şubat gibi ikinciyi denemek istiyorum kizmet olursa
Teşekkür ederim.Rahatladım şimdi :) İnşallah kolaylıkla atlatırız.Anestezi verildiği için hiçbirşey hissetmiyorsun zaten, hiç korkmana gerek yok. sonrasındada hafif bir ağrı oluyor ağrı kesici verirler tekrar rahasız olursan .
aminn inşallah rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip eder. hiç belli olmaz rabbim ol desin yeter.imkansız diye bir şey yok..Merhaba arkadaşlar, ben de normal yolla hamile kalma olasılığı çok düşük olanlardanım. Bizdeki sorun erkek infertilitesi, sperm sayısı az ve buna yönelik tedavi görüyor. Bende polikistik over sendromu var. Geçen ay bir hevesle tüp bebek tedavisine başlamak umuduyla gittim ancak doktor muayene sonrası bu ay doğum kontrol ve vitamin kullanalım dedi sonraki ay başlarız dedi. Tabi bende moral sıfır, niyeki sonraki ay filan diye yedim kendi kendi mi. Meğer bu doktorun uyguladığı standart prosedürmüş, rahmi dinlendirip kistlerden arındırmak içinmiş. Neyse çok uzattım. dogum kontrol hapım pazar günü bitiyor sonra adeti bekleyip ikinci ya da üçüncü gün doğru hastaneye. Heyecanla bekliyorum inşaallah muayenede bir sorun olup tekrar bir ertelenme olmaz diye de dua ediyorum. Allah hepimize gönlümüzdekini en hayırlı zamanda verir inşaallah.
Genelde doktorlar hemen başlamıyor bende de öyle olmuştu bende üzülmüştüm, sabretmemiz gerekiyor, hakkımızda hayırlısı olsun.. :)Merhaba arkadaşlar, ben de normal yolla hamile kalma olasılığı çok düşük olanlardanım. Bizdeki sorun erkek infertilitesi, sperm sayısı az ve buna yönelik tedavi görüyor. Bende polikistik over sendromu var. Geçen ay bir hevesle tüp bebek tedavisine başlamak umuduyla gittim ancak doktor muayene sonrası bu ay doğum kontrol ve vitamin kullanalım dedi sonraki ay başlarız dedi. Tabi bende moral sıfır, niyeki sonraki ay filan diye yedim kendi kendi mi. Meğer bu doktorun uyguladığı standart prosedürmüş, rahmi dinlendirip kistlerden arındırmak içinmiş. Neyse çok uzattım. dogum kontrol hapım pazar günü bitiyor sonra adeti bekleyip ikinci ya da üçüncü gün doğru hastaneye. Heyecanla bekliyorum inşaallah muayenede bir sorun olup tekrar bir ertelenme olmaz diye de dua ediyorum. Allah hepimize gönlümüzdekini en hayırlı zamanda verir inşaallah.
rabbim hayırlı adımlar attırsın inşallahbizde şubat ayında başlayacağız şimdiden bir heyecan var birazda korku..
çok teşekkür ederm inşallah hepimize hayırlı olurrabbim hayırlı adımlar attırsın inşallah
aminnnn inşallah rabbim büyük yeni yıl bize mucizeleriyle gelecekçok teşekkür ederm inşallah hepimize hayırlı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?