• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

aminn inşallahhh sen hangi şehirdesin cnm,sorun neydi ?

istanbuldayım pko var bende eşimde de sperm az o yüzden doktor tüp bebek başlayalım dedi.. kendimizi hazır hissettğimiz doğru zaman diye düşündüğümüz şubat ayını seçtik.. aslında insan erteliyor ister istemez çünkü kiloluyum ve alacağım sonuçtan kaçtım ama baktım olmayacak karar versik subata baslicaz sen neredesin ??

istanbuldayım pko var bende eşimde de sperm az o yüzden doktor tüp bebek başlayalım dedi.. kendimizi hazır hissettğimiz doğru zaman diye düşündüğümüz şubat ayını seçtik.. aslında insan erteliyor ister istemez çünkü kiloluyum ve alacağım sonuçtan kaçtım ama baktım olmayacak karar versik subata baslicaz sen neredesin ??
en hayırlısı olsun inşallah hakkında,allah ol derse güzel sonucu alırsın yoksa ne yapsak boş...rabbim büyük..
ben bursadayım.benim de tüpler sıkıntılı maalesef..

inşallah herşeyin en güzeli seninle olur olumlu bakmaya çalış
amin inşallah rabbim hepimizin adımlarını hayra yöneltrisn inşallah sonu güzel olsun.
umutsuz değilim çok şükür rabbim vermiyorsa vardır bi bildiği vardır bi hayrı.en güzeli ,en hayırlısı bize olcak inşallah inanıyorum .

Başarısız 3 tüp bebek transferinden sonra her şey yolunda giderse ocak ayında iğnelere başlayacağım yumurta geliştirmek için. Kafama takılan bur suru şey var aslinda. embriyo kalitesi iyi dediler hepsinde. bende polikistik over var. bizimde sorunumuz bu tabi bilmediğimiz başka bir problem yoksa. bazıları embriyonun tutunması için serum kullanmış belli aralıklarla acaba bunun faydası var mı?
ben kullandım son tedavimde serum ama tutunma olmadı, CD56 testimde değer yüksek çıkmıştı, yeni tedavimde ne olur olmaz yine kullandırır sanırım doktorum..

ben kullandım son tedavimde serum ama tutunma olmadı, CD56 testimde değer yüksek çıkmıştı, yeni tedavimde ne olur olmaz yine kullandırır sanırım doktorum..
Bu testi Dr istemedi bizden. Umarım hepimizin kucağı bebişle dolar en kısa zamanda

Kızlarr dün merkeze gittim İstanbul'a regl olmuştum. Baktı doktor ve tarih verdi inşallah 31 Aralıkta başlıyoruz ilaç verdi 21 gün kullanıcam, bittikten sonra 4. günü orada olucam. Tam da yeni yılda başlayacağız inşallah uğurlu gelir bu yıl hepimize. Heyecan var umut var ama karamsarlığa yer yok olacak bu sefer inşallah. :KK49::halay:

ben de yasminin 9. gunundeyim, 14. gun suprefact ignelere basliyorum kismetse, sonra da adet olunca kontrole gidip uyarici ignelere baslayacagiz dedi dr. , uzun protokol oluyor, hepimize bol sans diliyorum..

Allah isteyen herkese en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli evlatlar nasıp etsin inşallah. derdi çeken derdi çekenin halinden anlarmış.bu ay laparoskopi oldum hidrosalpenks yüzünden nerden geldi buldu beni diye içimden geçirmiyorum desem yalan olur. Ama Allahtan diyorum susuyorum içime atıyorum sabır diyorum.şimdi 2 ay bekleme dönemi sora ocak şubat ayında dondurulmuşlarla transer gerçekleşecek Allah nasip ederse.

laparoskopi sonrası 2. adet döneminde tedavinin başlamasının doğru olduğu söylendi. risk almamak için. sonraki ay yaptıran varmı yada laparoskobi olduktan sonra nekadar beklediniz transfer için.tecrübesi olanlar yazabilirlerse çok mutlu olurum ben ve benim gibi sorularına cevap arayanlar

Back
X