aminnnn inşallah rabbim büyük yeni yıl bize mucizeleriyle gelecek![]()
inşallah.. siz tedaviye başladınız mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnn inşallah rabbim büyük yeni yıl bize mucizeleriyle gelecek![]()
yok başlamadık henüz cnm, ocak reglisinde düşünüyoruz nasip olursa .sizde durum nedir ?inşallah.. siz tedaviye başladınız mı?
bizde ocakta tam olarak tetkiklere başlayıp şubatta inşallah başlayacağızyok başlamadık henüz cnm, ocak reglisinde düşünüyoruz nasip olursa .sizde durum nedir ?
muhtemelen benim de şubata sarkar diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım :) rabbim hayra yöneltsin inşallahbizde ocakta tam olarak tetkiklere başlayıp şubatta inşallah başlayacağız
muhtemelen benim de şubata sarkar diye düşünüyorum ama hayırlısı bakalım :) rabbim hayra yöneltsin inşallah
aminn inşallahhh sen hangi şehirdesin cnm,sorun neydi ?inşallah güzel sonuçlar alırız
aminn inşallahhh sen hangi şehirdesin cnm,sorun neydi ?
en hayırlısı olsun inşallah hakkında,allah ol derse güzel sonucu alırsın yoksa ne yapsak boş...rabbim büyük..istanbuldayım pko var bende eşimde de sperm az o yüzden doktor tüp bebek başlayalım dedi.. kendimizi hazır hissettğimiz doğru zaman diye düşündüğümüz şubat ayını seçtik.. aslında insan erteliyor ister istemez çünkü kiloluyum ve alacağım sonuçtan kaçtım ama baktım olmayacak karar versik subata baslicaz sen neredesin ??
en hayırlısı olsun inşallah hakkında,allah ol derse güzel sonucu alırsın yoksa ne yapsak boş...rabbim büyük..
ben bursadayım.benim de tüpler sıkıntılı maalesef..
amin inşallah rabbim hepimizin adımlarını hayra yöneltrisn inşallah sonu güzel olsun.inşallah herşeyin en güzeli seninle olur olumlu bakmaya çalış
Evet haklısın canım, bu dönemde en çok sabra ihtiyaç duyuluyor sanırım.Genelde doktorlar hemen başlamıyor bende de öyle olmuştu bende üzülmüştüm, sabretmemiz gerekiyor, hakkımızda hayırlısı olsun.. :)
ben kullandım son tedavimde serum ama tutunma olmadı, CD56 testimde değer yüksek çıkmıştı, yeni tedavimde ne olur olmaz yine kullandırır sanırım doktorum..Başarısız 3 tüp bebek transferinden sonra her şey yolunda giderse ocak ayında iğnelere başlayacağım yumurta geliştirmek için. Kafama takılan bur suru şey var aslinda. embriyo kalitesi iyi dediler hepsinde. bende polikistik over var. bizimde sorunumuz bu tabi bilmediğimiz başka bir problem yoksa. bazıları embriyonun tutunması için serum kullanmış belli aralıklarla acaba bunun faydası var mı?
Bu testi Dr istemedi bizden. Umarım hepimizin kucağı bebişle dolar en kısa zamandaben kullandım son tedavimde serum ama tutunma olmadı, CD56 testimde değer yüksek çıkmıştı, yeni tedavimde ne olur olmaz yine kullandırır sanırım doktorum..