- 4 Kasım 2016
- 117
- 37
- 18
Amin canım Rabbim cümlrmizin yardımcısı olsun inşallah. Tabiki haberdar ederim.
Canm soranus un fiyatları nasıl sen memnun musun değiştirmeyi düşünüyorum kararsızım demiştin ikinci deneme olacaktı değil mi bu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım Rabbim cümlrmizin yardımcısı olsun inşallah. Tabiki haberdar ederim.
Yok canım benim ilk deneme olacak. Normalde 8500 Tl ama kist boşaltma işlemi de olacağı için toplam 9000 Tl ilaçlar dahil. Başka ücret vermicz. Diğer merkezlere gore daha yüksek fiyatlar ama içim ısındı. İnşallah olurCanm soranus un fiyatları nasıl sen memnun musun değiştirmeyi düşünüyorum kararsızım demiştin ikinci deneme olacaktı değil mi bu
Hayırlı olsun cnm, amh değerinde gayet iyi, inş olumlu olur:)Merhaba arkadaşlar doktorun yanından geliyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz. aralık sonu kistleri aspire edecek ocak başı da transfer yapacak. Kistlerin içini boşaltnca 2 _3 ay gibi kısa bir sürede tekrar büyüyormus o yüzden ilk denemede tutması çok önemli. İnşallah Rabbim hayırlısıni nasip etsin. ben soranus ta başlıyorum tedaviye
Ca125 kaç cıktı cnm?Günaydın kızlar. Sonuçlarımı aldım arkadaşlar, korktuğumuz gibi olmadı sonuçlarım normal. AMH değerimde 2.05. Bugün doktorla görüşeceğiz, ya ameliyat olcam ya da kistin içini boşaltıp tüp bebek deneyecekler. Hangisi daha mantıklı bilmiyorum ama bugüne hamdolsun, kanser olayı çok korkutmuştu beni şuan rahatladım.
Ca125 46 çıktı canım çok korkmuştum açıkçasıCa125 kaç cıktı cnm?
Birden fazla olunca genelde çikolata kisti oluyor, testlerinde temiz çıkması kesinleştirmiş, doktorun korkutması hata olmuş, şimdi gün sayma zamanı :)Ca125 46 çıktı canım çok korkmuştum açıkçası
Tüp bebek tedavisi yumurta toplama aşaması 10-15 gün civarı oluyor, transfer aynı ay olursa üç - beş gün sonra oluyor bazen ikinci ay yapıyorlar, ama tüp bebek öncesinde testler istiyorlar bazen onlar zaman alabiliyor, teste göre değişir, öncesinde bir kaç ay vitamin flnda verebiliyorlar..Arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi olucam temmuz ayında fakat tedavi ne Zaman başlıyor birkaç ay öncesinden falan mı acaba?Birde İzmir de olacak tedavi uzun Zaman alır mı acaba,çünkü Muğla'dan gidicem transfer için.
Teşekkür ederim bir de bayıltma işlemi oluyormuş.Çok acı veriyor mu ki yumurta toplama işlemi.En çok korktuğun şey o.Tüp bebek tedavisi yumurta toplama aşaması 10-15 gün civarı oluyor, transfer aynı ay olursa üç - beş gün sonra oluyor bazen ikinci ay yapıyorlar, ama tüp bebek öncesinde testler istiyorlar bazen onlar zaman alabiliyor, teste göre değişir, öncesinde bir kaç ay vitamin flnda verebiliyorlar..
Dondurulmusun varmi yoksa sifirdanmi baslicaksin canim?bende onunuzdeki ay baslicam insallah hakkimizda hayirlisi olsunMrb kızlar iki gün önce negatif sonucumu aldım ocak şubat gibi ikinciyi denemek istiyorum kizmet olursa
Yok canım sıfırdan basliyacagimDondurulmusun varmi yoksa sifirdanmi baslicaksin canim?bende onunuzdeki ay baslicam insallah hakkimizda hayirlisi olsun
Olsun sonu guzel olsunda sifirdan baslayalim.cektiklerimize degsin guzel sonuclar alalim insallahYok canım sıfırdan basliyacagim
Evet canım. O kadar heyecanlı stresli karmaşıgimki anlatamam. Allah hepimize anne olmayı nasip etsin. 8 aralıkta gidicem tahlil falan yapılıyormus.tsh sarılık falanBirden fazla olunca genelde çikolata kisti oluyor, testlerinde temiz çıkması kesinleştirmiş, doktorun korkutması hata olmuş, şimdi gün sayma zamanı :)
Allah inşallah bu denemede anne olmayı nasip eder canım. Eminim çok üzücü bi aşamadır. Sorun ne peki?Mrb kızlar iki gün önce negatif sonucumu aldım ocak şubat gibi ikinciyi denemek istiyorum kizmet olursa
amin canım benim aminn rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.her şey yoluna girecek bak gör ..yeter ki umudumuzu kaybetmeyelimÇok sağol canım, dün dediklerin gerçek oldu doğru hissetmişsin. Birbirimizi tanımadan dua ediyoruz, ne güzel bişey. Rabbim kabul etsin.
rabbim inşallah hayırlısıyla pozitif nasip etsin arkadaşım.olacaktır inşallah.sorun neydi senin ?Mrb kızlar iki gün önce negatif sonucumu aldım ocak şubat gibi ikinciyi denemek istiyorum kizmet olursa
Mrb kızlar iki gün önce negatif sonucumu aldım ocak şubat gibi ikinciyi denemek istiyorum kizmet olursa
Arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi olucam temmuz ayında fakat tedavi ne Zaman başlıyor birkaç ay öncesinden falan mı acaba?Birde İzmir de olacak tedavi uzun Zaman alır mı acaba,çünkü Muğla'dan gidicem transfer için.
Teşekkür ederim bir de bayıltma işlemi oluyormuş.Çok acı veriyor mu ki yumurta toplama işlemi.En çok korktuğun şey o