• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

Canm soranus un fiyatları nasıl sen memnun musun değiştirmeyi düşünüyorum kararsızım demiştin ikinci deneme olacaktı değil mi bu
Yok canım benim ilk deneme olacak. Normalde 8500 Tl ama kist boşaltma işlemi de olacağı için toplam 9000 Tl ilaçlar dahil. Başka ücret vermicz. Diğer merkezlere gore daha yüksek fiyatlar ama içim ısındı. İnşallah olur

Merhaba arkadaşlar doktorun yanından geliyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz. aralık sonu kistleri aspire edecek ocak başı da transfer yapacak. Kistlerin içini boşaltnca 2 _3 ay gibi kısa bir sürede tekrar büyüyormus o yüzden ilk denemede tutması çok önemli. İnşallah Rabbim hayırlısıni nasip etsin. ben soranus ta başlıyorum tedaviye
Hayırlı olsun cnm, amh değerinde gayet iyi, inş olumlu olur:)

Günaydın kızlar. Sonuçlarımı aldım arkadaşlar, korktuğumuz gibi olmadı sonuçlarım normal. AMH değerimde 2.05. Bugün doktorla görüşeceğiz, ya ameliyat olcam ya da kistin içini boşaltıp tüp bebek deneyecekler. Hangisi daha mantıklı bilmiyorum ama bugüne hamdolsun, kanser olayı çok korkutmuştu beni şuan rahatladım.
Ca125 kaç cıktı cnm?

Arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi olucam temmuz ayında fakat tedavi ne Zaman başlıyor birkaç ay öncesinden falan mı acaba?Birde İzmir de olacak tedavi uzun Zaman alır mı acaba,çünkü Muğla'dan gidicem transfer için.

Arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi olucam temmuz ayında fakat tedavi ne Zaman başlıyor birkaç ay öncesinden falan mı acaba?Birde İzmir de olacak tedavi uzun Zaman alır mı acaba,çünkü Muğla'dan gidicem transfer için.
Tüp bebek tedavisi yumurta toplama aşaması 10-15 gün civarı oluyor, transfer aynı ay olursa üç - beş gün sonra oluyor bazen ikinci ay yapıyorlar, ama tüp bebek öncesinde testler istiyorlar bazen onlar zaman alabiliyor, teste göre değişir, öncesinde bir kaç ay vitamin flnda verebiliyorlar..

Tüp bebek tedavisi yumurta toplama aşaması 10-15 gün civarı oluyor, transfer aynı ay olursa üç - beş gün sonra oluyor bazen ikinci ay yapıyorlar, ama tüp bebek öncesinde testler istiyorlar bazen onlar zaman alabiliyor, teste göre değişir, öncesinde bir kaç ay vitamin flnda verebiliyorlar..
Teşekkür ederim bir de bayıltma işlemi oluyormuş.Çok acı veriyor mu ki yumurta toplama işlemi.En çok korktuğun şey o.:(

Mrb kızlar iki gün önce negatif sonucumu aldım ocak şubat gibi ikinciyi denemek istiyorum kizmet olursa

Birden fazla olunca genelde çikolata kisti oluyor, testlerinde temiz çıkması kesinleştirmiş, doktorun korkutması hata olmuş, şimdi gün sayma zamanı :)
Evet canım. O kadar heyecanlı stresli karmaşıgimki anlatamam. Allah hepimize anne olmayı nasip etsin. 8 aralıkta gidicem tahlil falan yapılıyormus.tsh sarılık falan

Çok sağol canım, dün dediklerin gerçek oldu doğru hissetmişsin. Birbirimizi tanımadan dua ediyoruz, ne güzel bişey. Rabbim kabul etsin.
amin canım benim aminn rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.her şey yoluna girecek bak gör ..yeter ki umudumuzu kaybetmeyelim

Mrb kızlar iki gün önce negatif sonucumu aldım ocak şubat gibi ikinciyi denemek istiyorum kizmet olursa

Üzülme canım bunda da vardır bir hayır
Üzülme demekle de olmuyor çok iyi biliyorum ama herşey Allah'tan
Sorun neydi cnm sizin
Hangi hastane doktor ? İkinciyi nerde düşünüyorsun?

tedavi adetin iki ya da üçüncü günü gibi başlıyor cnm .
Hergün iğnelerini düzenli olarak yapıyorsun . Yumurtalarının durumuna göre doktorun birkaç günde bir çağırıp kontrol edebilir 8-12 gün kadar sürebilir.sonra yumurta toplama işlemi anestezi altında yapılıyor korkulacak birşey Yok .yumurta toplamadan sonra biraz ağrın olabilir ama adet ağrısı gibi düşün. Embriyolarının durumuna göre de 3. Veya 5.günü transfer
Sonra 12gün sonuç bekleme :)

Back
X