- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
Amin canım inşAllah.. rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.melisela merhaba. inşallah rabbim sana 2 çocuk sevincini bizede 1. çocuk sevincini yaşatsınnn...Aminnnn:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşAllah.. rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın.melisela merhaba. inşallah rabbim sana 2 çocuk sevincini bizede 1. çocuk sevincini yaşatsınnn...Aminnnn:):)
benim de kizim 2.5 yasinda ve ben de kizima tup bebekle sahip oldum cok sukur, ordan kalan tek donmusum maalesef agustos ayinda bos gebelikle sonuclandi, simdi tekrar basladim yeni bir tedaviye..carsamba gun basliyorum suprefact ignelere ve adet olunca kontrole gidip uyarici ignelere gececegim kismet olursa tabi, hepimize bol sans ve saglik dilerim..Kızlar mrb bende ocak adetiyle başlıyorum inşAllah..5 yaşında bir kızım var. Oda tüp tedavisi ile oldu. Ankda olacak tedavi
Keşke benimde dondurulmuşum falan olsaydı ama malesef, şimdi yeniden sıfırdan başlıyoruz, ne hissediyorum şuan farkında değilim. kızımda o kadar heyecanlıydım ki, durmadan okuyordum, şimdi sanki daha sakinim ve olursa olur olmazsa olmaz bir durumdayım. Psikolojik olarak hazır mı değilim anlamadım açıkçası :)benim de kizim 2.5 yasinda ve ben de kizima tup bebekle sahip oldum cok sukur, ordan kalan tek donmusum maalesef agustos ayinda bos gebelikle sonuclandi, simdi tekrar basladim yeni bir tedaviye..carsamba gun basliyorum suprefact ignelere ve adet olunca kontrole gidip uyarici ignelere gececegim kismet olursa tabi, hepimize bol sans ve saglik dilerim..
benim de dondurulmusum kalmadi ztn maalesef bir de bos gebelikle ugrastim ve aylarca kanama yasadim, adetlerim halen duzelmedi tam olarak, cok yogun geciyor, yani donmusunuz yok diye uzulmeyin cunku benim vardi da ne ise yaradi sanki..kismet deilmis ne yapalim..ben de ilk pozitif cikdiginda ikinci cocugum bu kadar kolay olacak diye tam olarak ne oldugunu anlayamamistim , dondurulmus transferi kolaydi cunku, ama simdi daha bir isdekliyim cunku artik yasim da 35 ve son sanslarim oldugnu biliyorum, ztn surekli ilac hormon almak niyetinde deilim , bunu da deneyip artik kizimla yoluma devam etmek isterim, Allah isterse olsun ne diyelim..allah evlatlarimiza saglik versin insallah..ben kibrisdayim burada ayni yerde yapacagim ben de aynen ugurlu olsun diye aynisini isdedim cok da memnundum dr.umdan..Keşke benimde dondurulmuşum falan olsaydı ama malesef, şimdi yeniden sıfırdan başlıyoruz, ne hissediyorum şuan farkında değilim. kızımda o kadar heyecanlıydım ki, durmadan okuyordum, şimdi sanki daha sakinim ve olursa olur olmazsa olmaz bir durumdayım. Psikolojik olarak hazır mı değilim anlamadım açıkçası :)
Size de çok geçmiş olsun. İnşAllah bu sefer tutar ve 2. evladınıza kavuşursunuz..Benim kısa protokol olacak sanırım. Adetle hemen iğnelere başlanacak, puregon ve orgalutan demiş. Aradan zaman geçince insan unutuyor. İlkinde gonal f kullanmıştım sanki. Tedavim Ankara da olacak, ya genartta ya da hrs. Ben nedense genart istiyorum, çünkü kızımda orada olmuştu :)
Aynen bende sizin gibi düşünüyorum. Benim de yaş 33. Bu denemeyi de yapıp yolumuza devam edeceğiz. En azından ileride keşke dememek için ikinciyi denemeye kalkıştım. Bu olumlu olursa ne ala, olmazsa da Rabbimin takdiri deyip kızımızla hayatımıza devam etmek. Rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin onlarla birlikte bize olsun inşAllah..benim de dondurulmusum kalmadi ztn maalesef bir de bos gebelikle ugrastim ve aylarca kanama yasadim, adetlerim halen duzelmedi tam olarak, cok yogun geciyor, yani donmusunuz yok diye uzulmeyin cunku benim vardi da ne ise yaradi sanki..kismet deilmis ne yapalim..ben de ilk pozitif cikdiginda ikinci cocugum bu kadar kolay olacak diye tam olarak ne oldugunu anlayamamistim , dondurulmus transferi kolaydi cunku, ama simdi daha bir isdekliyim cunku artik yasim da 35 ve son sanslarim oldugnu biliyorum, ztn surekli ilac hormon almak niyetinde deilim , bunu da deneyip artik kizimla yoluma devam etmek isterim, Allah isterse olsun ne diyelim..allah evlatlarimiza saglik versin insallah..ben kibrisdayim burada ayni yerde yapacagim ben de aynen ugurlu olsun diye aynisini isdedim cok da memnundum dr.umdan..
aynen ben de ileride keske deneseydim dememek icin son bir kere ignelere razi oldum, evladima bir kardes yapmak ugruna hersey..dediginiz gibi once olmayanlara kismet etsin Allahim =) bize de insallah saglikla hayirlisi ise nasib olsun..Aynen bende sizin gibi düşünüyorum. Benim de yaş 33. Bu denemeyi de yapıp yolumuza devam edeceğiz. En azından ileride keşke dememek için ikinciyi denemeye kalkıştım. Bu olumlu olursa ne ala, olmazsa da Rabbimin takdiri deyip kızımızla hayatımıza devam etmek. Rabbim önce hiç olmayanlara nasip etsin onlarla birlikte bize olsun inşAllah..
iğnelerin dozunu nereden öğreneceğiz ki ? doktor tedavi başında belirlemiyor muTüp bebek başlı başına maddi manevi sabır güç isteyen bir durum. başlayacak olanlar mutlaka başından ignelerin dozunu vs ögrensin ve sagda solda indirimli almak için araştırsın gerçekten çok fark olabiliyor arada tanıdık biri bulunursa.
öyle canım öyle rabbim büyük..Yaa bana doğu kontrol hapı başlattı doktor zaten istiyordum şehir dışından gideceğim için tarihim belli olsun diye, ama çok mide bulantısı yapıyor özellikle öğle saatiyle birlikte. Ağır yağlı hiçbirşey yiyemiyorum, sonra midem kazınıyor daha 3. yü içtim düzelir herhalde. Tedavide nelere katlanıyoruz bu da hiç bir şey ama bir şey yiyemiyorum işte.
Başarısız 3 tüp bebek transferinden sonra her şey yolunda giderse ocak ayında iğnelere başlayacağım yumurta geliştirmek için. Kafama takılan bur suru şey var aslinda. embriyo kalitesi iyi dediler hepsinde. bende polikistik over var. bizimde sorunumuz bu tabi bilmediğimiz başka bir problem yoksa. bazıları embriyonun tutunması için serum kullanmış belli aralıklarla acaba bunun faydası var mı?
yok başlamadık henüz cnm, ocak reglisinde düşünüyoruz nasip olursa .sizde durum nedir ?
ben osman beyle görüşmedim.bu konuda görüştüğüm ilk ve tek doktor şahin bey.Canım sen Şahin bey e gitmeye karar vermiştin değil mi ?
Osman develioğlu ile de görüşmüştün sen neden istememiştin onla tedaviyi?? Ben de a önce görüşmeye gittim çok moralim bozuldu hiç ümit verici konuşmuyor bende buluttan nem kapanlardanım hemen bütün psikolojim bozuldu
Acıbadem'den de randevu alacağım önümüzdeki hafta da Şahin beyle görüşmek istiyorum
Moral çok önemli bence tedavilerde
çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes bir kere olsun orda denemek istiyorum ama böyle de korkuyorum açıkçası
senin neden moralini bozdu osman bey ? bahsetsene birazCanım sen Şahin bey e gitmeye karar vermiştin değil mi ?
Osman develioğlu ile de görüşmüştün sen neden istememiştin onla tedaviyi?? Ben de a önce görüşmeye gittim çok moralim bozuldu hiç ümit verici konuşmuyor bende buluttan nem kapanlardanım hemen bütün psikolojim bozuldu
Acıbadem'den de randevu alacağım önümüzdeki hafta da Şahin beyle görüşmek istiyorum
Moral çok önemli bence tedavilerde
çok iyi bir doktor olduğunu söylüyor herkes bir kere olsun orda denemek istiyorum ama böyle de korkuyorum açıkçası
ben osman beyle görüşmedim.bu konuda görüştüğüm ilk ve tek doktor şahin bey.
50dk sürdü görüşmemiz ve bana inanılmaz pozitiflik yükledi.. inanır mısın çıktıktan sonra her şey değişti. ..inanılmaz huzur buldum.şahin bey'le devam etme kararı aldım.. başka doktorla görüşmeyeceğim.. merkez tabii ki çok önemli.. ama rabbim ol demedikten sonra dünyanın en iyi hekimiyle yola çıksan elin boş dönersin.. bu yüzden bu zor süreci en azından bana kendimi iyi hissettirecek bi doktorla yaşamak gerekiyor diye düşünüyorum.
şahin bey 'den randevunu al en kısa zamanda ..ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın ..rabbim doğru adımlar attırsın inşallah
senin neden moralini bozdu osman bey ? bahsetsene biraz
canım söyledikleri doğrudur yanlıştır tartışılır kimsenin hekimliğini bilgisini deneyimini sorgulayacak değiliz.ama herkes insan halinden hele ki kadın ruhundan anlamıyor bu bir gerçek.Üç negatifim var maalesef .ilkinde 6yumurta toplanmıştı kimyasal gebelik oldu.ikinci ve üçüncü de 12 şer yumurta toplandı .negatif.
Amh ım düşük biraz dedim amh ın düşük değil çok düşük dedi ilk sonra yumurta sayılarını görünce iyi yumurta toplanmış aslında dedi .
Bizim embriyolar hep üçüncü gün transfer edildi sayı az olduğu için bekletmek istemiyorlar genelde . Beşinci güne gitmeyen yumurtayı ben zaten transfer etmem burda . Sana ölmek üzere olan yumurtaları transfer ediyorlar üçüncü gün dediüçüncü günde tutan bisürü insan var yani.ben üçüncü gün trabsfer yapmam sana dedi .
Genetik test yaptırın dedi o mantıklıydı .genetik bozuksa zaten hiç uğraşmaya gerek
bişeyler daha söyledi ama ben koptum tabi o arada
Kendimi o kadar kötü düşünmüyordum zaten 4.denemem olacağı için daha bi zor ilklerden. daha da stresli ama denemek de istiyorum yani belki verecek Rabbim pes etmek de istemiyorum ama işte
canım söyledikleri doğrudur yanlıştır tartışılır kimsenin hekimliğini bilgisini deneyimini sorgulayacak değiliz.ama herkes insan halinden hele ki kadın ruhundan anlamıyor bu bir gerçek.
benim hsg filminde tüplerimin tıkalı olduğunu görüldüğü halde şahin bey bana ; hsg %80 doğruluk verir yani %20 oranda tüplerinde bi sıkıntı yok.sana doğal yolla hamile kalamazsın diyemem ..kimse diyemez.bizim elimizde olmayan ihtimaller her zaman vardır dedi... düşün bunu söyleyen tüp bebek doktoru...
osman bey kendince mükemmeliyetçi biri olduğunu vurgulamış olumsuz tüm şartları sıfıra indirmeye çalışan bir ibelli.. ama dediğim gibi bu işler öyle olmuyor...senin motivasyonunu moralini düşüren biriyle bu yol olmaz.olacağı varsa da olmaz yorar seni...
dediğim gibi sen şahin bey'le bir görüş :) pişman olmucaksın