• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

Canım o doktoru genelde böyle anlatıyorlar, boşver. Rabbim ol desin yeterki. Doktor çok önemli. Ben Ali Rıza Bey'in yanından ayrılırken içime bi umut doğuyor. Mesela bana dediki beyaz atlı prensini bulmuştun ona şükret dedi, daha kötü hastalar var dedi. Birde benim doktoruma mı görünsen acaba canım

Ben çok hevesle gitmiştim cnm bu doktora alt üst oldum resmen Anlattığın kadarıyla AliRıza bey de iyi bir doktor.zaten doktorun pozitif olması da çok önemli. önümüzdeki hafta Şahin beyle bi görüşme ayarlamak istiyorum. Senin doktorunla da bir görüşürüm belki hafta içi . Bir iki ay içinde karar verip başlamak istiyorum .görüşmeler randevulu mu canım orda ?
Art da randevusuzmuş hemen aldılar .

Ben çok hevesle gitmiştim cnm bu doktora alt üst oldum resmen Anlattığın kadarıyla AliRıza bey de iyi bir doktor.zaten doktorun pozitif olması da çok önemli. önümüzdeki hafta Şahin beyle bi görüşme ayarlamak istiyorum. Senin doktorunla da bir görüşürüm belki hafta içi . Bir iki ay içinde karar verip başlamak istiyorum .görüşmeler randevulu mu canım orda ?
Art da randevusuzmuş hemen aldılar .
Randevulu canım ama aynı güne ya da ertesi güne verirler randevu, ilk görüşmede ücretsiz oluyor

Evet canım çok haklısın. doktor kendi başarısı için böyle konuşmalar yapıyor .kendi başarısı için uğraşıyor
Ama bizim psikoloji de önemli
Pembe mavide doktor biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allah a kalmış elimizden gelen tek şey artık dua etmek diyordu .olumsız oldu ama ben asla o doktor kötü demedim .herşey Allah tan .ama bu doktor öyle düşünmüyor sanırım
doktor kendi başarısını kendi başarı oranını düşünüyorsa o doktor bana göre doğru bir seçim değildir canım..bebek olayı dünyanın en hassas durumu ..anne olabilme / olamama .hiçbir şeye alet edilmemeli araç olarak kullanılmamalı diye düşünüyorum.

doktor kendi başarısını kendi başarı oranını düşünüyorsa o doktor bana göre doğru bir seçim değildir canım..bebek olayı dünyanın en hassas durumu ..anne olabilme / olamama .hiçbir şeye alet edilmemeli araç olarak kullanılmamalı diye düşünüyorum.

Belki de baştan umutlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşatmak istemiyor gerçekleri yüzümüze vuruyor ama bi kadın Doğum profesörü için yanlış bi tutum.
Umut olmadıktan sonra insanın başlayası da gelmez hevesi de olmaz :(

Belki de baştan umutlandırıp sonra hayal kırıklığı yaşatmak istemiyor gerçekleri yüzümüze vuruyor ama bi kadın Doğum profesörü için yanlış bi tutum.
Umut olmadıktan sonra insanın başlayası da gelmez hevesi de olmaz :KK43:
canım benim kanser hastalığında olduğu gibi tüm hastalıkların tedavisinde moral diyorlar bangır bangır...moral işi çok önemli... sen baştan insanların içine umutsuzluk tohumu ekersen yeşerecek olan da çok sağlıklı olmaz.

laparoskopi sonrası 2. adet döneminde tedavinin başlamasının doğru olduğu söylendi. risk almamak için. sonraki ay yaptıran varmı yada laparoskobi olduktan sonra nekadar beklediniz transfer için.tecrübesi olanlar yazabilirlerse çok mutlu olurum ben ve benim gibi sorularına cevap arayanlar
Merhaba iceberg-ays benim sorunum hsg sonrası bir taraf acık bir taraf hafif geçişli göründü ve operasyonumu laparoskopi olarak İzmir de Ege ünv. tecrübeli bir prof. yaptı...3 ay deneyin olmaz ise tüp bebek tedavisine başlayın dendi...olmadı...Çok yoğun olduğu için ben bırakmak istedim daha sonra ki doktorum raporu görünce tekrar laparoskopi olman ve tıkalı tüpün alınması gerek dedi ve başarısız bir operasyon olmuş dedi....ŞOK...Bir şok daha yaşadım tam karar verdiğimiz de eşimin görevi çıktı şimdi bütün işlemleri ben başlattım , yumurtalar toplanınca ilk deneme mi? yoksa laparoskopi mi olup denemeliyim bilemiyorum...laparoskopi sonrası 2 ay beklemem gerekiyor muş transfer için dr. öyle dedi, bu süreçlerin içinde eşim yanımda olamayacak...Allah a sığınıp tevekkül ediyorum, dua ediyorum. İnşallah sizlerin de her şey yolunda gider.

Bende hangisine oncelik verecegimi bilemedim basta yumurta toplamami yoksa laparoskopi mi..sonra bu operasyonlardan korkuyorum yumurtaliklar zarar gorur diye oyuzden once yumurta toplama islemini yaptrdm kendimce garantiye almaya calistim ama allah bilir herseyi tabi sende iyi dusun kendini hic yalniz hissetme ben elimden geldigince destek olmaya calisirm sana allah buyuk insallah emeklerimizin karsiligini alicaz ben inaniyorum

Canım üç negatifin varmış senin de :KK43: ben de aynı durumdayım az önce doktorla görüşmeye gittim çok moralim bozuldu . Doktorlar farklı birŞey önerdi mi sana 4.deneme için

Benim embriyolarım hiç 5.güne ulaşmadı.sayı az olduğu için 5.güne bekletmeyi istemiyorlardı
Bugün gittiğim doktor sizin beşinci güne gitmezse yine transfer yapmanın anlamı Yok falan dedi 4.deneme olacağı için.
Psikolojimi çok fena bozdu 5.gün tutmayı 3.gün transferinde tutan birsürü insan var anlamadım yani
Bi doktor bu kadar insanın moralini bozabilir mi :KK43:
Benim transferlerimin hepsi 5. Gün embriyosuydu. Ama test sonucunda hep negatif gordum. 3 veya 5 çok önemli değil. Yeter ki sonu güzel olsun.
Bu transferde de rahime çizik atacak bir öncekinde olduğu gibi. Ama her transferde insan daha endişeli bir bekleyiş içinde oluyor.

Benim transferlerimin hepsi 5. Gün embriyosuydu. Ama test sonucunda hep negatif gordum. 3 veya 5 çok önemli değil. Yeter ki sonu güzel olsun.
Bu transferde de rahime çizik atacak bir öncekinde olduğu gibi. Ama her transferde insan daha endişeli bir bekleyiş içinde oluyor.

Ben de aynını düşünüyorum nasipte varsa üç beş farketmez .olacaksa olur yani ama doktorum tutumu çok enteresan

Benim bugün doğum kontrol hapımda 7. günüm. Zaman geçmek bilmiyor. Zor bir süreç ama sabırsızlıkla bekleniyor. O iğneleri vurmak için bile sabırsızlanıyorum zaten tedaviye başlayınca gerisi su gibi akıp geçiyor.

Benim bugün doğum kontrol hapımda 7. günüm. Zaman geçmek bilmiyor. Zor bir süreç ama sabırsızlıkla bekleniyor. O iğneleri vurmak için bile sabırsızlanıyorum zaten tedaviye başlayınca gerisi su gibi akıp geçiyor.
tedavi geçer de bana hep transfer sonrası 12gün zor geçer gibi geliyor düşünmemek elde mii :)

neden doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz? doktor bana bu yönde bir şey söylemedi de. Bende ocak adetiyle başlayacağım tedaviye.

Tedavi süresi gerçekten çok çabuk geçiyor hiç birşey anlamıyorsun
Ama o on iki gün bir sene gibi :KK43:
benim daha denemem yok ama regl beklerken bile son 1hafta böyle tuhaf oluyorum... o 12günü düşünemiyorum..rabbim inşallah sonunda hayırlısıyla güzel haber nasip etsin de ne yapalım ..
sende durumlar nedir?
gittin mi tekrar görüşmeye

benim daha denemem yok ama regl beklerken bile son 1hafta böyle tuhaf oluyorum... o 12günü düşünemiyorum..rabbim inşallah sonunda hayırlısıyla güzel haber nasip etsin de ne yapalım ..
sende durumlar nedir?
gittin mi tekrar görüşmeye

Gitmedim canm genetik test yaptıracağım bu hafta aynı gün görüşme alacağım Acıbadem'le bakalım aradım randevu ayarlayan arkadaş Yokmuş aradığımda tekrar arayacağım

Gitmedim canm genetik test yaptıracağım bu hafta aynı gün görüşme alacağım Acıbadem'le bakalım aradım randevu ayarlayan arkadaş Yokmuş aradığımda tekrar arayacağım
Canim nerdeki acibademe yaptiriyorsun?bende bursa acibademden randevu alacagim genetik testler pgt falan doyolar hepsini yapip yapmadiklarini sor am.sen neden genetik yaptiriyorsun

genetik testi neden yaptıracaksın canım .hadi inşallah hepsi çıksın aradan

tedavi geçer de bana hep transfer sonrası 12gün zor geçer gibi geliyor düşünmemek elde mii :)

Evet zor geçiyor gerçekten ya günleri değil saatleri sayıyorsun resmen. Ben yanımda bol bol kitap hatta boyama kitabım var onu götürücem zaman geçirmek için yoksa zor yani.

neden doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz? doktor bana bu yönde bir şey söylemedi de. Bende ocak adetiyle başlayacağım tedaviye.

Ben il dışında yaptıracağım için çalışıyorum da rapor alıcam, regl tarihlerim düzensiz ne zaman olacağım belli olmuyor raporu ona göre ayarlacağımdan tarihi belli olması gerekir. Hap kullanınca ne zaman regl olunacağı belli olduğundan öbür aya hemen randevu yazılıyor ayrıca doktor da öneriyor düzenlemek, dinlendirmek için iyi oluyormuş yoksa hemen muayene ile başlayacaktı benim de ama ben kontrole geldim deyince hap yazdı. İlla kullanmak gerekmiyor.

Back
X