2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

Canim nerdeki acibademe yaptiriyorsun?bende bursa acibademden randevu alacagim genetik testler pgt falan doyolar hepsini yapip yapmadiklarini sor am.sen neden genetik yaptiriyorsun

Canım Bursa Acıbadem ön görüşme aldım haftaya salıya varmış.
Benim üç negatif denemem var pembe mavide yaptırmıştık son denemede o doktorum da genetik test yapalım bakalım kromozomlara demişti o zaman yaptırmamıştım çok yıprandım psikolojik olarak. Geçen hafta Osman develioğlu ile ön görüşme yapmıştık.o da üç negatif olduğu için kromozom testi yaptırın dedi.
O yüzden başlamadan yaptıracağız bakalım
Acıbadem'de sordum orda kromozom analizi yapıyorlarmış. Osman develioğlu Bursa genetik tanı merkezine yönlendirdi.orda da bakıyorlarmış .

Senin sorunun neydi canım asyahayat asyahayat
Senden de mi istediler ??
Pgt hakkında fazla bilgim Yok ama embriyoları genetik teste sokuyorlar sanırım onda.

Evet zor geçiyor gerçekten ya günleri değil saatleri sayıyorsun resmen. Ben yanımda bol bol kitap hatta boyama kitabım var onu götürücem zaman geçirmek için yoksa zor yani.

Ben il dışında yaptıracağım için çalışıyorum da rapor alıcam, regl tarihlerim düzensiz ne zaman olacağım belli olmuyor raporu ona göre ayarlacağımdan tarihi belli olması gerekir. Hap kullanınca ne zaman regl olunacağı belli olduğundan öbür aya hemen randevu yazılıyor ayrıca doktor da öneriyor düzenlemek, dinlendirmek için iyi oluyormuş yoksa hemen muayene ile başlayacaktı benim de ama ben kontrole geldim deyince hap yazdı. İlla kullanmak gerekmiyor.
hadi inşallah sonu güzel olsun hepimizin ...
nerede tedavi olacaksınız ?

Bende subat ayında laporoskopi olmuştum sonrası aşılama tutmadı ocak ayinda tedaviye basliyacagim artık öncesinde çarşamba günü başka bir doktordan randevu aldım İstanbul da laparoskopi yaptığım Dr herşey iyi demişti ama gebelik olmadı. Hakkımızda hayırlısı

Bu arada genetik testi yaptıran arkadaşlar bazı merkezlerde 2-3 denemede başarılı olmayanlar için bağışıklık serumu takılıyor bilginiz varmi çünkü başarı şansını yükseltiyormus

Bu arada genetik testi yaptıran arkadaşlar bazı merkezlerde 2-3 denemede başarılı olmayanlar için bağışıklık serumu takılıyor bilginiz varmi çünkü başarı şansını yükseltiyormus

Evet duymuştum o serumu
Hatta doktoruma sordum istemiştim yaptırmayı.
biz birkaç kez denedik ama sonucu etkilediğini düşünmüyorum demişti.
Sizin de inşallah hayırlı olur tedaviniz

Evet duymuştum o serumu
Hatta doktoruma sordum istemiştim yaptırmayı.
biz birkaç kez denedik ama sonucu etkilediğini düşünmüyorum demişti.
Sizin de inşallah hayırlı olur tedaviniz
Saol canım hepimize hayırlı olsun zaten çok fazla yapılan birşey değil bahçeci de yapıyorlar galiba genelde ama yinede başarı oranini yükseltmiş ama tabi tutacağı varsada serum yokkende tutuyordu :)

Canım Bursa Acıbadem ön görüşme aldım haftaya salıya varmış.
Benim üç negatif denemem var pembe mavide yaptırmıştık son denemede o doktorum da genetik test yapalım bakalım kromozomlara demişti o zaman yaptırmamıştım çok yıprandım psikolojik olarak. Geçen hafta Osman develioğlu ile ön görüşme yapmıştık.o da üç negatif olduğu için kromozom testi yaptırın dedi.
O yüzden başlamadan yaptıracağız bakalım
Acıbadem'de sordum orda kromozom analizi yapıyorlarmış. Osman develioğlu Bursa genetik tanı merkezine yönlendirdi.orda da bakıyorlarmış .

Senin sorunun neydi canım asyahayat asyahayat
Senden de mi istediler ??
Pgt hakkında fazla bilgim Yok ama embriyoları genetik teste sokuyorlar sanırım onda.
Canim benim jinemedde ilk tup bebek denemem yapildi pozitif bir bebegim var sonra ona kardes icin acibademe gittim ama negatif oldu simdi 3.denemem tekrar acibadem sahin beyde olcak ama ben bu sefer embriyolara genetik tarama yada yapilacak ne varsa onceden yapilmasini isticem bakalim ellerindeki imkanlat neler haftaya adet olacagim 3.gunu gel demislerdi gittigimde tedaviye baslariz nasipse ama sanirim testler icin embriyolarin 5.gune gitmesi ve daha sonra dondurulmasi gerekiyormus bu durumda transfer subata kaliyo :( sonuclari guzel olsun da ben sabrederim Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin

Canim benim jinemedde ilk tup bebek denemem yapildi pozitif bir bebegim var sonra ona kardes icin acibademe gittim ama negatif oldu simdi 3.denemem tekrar acibadem sahin beyde olcak ama ben bu sefer embriyolara genetik tarama yada yapilacak ne varsa onceden yapilmasini isticem bakalim ellerindeki imkanlat neler haftaya adet olacagim 3.gunu gel demislerdi gittigimde tedaviye baslariz nasipse ama sanirim testler icin embriyolarin 5.gune gitmesi ve daha sonra dondurulmasi gerekiyormus bu durumda transfer subata kaliyo :KK43: sonuclari guzel olsun da ben sabrederim Rabbim hepimiz icin hayirlisini versin

Anladım canım Allah yârdımcın olsun inşallah .ne güzel bir bebeğin varmış inşallah ikinci de olur
Jinemed i neden ikinciye tercih etmedin peki ?olumlu sonuç almışsın sonuçta orda.ben de Acıbadem'de görüşmeye gideceğim inşallah bakalım.araştırma aşamasındayım asyahayat asyahayat

Bizi de bilgilendirirsen sevinirim buradan .hergün Yeni birşeyler öğreniyoruz

hadi inşallah sonu güzel olsun hepimizin ...
nerede tedavi olacaksınız ?

İstanbul Gebze Anadolu Sağlık Merkezi Aydın Arıcı . Geçen tedavimde de çok memnun kalmıştım ama yumurtalarım olgun çıkmadılar. Hemşireleri karşılayanları doktorları iyi. Ebru hanım da var Aydın bey Amerika'da bir hastaneye de gidiyor ayda 1 hafta o zaman Ebru bakıyor o da çok iyi. İnşallah bu sefer güzel sonuçlar alırız.

neden doğum kontrol hapı kullanıyorsunuz? doktor bana bu yönde bir şey söylemedi de. Bende ocak adetiyle başlayacağım tedaviye.
bizde dondurulmusda hap falan vermiyorlar, sadece adet sonrasi yumurtlama dan sonra 5. gun gibi trasnfer ediliyor dogal siklusda, tabi eger rahim kalinsa..diger taze transferde ise uzun protokol dogum kontrol hapiyla baslaniyor, hapin 14. gunu suprefact igneler(yumurtalik baskilayici) baslaniyor, sonra adet gelince kontrole gidiliyor, hersey tamamsa uyarici ignelere baslaniyor..ta transfer gunune kadar yumurtalik baskilayici igne devam ediyor, bu sekilde kontrol doktorun elinde oluyormus, yumurtalarin istenmeyen zmnda toplanmadan catlamasi engelleniyormus..

Tesekkurler Madamme... hayirlisi olsun ins. hepimiz icin... bahcecide baslicam. hormon tedavisi metabolizbami bozacak dye tereddutlerim var.. bende agri kesici dahi kullanamiyorum dogum kontrol haplarida cok yanetki yapior bende... dr ye tekrar soracam cok yanetki kemik erimesi vs yapacakmi ilaclar.

Dr ile gorustum tekrar proseduru konustuk. Muayene yapti sag ve sol yumurtalikta yumurtalara bakti.. 4gun boyunca kullanacagim igneleri bide ilaclari yazdi. Yazdigi Ilaclarin d.kontrol haplarindan daha az yanetkisi oldugunu soyledi. Kemik erimesi yapan ilaci yazmadigini soyledi. Muayene yapti yumurtalara bakti. Kan tahlili istedi. Ilac kullanimindan 4 gun sonraki kan tahlili ile karsilastiracakmis...

Back
X