2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

Tesekkurler Cansu1109. Formun basindaki mesajlari okudum tum yazilari okuyamadim hepsini ama benimde kaygilarim senle ayni. dr ile konustum bakalim yasayip gorcez girdik bu yola

hadi hayırlı uğurlu olsun istanbulda başladın değil mi tedaviye ?

Tesekkurler Cansu1109. Formun basindaki mesajlari okudum tum yazilari okuyamadim hepsini ama benimde kaygilarim senle ayni. dr ile konustum bakalim yasayip gorcez girdik bu yola
rabbim büyük inşallah yolumuz aydınlık olsun sonu güzel olsun arkadaşım..

Benim eşimde çıktı araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor bu genetik testi bilgimiz olsun

Kızlar bende doğum kontrol hapının bitmesini bekliyorum doktor önden onu vermişti 31 Aralık içinde randevu yazdı o gün başlayacağız günler geçmiyor sanki. Ama hap bana çok yan etki yaptı göğüslerim aşırı acıyor üzerine yatamıyorum gündüz bile içten içe acıyor. Napalım dayanıcaz hayırlısıyla başlasa iğnelere başlasam diye gün sayıyorum.

benim de bugun son hapim artik icip kurtulmak istiyorum kendisinden=) cok bulanti ve mide agrisi yapti bende, gogus agrisi da var ama az..igne olarak baskilayiciya baslamistim ben 6 gun once, simdi adetim gelecek yasmini kesince ve bana da 27 aralikta randevu verdi..heralde duruma bakip uyariciya baslayacak..umarim hersey yolunda gider..

ben de sürekli erteleyip duruyorum ama bizim de tüp bebek yapmamız lazım
ben kendimi hiç hazır hissetmiyorum ya
hep ocakta başlarız diyordum ama sürekli erteleyesim var

Bende ilk başta yaptı mide bulantısı aç karna içince yapıyor. Sonrada bacaklarımda inanılmaz kaşıntılar yaptı resmen kanattım kaşıyarak ama dayanılır gibi değil yani son birkaç gündür de göğüslerim fena acıyor nasıl bir ilaç anlamadım. Ben direkt yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım kısa protokol. Eskişehir'deyim ailem İstanbul'da orada bir merkezde yaptırıcam.

Daha önce burada iki negatifim var biri dondurulmuşlarla. Yanlış tedavi uygulanmış pco olduğum halde yüksek doz verildi e2 çok yükseldi falan. Bu gideceğim merkeze de 2015 Haziranda gittim herşey yolundaydı ama yumurtalarım olgun çıkmadı transfer iptal oldu Gebze Anadolu Sağlık Aydın bey. Şimdi yine orada başlıyoruz bakalım.

hayirli olur insallah, benim de ilk 2013de 10 yumurtam cikdi, ordan iki tane 5.gun embriyosu transfer edildi, kizimiz oldu cok sukur, sonra ordan kalan tek donmusu gecen temmuzda denedik, maalesef bos gebelik oldu, aylarca kanamalar surdu, dogal dusuk tercih etmistim, neyseki toparlandim simdi yeniden basladim, donmus kolay oluyor da boyle yeniden igneler falan biraz yorucu..Allah yardimcimiz..

Benim igneler bitti. Yarin yumurtalarim toplanacak ins. Sonra olusan embriyolara genetik tani yapilacak. Saglam embriyo olursa 5.gun transfer yapilacak. Dr 2 embriyo cikarsa mucize olur dedi. Hayirlisi...
hayirlisiyla cok guzel sonuclar cikar insallah, 40 yasindan sonra cogu insanin cocugu oluyor, bizim yaslar da o kadar kotu deil bence..saglikli embriyolar cikar insallah, sonuna geldiniz hayirlisiyla..

hayirlisiyla cok guzel sonuclar cikar insallah, 40 yasindan sonra cogu insanin cocugu oluyor, bizim yaslar da o kadar kotu deil bence..saglikli embriyolar cikar insallah, sonuna geldiniz hayirlisiyla..
Ins. Peacecy tesekkur ederim. Yani bencede buyaslar okadar da kotu diil ama tabi yumurtalar ayni fikirdemi o onemli gorcez :)

Kızlar bende bir an önce başlasaydım hayırlısıyla keşke, Ocağa az kaldı bakalım, tedaviye başlayanlar inş, olumlu haberlerinizi yazarsınız :) ben hala doktor konusunda kararsızım aynı merkezde, eski doktorumla mı yoksa başka doktora mı gitsem? eski doktorum beni tanıyor bir yandan da yeni bir doktor farklı bir bakış açışımı olurdu..

Selam kızlar bende ocakta başlayacağım tüp e 3bucuk senelik evliyim 2 negatif aşılamam var inşallah bu sefer hayirla sonuclanir

İnşallah hayırlısı olur bende 31 aralıkta başlayacağım ocak olacak yani tedavim. Benim 2 aşılama bir tüp bir dondurulmuş bir de yumurtalarım olgun çıkmadığı için yarım kalan tedavim var.

Benim igneler bitti. Yarin yumurtalarim toplanacak ins. Sonra olusan embriyolara genetik tani yapilacak. Saglam embriyo olursa 5.gun transfer yapilacak. Dr 2 embriyo cikarsa mucize olur dedi. Hayirlisi...

Hayırlı olsun inşallah bizde o aşamaya geliriz hapımın bitmesine daha 10 gün var 31 Aralıkta da başlayacağız. Kaç yumurta toplandı yaz buraya olur mu.

Hayırlı olsun inşallah bizde o aşamaya geliriz hapımın bitmesine daha 10 gün var 31 Aralıkta da başlayacağız. Kaç yumurta toplandı yaz buraya olur mu.
Dejavu 6 yumurta toplamislar. Ultrasonda sgda 7 solda 5 war demisti dr son muayenede... umdugumdan az oldu.. yarin dollenip dollenmedikleri belli olacak. Darisi basina ins. Hayirlisiyla seninde az kalmis baslamana. Kisa protokolmu olacak senin bellimi dr 1sey soyledimi

Evet kısa protokol olacak. Ben Eskişehirdeyim tedavim İstanbul'da olacak ailem orada zaten. Gittim hemen başlatacaktı yo ben kontrole geldim tarihim belli olsun ona göre rapor ayarlıcam dedşm işyeri için Hap verdi bitsin 4. günü burada ol dedi 31 aralıkta başlanacak daha önce bir kez o merkezde tedavim oldu zaten yumurtalarım olgun çıkmadı maalesef o zaman. Burada da dondurulmuş dahil iki denemem var negatif yanlış tedavi uygulandı burada ama bana.

Hadi hayırlısı az olsun temiz olsun benimde pco var çok yumurtam oluyor ama heps i büyütülemiyor çünkü e2 değerim yükseliyor düşük doz az ama kaliteli yumurta istiyoruz dedi doktor. 4 toplanmıştı öncekinde ama lgun çıkmadı işte. Yarın haber ver bakalım kaçı döllenmiş. Hangi merkezdi senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…