Tesekkurler Cansu ins. Hepimizin hayirli olsun..hayırlı uğurlu olsun inşallah sonu güzel olsunn :) rabbim çok büüyk inanmaktan asla vazgeçme
hadi hayırlı uğurlu olsun istanbulda başladın değil mi tedaviye ?Dr ile gorustum tekrar proseduru konustuk. Muayene yapti sag ve sol yumurtalikta yumurtalara bakti.. 4gun boyunca kullanacagim igneleri bide ilaclari yazdi. Yazdigi Ilaclarin d.kontrol haplarindan daha az yanetkisi oldugunu soyledi. Kemik erimesi yapan ilaci yazmadigini soyledi. Muayene yapti yumurtalara bakti. Kan tahlili istedi. Ilac kullanimindan 4 gun sonraki kan tahlili ile karsilastiracakmis...
rabbim büyük inşallah yolumuz aydınlık olsun sonu güzel olsun arkadaşım..Tesekkurler Cansu1109. Formun basindaki mesajlari okudum tum yazilari okuyamadim hepsini ama benimde kaygilarim senle ayni. dr ile konustum bakalim yasayip gorcez girdik bu yola
Benim eşimde çıktı araştırma hastaneleri ücretsiz yapıyor bu genetik testi bilgimiz olsunCanım Bursa Acıbadem ön görüşme aldım haftaya salıya varmış.
Benim üç negatif denemem var pembe mavide yaptırmıştık son denemede o doktorum da genetik test yapalım bakalım kromozomlara demişti o zaman yaptırmamıştım çok yıprandım psikolojik olarak. Geçen hafta Osman develioğlu ile ön görüşme yapmıştık.o da üç negatif olduğu için kromozom testi yaptırın dedi.
O yüzden başlamadan yaptıracağız bakalım
Acıbadem'de sordum orda kromozom analizi yapıyorlarmış. Osman develioğlu Bursa genetik tanı merkezine yönlendirdi.orda da bakıyorlarmış .
Senin sorunun neydi canım @asyahayat
Senden de mi istediler ??
Pgt hakkında fazla bilgim Yok ama embriyoları genetik teste sokuyorlar sanırım onda.
Kızlar bende doğum kontrol hapının bitmesini bekliyorum doktor önden onu vermişti 31 Aralık içinde randevu yazdı o gün başlayacağız günler geçmiyor sanki. Ama hap bana çok yan etki yaptı göğüslerim aşırı acıyor üzerine yatamıyorum gündüz bile içten içe acıyor. Napalım dayanıcaz hayırlısıyla başlasa iğnelere başlasam diye gün sayıyorum.
benim de bugun son hapim artik icip kurtulmak istiyorum kendisinden=) cok bulanti ve mide agrisi yapti bende, gogus agrisi da var ama az..igne olarak baskilayiciya baslamistim ben 6 gun once, simdi adetim gelecek yasmini kesince ve bana da 27 aralikta randevu verdi..heralde duruma bakip uyariciya baslayacak..umarim hersey yolunda gider..
hayirli olur insallah, benim de ilk 2013de 10 yumurtam cikdi, ordan iki tane 5.gun embriyosu transfer edildi, kizimiz oldu cok sukur, sonra ordan kalan tek donmusu gecen temmuzda denedik, maalesef bos gebelik oldu, aylarca kanamalar surdu, dogal dusuk tercih etmistim, neyseki toparlandim simdi yeniden basladim, donmus kolay oluyor da boyle yeniden igneler falan biraz yorucu..Allah yardimcimiz..Bende ilk başta yaptı mide bulantısı aç karna içince yapıyor. Sonrada bacaklarımda inanılmaz kaşıntılar yaptı resmen kanattım kaşıyarak ama dayanılır gibi değil yani son birkaç gündür de göğüslerim fena acıyor nasıl bir ilaç anlamadım. Ben direkt yumurta geliştirici iğnelere başlayacağım kısa protokol. Eskişehir'deyim ailem İstanbul'da orada bir merkezde yaptırıcam.
Daha önce burada iki negatifim var biri dondurulmuşlarla. Yanlış tedavi uygulanmış pco olduğum halde yüksek doz verildi e2 çok yükseldi falan. Bu gideceğim merkeze de 2015 Haziranda gittim herşey yolundaydı ama yumurtalarım olgun çıkmadı transfer iptal oldu Gebze Anadolu Sağlık Aydın bey. Şimdi yine orada başlıyoruz bakalım.
hayirlisiyla cok guzel sonuclar cikar insallah, 40 yasindan sonra cogu insanin cocugu oluyor, bizim yaslar da o kadar kotu deil bence..saglikli embriyolar cikar insallah, sonuna geldiniz hayirlisiyla..Benim igneler bitti. Yarin yumurtalarim toplanacak ins. Sonra olusan embriyolara genetik tani yapilacak. Saglam embriyo olursa 5.gun transfer yapilacak. Dr 2 embriyo cikarsa mucize olur dedi. Hayirlisi...
Ins. Peacecy tesekkur ederim. Yani bencede buyaslar okadar da kotu diil ama tabi yumurtalar ayni fikirdemi o onemlihayirlisiyla cok guzel sonuclar cikar insallah, 40 yasindan sonra cogu insanin cocugu oluyor, bizim yaslar da o kadar kotu deil bence..saglikli embriyolar cikar insallah, sonuna geldiniz hayirlisiyla..
Selam kızlar bende ocakta başlayacağım tüp e 3bucuk senelik evliyim 2 negatif aşılamam var inşallah bu sefer hayirla sonuclanir
Benim igneler bitti. Yarin yumurtalarim toplanacak ins. Sonra olusan embriyolara genetik tani yapilacak. Saglam embriyo olursa 5.gun transfer yapilacak. Dr 2 embriyo cikarsa mucize olur dedi. Hayirlisi...
asilamanin sansi az oluyor, tup bebekte sans yuzde 45lerde iken asilamada yuzde 15lerde oluyor diyorlar, insallah hayirlisiyla hamile olup kucagniza alirsiniz evladinizi..Selam kızlar bende ocakta başlayacağım tüp e 3bucuk senelik evliyim 2 negatif aşılamam var inşallah bu sefer hayirla sonuclanir
Dejavu 6 yumurta toplamislar. Ultrasonda sgda 7 solda 5 war demisti dr son muayenede... umdugumdan az oldu.. yarin dollenip dollenmedikleri belli olacak. Darisi basina ins. Hayirlisiyla seninde az kalmis baslamana. Kisa protokolmu olacak senin bellimi dr 1sey soyledimiHayırlı olsun inşallah bizde o aşamaya geliriz hapımın bitmesine daha 10 gün var 31 Aralıkta da başlayacağız. Kaç yumurta toplandı yaz buraya olur mu.
Dejavu 6 yumurta toplamislar. Ultrasonda sgda 7 solda 5 war demisti dr son muayenede... umdugumdan az oldu.. yarin dollenip dollenmedikleri belli olacak. Darisi basina ins. Hayirlisiyla seninde az kalmis baslamana. Kisa protokolmu olacak senin bellimi dr 1sey soyledimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?