- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
yolunda canım çok şükür.. eşim bir süredir ilaç kullanıyordu doktor 1.5 ay daha uzattı oda ocaga denk geliyor..mrb cnm hayırdır neden ocağa kaldı her şey yolunda inşalalh ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yolunda canım çok şükür.. eşim bir süredir ilaç kullanıyordu doktor 1.5 ay daha uzattı oda ocaga denk geliyor..mrb cnm hayırdır neden ocağa kaldı her şey yolunda inşalalh ?
vardır bunda da bir hayır yeni yıl bebesi olacak desenee :)yolunda canım çok şükür.. eşim bir süredir ilaç kullanıyordu doktor 1.5 ay daha uzattı oda ocaga denk geliyor..
Allah razı olsun canımm çok mutlu oldumm inşaallah öyle olur.. nefes aldıgımız surece umut her zaman var.. bende ınanıyorum kı bebegımın gelmesı ıcın bır vakıt var Rabbım o vaktı dolduruyor ve bız basladıgımız zaman olumlu olacak zamanı gelınce gelecek.. hayal kırıklıgı olmayacak.. (İnşaAllahh..)vardır bunda da bir hayır yeni yıl bebesi olacak desenee :)
inşallah canım inşallah güzel düşünmemiz şart.moral çok önemli her şeyde.. moralle iyileşen hastalar var tabii ki önce rabbimin izniyle .ama biz kendimizi iyi hissetmeliyiz ki mutlu bebekler dünyaya getirelim..Allah razı olsun canımm çok mutlu oldumm inşaallah öyle olur.. nefes aldıgımız surece umut her zaman var.. bende ınanıyorum kı bebegımın gelmesı ıcın bır vakıt var Rabbım o vaktı dolduruyor ve bız basladıgımız zaman olumlu olacak zamanı gelınce gelecek.. hayal kırıklıgı olmayacak.. (İnşaAllahh..)
haklısın canımm her zaman morelımı yuksek tutmaya çalışıyorum bugunlerde gececek ınanıyorum.. sende mi ocakta baslıyacaksın canıminşallah canım inşallah güzel düşünmemiz şart.moral çok önemli her şeyde.. moralle iyileşen hastalar var tabii ki önce rabbimin izniyle .ama biz kendimizi iyi hissetmeliyiz ki mutlu bebekler dünyaya getirelim..
işte böyle..anne olacağımza inanmamız gerek önce sadece istemek yeterli olmuyor.haklısın canımm her zaman morelımı yuksek tutmaya çalışıyorum bugunlerde gececek ınanıyorum.. sende mi ocakta baslıyacaksın canım
Tabikii.. Tedbir kuldan takdir Allah'tan.. inşaallah hayırlısıyla saglıkla bebegını kucagına alırsın canım Allah gönlüne göre versinişte böyle..anne olacağımza inanmamız gerek önce sadece istemek yeterli olmuyor.
unutma mutlu anneler mutlu bebekler.olmuyorsa rabbimin vardır bir bildiği ama daha yoluna grmeden umutsuz başlarsak olmaz dimi ?
evet nasip olursa ben de ocakta başlayacağım korkuyorum rabbim yardımcımız olsun inşallah
aminnn allah razı olsun inşallah rabbim yüzümüze güler hepimizin.dilerim rabbim sana da en hayırlı en tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat-lar nasip etsin.ilk denemen mi olacak senin ?Tabikii.. Tedbir kuldan takdir Allah'tan.. inşaallah hayırlısıyla saglıkla bebegını kucagına alırsın canım Allah gönlüne göre versin
aminn Allah razı olsunn.. ikinci denemem canm seninaminnn allah razı olsun inşallah rabbim yüzümüze güler hepimizin.dilerim rabbim sana da en hayırlı en tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat-lar nasip etsin.ilk denemen mi olacak senin ?
benim ilk olacak dilerim hayırlsııyla evlat özlemimiz son bulur .kavuşuruz sağlıkla hayırla evlatlarımızaaminn Allah razı olsunn.. ikinci denemem canm senin
amiiinnn inşaallahh.. sabırla duayla tevekkulle bekliyoruz..benim ilk olacak dilerim hayırlsııyla evlat özlemimiz son bulur .kavuşuruz sağlıkla hayırla evlatlarımıza
rabbim açılan elleri edilen duaları geri çevirmez zamanını bekliyordur elbet rabbim büyükamiiinnn inşaallahh.. sabırla duayla tevekkulle bekliyoruz..
kesinlikle.. hiçbir dua askıda kalmaz.. dahada güzeliğle cevap verir Rabbim..rabbim açılan elleri edilen duaları geri çevirmez zamanını bekliyordur elbet rabbim büyük
Ben balikyagi ve folik asit aliyorum hergun onun disinda baslada birsey yapmiyorum sabirsizlikla zamanin gecmesini bekliyorumKızlar benimde 3 olumsuz denemem oldu, nasip olursa Ocakta yeni tedavi düşünüyoruz, bu süreçte birşeyler yapacakmısınız? vitamin vs
ben sadece folik asit alıyorum.haftada 1-2de balık tüketiyorum zaten onun harici yaptığım bir şey yokKızlar benimde 3 olumsuz denemem oldu, nasip olursa Ocakta yeni tedavi düşünüyoruz, bu süreçte birşeyler yapacakmısınız? vitamin vs
ben hiçbişey kullanmıyorum kullanmalımıyımben sadece folik asit alıyorum.haftada 1-2de balık tüketiyorum zaten onun harici yaptığım bir şey yok![]()
ben çocuk düşünmeye başladığımda ilk doktora gittim folik asit verdi bana 6-7ay kullandım sonra bu süreçte de moralim bozulunca kullanmayı bıraktım.bu ay tekrar başladım belki yararı olur diye ilaç değil sonuçta.istersen sen de kullanabilirsin vitamin çünkü.folbiol en önerileni onu kullanabilirsin.doktoruma infolic combi nasıl diye sormuştum genelde pko olanlara veriyoruz ekstra yumurta geliştiriyor,senin yumurtalarında bi sıkıntı yok onu içersen kist yapar demişti mesela.ben hiçbişey kullanmıyorum kullanmalımıyım![]()
bende severim balığı canım m cok doyurucu bıdeben çocuk düşünmeye başladığımda ilk doktora gittim folik asit verdi bana 6-7ay kullandım sonra bu süreçte de moralim bozulunca kullanmayı bıraktım.bu ay tekrar başladım belki yararı olur diye ilaç değil sonuçta.istersen sen de kullanabilirsin vitamin çünkü.folbiol en önerileni onu kullanabilirsin.doktoruma infolic combi nasıl diye sormuştum genelde pko olanlara veriyoruz ekstra yumurta geliştiriyor,senin yumurtalarında bi sıkıntı yok onu içersen kist yapar demişti mesela.
balık tüketimini de bebek için değil normalde severim balığı ,tüketmeye çalış derim çok faydalı bi besin
kesinlikle kolay yemek :) yanına bi salata patlat mis gibi menü :)bende severim balığı canım m cok doyurucu bıde