- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.624
- 348
evettt :)) balık yediğim zamanlarda elim hiç ekmeğe gitmiyor yakıştırmıyorum ekmekle balıgı nedense :) çokda doyuyorum ekmeksızkesinlikle kolay yemek :) yanına bi salata patlat mis gibi menü :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt :)) balık yediğim zamanlarda elim hiç ekmeğe gitmiyor yakıştırmıyorum ekmekle balıgı nedense :) çokda doyuyorum ekmeksızkesinlikle kolay yemek :) yanına bi salata patlat mis gibi menü :)
ben de aynen öyleyim:) balıkla tavuğu ekmeksiz yerim ,köfteyi de ekmeksiz yiyememevettt :)) balık yediğim zamanlarda elim hiç ekmeğe gitmiyor yakıştırmıyorum ekmekle balıgı nedense :) çokda doyuyorum ekmeksız
Aynenn :)) köfte baharatliya yaninda ekmek güzel oluyor :))ben de aynen öyleyim:) balıkla tavuğu ekmeksiz yerim ,köfteyi de ekmeksiz yiyemem
Merhaba canm inşallah Allah yardımcımız olur İkinci denemen mi olacak sorun neydi ??ben hiçbişey kullanmıyorum kullanmalımıyım![]()
Kızlar benimde 3 olumsuz denemem oldu, nasip olursa Ocakta yeni tedavi düşünüyoruz, bu süreçte birşeyler yapacakmısınız? vitamin vs
amin canım Allah razı olsunn.. ikinci denemem olcak.. eşim ilaç kullanıyor ocakta bitecek nasıp olursa ocak adetıylede baslıcaz.. kestane balı çam balı felen 1 kasık yıyorum günde şifa niyetine.. Rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın canım. sizin sorun neydı ılk denemen mıMerhaba canm inşallah Allah yardımcımız olur İkinci denemen mi olacak sorun neydi ??
Nerde yaptıracaksınız belli mi ?
Yumurta kalitesini arttırmak için arı sütü bal ve polen öneriliyor , folik asit gebelik oluşursa bebeğin gelişimi için önemli
amin canım Allah razı olsunn.. ikinci denemem olcak.. eşim ilaç kullanıyor ocakta bitecek nasıp olursa ocak adetıylede baslıcaz.. kestane balı çam balı felen 1 kasık yıyorum günde şifa niyetine.. Rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın canım. sizin sorun neydı ılk denemen mı
bizim ilk denememizde ki doktor Gurur polat tı. acemilikle gittik esımın arkadası tavsıye ettı dıye arastırmadk hıc. bir şişe kan dahi aldırmadan hemen basladı gonal f kullandırmaya. eşimin sperm sıkıntısı ve amelıyat oldugunu dememıze ragmen bi test bile yaptırmadı.neyse diyorum yıne hayırlısı degılmıs olmadı. şimdikini daha bilinçle kararla arastırdık nova art tup bebek merkezine gıttık Mehmet Erdem hocamız canım. Hocadan hocaya fark edıyor cunku adama esımde böyle böyle sıkıntılar var dıyınce dırek oranın urologuna yönlendirdi ve hemen ilaca basladılar artı birde iğne.düşün yanı öyle rastgele baslancak iş değilmiş. 17 tanede yumurtam olmustu ama sperm etkıledı yumurtayı tabıkı..İnşallah canım
Benim üç olumsuz denemem var Birinci kimyasal gebelik oldu.
Overrezerv dedi doktorum benim yaşımdakilerde daha çok yumurta oluşuyormuş eşimde de şekil bozukluğu var. İlk denemede 6 yumurta toplanmıştı diğer ikisinde 12 şer yumurta oluştu ama olmadı nasip kısmet Allah ne zaman nasip ederse gücümüz yettiğince deneyeceğiz Sizin ilk deneme nerde oldu doktorunuz kim
bizim ilk denememizde ki doktor Gurur polat tı. acemilikle gittik esımın arkadası tavsıye ettı dıye arastırmadk hıc. bir şişe kan dahi aldırmadan hemen basladı gonal f kullandırmaya. eşimin sperm sıkıntısı ve amelıyat oldugunu dememıze ragmen bi test bile yaptırmadı.neyse diyorum yıne hayırlısı degılmıs olmadı. şimdikini daha bilinçle kararla arastırdık nova art tup bebek merkezine gıttık Mehmet Erdem hocamız canım. Hocadan hocaya fark edıyor cunku adama esımde böyle böyle sıkıntılar var dıyınce dırek oranın urologuna yönlendirdi ve hemen ilaca basladılar artı birde iğne.düşün yanı öyle rastgele baslancak iş değilmiş. 17 tanede yumurtam olmustu ama sperm etkıledı yumurtayı tabıkı..
aynen öyle inşaallah canm tedbir kuldan takdir Allah tanÇok doğru cnm yumurta ve sperm ikisi de etkiliyor embriyoyu Doktor çok önemli tabi ki insan ilk denemede hiç anlamıyor bile ne yaptığını
Hayırlısı inşallah
bende sabırsızlıkla bekliyorum, seni çok iyi anlıyorumBen balikyagi ve folik asit aliyorum hergun onun disinda baslada birsey yapmiyorum sabirsizlikla zamanin gecmesini bekliyorum
bende balık yağı içiyorum, folik asit başlamam lazım benimdeben sadece folik asit alıyorum.haftada 1-2de balık tüketiyorum zaten onun harici yaptığım bir şey yok![]()
benim ilk ikisi 8. hafta da düşük(çok üzülmüştüm ikinciside aynı haftada kalbi durduMerhaba aynı durumdayız Benim de üç olumsuz denemem var birinci kimyasal gebelik . Senin sorun neydi canm ? Doktor araştırdın mı ? Üç olumsuz denemen hangi hastanelerde oldu ?
başla canım başla,bebiş olmasa da bizler için takviye vitamin zararı yok nasılsabende balık yağı içiyorum, folik asit başlamam lazım benimde
benim ilk ikisi 8. hafta da düşük(çok üzülmüştüm ikinciside aynı haftada kalbi durdu) 3. negatif fulya bahçecide tedavi oldum, bizim iki taraflıda sorun var, yine orda düşünüyorm ama doktor değişsemmi kararsız kaldım, senin sorun ve hastane hangisi cnm?
kistler adetle atılan kistlerden değil mi cnm ? çikolata kisti fln mı ?Ben tüp bebek tedavisine bile başlayamıyorum arkadaşlar. Büyüyen ve çoğalan çikolata kistlerim sebebiyle. Şimdi ameliyat olmam gerekecek gibi duruyor, sonrasında sonuçlar temizse eğer tüp bebeğe başlıcaz. Çok üzgünüm
kistler adetle atılan kistlerden değil mi cnm ? çikolata kisti fln mı ?
ameliyat da rezervlere çok iyi gelmiyormuş sanırımiyice araştırıp bi kaç doktora gözük ondan sonra karar ver .rabbim hakkında en hayırlıyı belirlemiştir şüphesiz.canını sıkma demek dışarıdan kolay gibi duruyor ama yaşamayan anlamaz.rabbim kolaylığını versin inşallah.
smear aldılar mı canım peki şüphe için,içini ferah tut kötü düşünme ..allah'ın izniyle kötü bir şey cıkmaz. ilaçla fln küçültemiyorlar mı kistleri pekievet canım çikolata kisti ve çok büyümüş hemde üç tane olmuşlar. sağda 5.5 ve 2.5 cm solda 2.5 cm. Doktor geç kaldığım için kızdı biraz. Kistler küçük diye önceden direk tüp bebek yapacaktı şimdi büyüdüğü için yapamayacak. Önce kistleri halletmesi gerekiyor. Kafam karışık, bide kansere şüphesi ile yaklaştı iki doktorda bu olay canımı sıktı.