2017 ocak ayında tüp bebek tedavisini düşünenler başlayacak hadi gelin dertleşelim

smear aldılar mı canım peki şüphe için,içini ferah tut kötü düşünme ..allah'ın izniyle kötü bir şey cıkmaz. ilaçla fln küçültemiyorlar mı kistleri peki :KK43: ameliyat son çare olması lazım ..tek çare mi ?
Canım dün kan tahlili aldılar CLA125 ve AMH değerime bakacaklar. CLA125 yüksek çıkarsa ameliyat olacam ve kistler patolojiye gidecek eğer kanser değilse hemen tüp bebek yapacak. Ama CLA125 normal çıkarsa kistlerin içini boşaltacak. ve tüp bebek deneyecek. Kistler büyük ve sayı olarak fazla olduğu için malesef ilaçla geçmiyr. ameliyat son çare.

evet canım çikolata kisti ve çok büyümüş hemde üç tane olmuşlar. sağda 5.5 ve 2.5 cm solda 2.5 cm. Doktor geç kaldığım için kızdı biraz. Kistler küçük diye önceden direk tüp bebek yapacaktı şimdi büyüdüğü için yapamayacak. Önce kistleri halletmesi gerekiyor. Kafam karışık, bide kansere şüphesi ile yaklaştı iki doktorda bu olay canımı sıktı.

İçini ferah tut canım iyi düşün iyi olsun

Canım dün kan tahlili aldılar CLA125 ve AMH değerime bakacaklar. CLA125 yüksek çıkarsa ameliyat olacam ve kistler patolojiye gidecek eğer kanser değilse hemen tüp bebek yapacak. Ama CLA125 normal çıkarsa kistlerin içini boşaltacak. ve tüp bebek deneyecek. Kistler büyük ve sayı olarak fazla olduğu için malesef ilaçla geçmiyr. ameliyat son çare.
dualarımdasın cnm rabbim inşallah umduğundan da kolaylaştırsın yolunu engellerini bir bir alsın önünden inşallah evladına kavuşacağın yolda..

dualarımdasın cnm rabbim inşallah umduğundan da kolaylaştırsın yolunu engellerini bir bir alsın önünden inşallah evladına kavuşacağın yolda..
Çok teşekkürler canım Allah dualarımızi kabul etsin. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalim inşaallah. Daha iki gün önce derdim acıbadem mi soranus muydu şimdi bakıyorum da ne güzel bi derdim varmış. İnsan hep elinden gidince anlıyor

Çok teşekkürler canım Allah dualarımızi kabul etsin. Hepimiz sağlıkla evlatlarımıza kavuşalim inşaallah. Daha iki gün önce derdim acıbadem mi soranus muydu şimdi bakıyorum da ne güzel bi derdim varmış. İnsan hep elinden gidince anlıyor
:( aynen öyle canım maalesef ama bunda da vardır bi hayır hiç canını sıkma belki kistler kücükken gitseydin kistler yüzünden tutunamayacaktı bebişin ,üzülecektin.böyle bişey cıktı ki önündeki tüm engelleri kaldırıyor rabbim böyle düşün.güzel düşünmemiz lazım

:KK43: aynen öyle canım maalesef ama bunda da vardır bi hayır hiç canını sıkma belki kistler kücükken gitseydin kistler yüzünden tutunamayacaktı bebişin ,üzülecektin.böyle bişey cıktı ki önündeki tüm engelleri kaldırıyor rabbim böyle düşün.güzel düşünmemiz lazım
Evet canım Allahtan gelen herşey kabulümüz. Bende öyle düşünüp teselli olmaya çalışıyorum. İnşallah kistlerde temiz çıkarda sağlıkla bebeğime kavuşurum. Hepimiz kavuşalım inşallah. desteğin için teşekkür ediyorum canım

Evet canım Allahtan gelen herşey kabulümüz. Bende öyle düşünüp teselli olmaya çalışıyorum. İnşallah kistlerde temiz çıkarda sağlıkla bebeğime kavuşurum. Hepimiz kavuşalım inşallah. desteğin için teşekkür ediyorum canım
allah'ın izniyle temiz çıkacak görürsün inanıyorum ben. haklıymışsın diceksin ;)
inşallah canım allah'ın izniyle kavuşcaz evlatlarımıza..
ne demek cnm benm:KK200:

Ben Bursa'dan canm pembe mavi de yaptırmıştık

Overrezerv sorun .ilkinde 6 yumurta iki ve üçüncüde 12 şer yumurta toplandı ilkinde doktor az yumurta olacak diye acele edin çok zaman kaybetmeyin demişti son ikisinde iyiydi çok güzel yumurtalar oluşmuştu ama kısmet değilmiş .eşimde de şekil bozukluğu var .
Ben de başka yerde yaptırmayı düşünüyorum ama yine aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum . Dondurulmaya değer embriyon kalmıyor herseferinde sil baştan
Siz ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ?
Takviye birşeyler kullanacak mısınız?
Sizin sorun neydi ?
benim çikolata kistim var, soğan suyu kürüne başladım eşimdede sayı az, ikimizdede sorun var, sağlıklı beslenmeye çalışıyorum, tedaviye ocak ayında başlamak istiyorum bakalım kısmet, ama doktorda kararsız kaldım, takviye olarak iste balık yağı dediğim gibi kullanıyorum tedavi yaklaşınca(10-15 gün önceden) elevit başlarım onda birçok vitamin var, birde arı sütü polen fln karışım balparmak apimix fln gibi bir takviye almayı düşünüyorum yine yaklaşınca, eşimde balık yağı kullanıyor, bilmiyorum ki başka ne yapılır , yeşil çay fln içiyorum meyve sebze yemeye çalışıyorum öyle işte cnm sağlıklı beslenmek önemli ..

evet canım çikolata kisti ve çok büyümüş hemde üç tane olmuşlar. sağda 5.5 ve 2.5 cm solda 2.5 cm. Doktor geç kaldığım için kızdı biraz. Kistler küçük diye önceden direk tüp bebek yapacaktı şimdi büyüdüğü için yapamayacak. Önce kistleri halletmesi gerekiyor. Kafam karışık, bide kansere şüphesi ile yaklaştı iki doktorda bu olay canımı sıktı.
benim de çikolata kistim var sen nerde yaptırıyorsun ? neden kanser tanısına vardılar? ameliyat en son seçenek bizim için.

benim de çikolata kistim var sen nerde yaptırıyorsun ? neden kanser tanısına vardılar? ameliyat en son seçenek bizim için.
Ben Soranus Tüp Bebek merkezine gidiyorum. Kistlerim sağda 5.5 ve 2.5 solda 2,5 olmak üzere 3 taneler. Bu kadar hızla büyümesi ve çoğalması çok normal değil.

Ben Soranus Tüp Bebek merkezine gidiyorum. Kistlerim sağda 5.5 ve 2.5 solda 2,5 olmak üzere 3 taneler. Bu kadar hızla büyümesi ve çoğalması çok normal değil.
Ne kadar hızla? ca125 benim 55 çıkmıştı bu arada. biraz yüksekti normalden.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar. Sonuçlarımı aldım arkadaşlar, korktuğumuz gibi olmadı sonuçlarım normal. AMH değerimde 2.05. Bugün doktorla görüşeceğiz, ya ameliyat olcam ya da kistin içini boşaltıp tüp bebek deneyecekler. Hangisi daha mantıklı bilmiyorum ama bugüne hamdolsun, kanser olayı çok korkutmuştu beni şuan rahatladım.

Günaydın kızlar. Sonuçlarımı aldım arkadaşlar, korktuğumuz gibi olmadı sonuçlarım normal. AMH değerimde 2.05. Bugün doktorla görüşeceğiz, ya ameliyat olcam ya da kistin içini boşaltıp tüp bebek deneyecekler. Hangisi daha mantıklı bilmiyorum ama bugüne hamdolsun, kanser olayı çok korkutmuştu beni şuan rahatladım.

Çok geçmiş olsun canım boşuna üzülmüşsün
Amh değerin de çok iyi ,
Herşey güzel olacak inşallah

ohh çok şükür canım gözümüz aydınnn çok sevindimmmmmmm bak gördün mü güneş tekrar doğdu :) rabbim büyükk

ohh çok şükür canım gözümüz aydınnn çok sevindimmmmmmm bak gördün mü güneş tekrar doğdu :) rabbim büyükk
Çok sağol canım, dün dediklerin gerçek oldu doğru hissetmişsin. Birbirimizi tanımadan dua ediyoruz, ne güzel bişey. Rabbim kabul etsin.

Merhaba arkadaşlar doktorun yanından geliyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz. aralık sonu kistleri aspire edecek ocak başı da transfer yapacak. Kistlerin içini boşaltnca 2 _3 ay gibi kısa bir sürede tekrar büyüyormus o yüzden ilk denemede tutması çok önemli. İnşallah Rabbim hayırlısıni nasip etsin. ben soranus ta başlıyorum tedaviye

Merhaba arkadaşlar doktorun yanından geliyorum. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz. aralık sonu kistleri aspire edecek ocak başı da transfer yapacak. Kistlerin içini boşaltnca 2 _3 ay gibi kısa bir sürede tekrar büyüyormus o yüzden ilk denemede tutması çok önemli. İnşallah Rabbim hayırlısıni nasip etsin. ben soranus ta başlıyorum tedaviye

Hayırlı olsun tedavin canım hadi inşallah bu sefer olumlu sonuçlanır
Bizi haberdar et arada ,bilgilendir
Allah yardımcın olsun

Back
X