Birimde içi çöküyor kalın battaniye koyuyorum altaevet ödemiyo devlet mslesef büyüyoruz teyzesi sizde büyüyosunuzdur kırkın çıkınca sende atar mısın fotonu
Kizlar kalp atislari 160 170 civari cikti. Doktorum birsey demedi haftaya randevu verdi. gecen hafta 145 155 arasiydi biraz yuksek degilmi ya. Gerci doktor uyarirdi degilmi sikinti olsa? Off insan bunaliyor artik doktor kapilarinda dolasmaya gel be oglum ille ugrastiracaksin yaniesim cok tedirgin oldu neden birsey demiyor diye
bas ,sırt ağrısıyla başlayabilirmiş San cin canım ilaç içtin mi geçtimi?
bize haber ver canım hadi hayırlısı
2,3 mu canım ama simdi emiyor altına yapıyor ya alıyoruz altını 10,15 dakika açıp bekliyoru,z yapmiyor tekrar dan ne çiş ne ,kaka
fito,yu sürdük altini bağladık tambkucagima alıyorum çünkü ağlıyo, altı pisikya tekrar emziriyorumvtekrar yapiyo eeee fito siliniyor ozaman nasıl sabah aksam yada 3 kere sürebilirim? Her altını aldiğimda az,az sürüyorum sakıncası olurmu canım?
Sudocream Daha mi iyi ondada azda olsa pisik oluyordu,ama,dr,da devam et dedi
Zeytinyağını bende surerim ,( bizim evde yağları karistirmislar ) annem onca zeytinyağıyla yemek kizartma yapmis:)
bide diyorki bu tavalarda kim balık kızarttıokadar kotu koktu ki yağ bizdede balık pek pismez annemde sevmez kokudan dolayı ,bir sise yağ var aşağıda ama ondanda işkillendim kız her gelen biseyler yapmis
Bebe yagi sürsem nasilnolur üstüne de fito:)?
Belkide bez dendir ötekine gecicem
yarin sleepy e inşallah geçer
Seninki estetik yapıştırma degilmi ki?
Maşallah ben den iyisin ,benimkiler hala aciyo kabarık lik var,
contratubex kullanıyorum duydunmu ameliyat izlerini yok ediyormuş günde 1 kere sürüyorum ,dr,söylemedi kaç kere diye bende kafama gire iste
Bu arada çatlaklar içinde kullananlar var kremi
İnşallah sutun artar canım
hepimizin artsinya yazık bebişlerimize ,boza ye,fistik ye ,dus alınca geliyo fistik iyi geliyo,komposto iç ,bol yemkye şekerli ye diyolar banada
masalpembesi Dun sağlık ocagina gittik 3100 gr di 1 hafta once dun 3400 olmuş ama elbiseleriyle normal dedi ama bilmiyorum ,
Mama verne demişti kaç kilo aliyo bakalım diye ben gecede 1 kere 30 c.c verdim dedim bisey olmaz dedi daha verme dedi azda olsa kendi sütünü ver etkisini azaltır mama dedi
kelebek922 canım contratubex kullanıyomusun? Sgk öduyormu onu?
İnşallah canım normal olacak diye bekliyoruz. Salı günü gittim Dr ultrasonda baktı. Bunun gelmeye pek niyeti yok dedi. Ne kadar erken olursa doğumun o kadar kolay olur dedi. 10 gün kaldı bekleyeceğiz artık. Siz bu arada büyütün bebislerinizı sizden öğrenecek çok şeyimiz var canim. Bizim için de koklaya koklaya öpünbir kere yedigün içtim dahada içmem,domateste yapıyomuş canım,portakal ezelden beti bir dilim yiyemez acayip gaz yapiyo ağzıma geri gelir
Sen ne durumdasın canım ,yaklaştı seninde hadi hayırlısı normal mi olucak bellimi ?
İnşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlısıylakızlar maşallah size dogumlarınıza az kalmış , normal mi sezeryanmı bilmiyorum ama ne olur doguma girerken banada dua edin ,
kızıma saglıklı hayırlı bir kardeş bize nasip etsin rabbim .
bir avazda kurtulun inşallah
İçtim cnm mecburen parol iki defa bugün iyiyim çok şükür ama bu oğlan daha gelmedi bi belirti de yok
Sakınca olacağını sanmıyorum ama kullanımı normalde öyle olduğundan 2-3 öneriliyor. Sonuçta sen silsen de bir önceki sildiğin deriden emiliyor ya..
Sudocrem iyi ya hem önlüyor hem iyileşmeyi hızlandırıyor. Ama desitin daha iyiymiş. Sen bol bol havalandır bi de mümkünse yıka bence..
Yok benimki dikişti canım. Contratubex ben de kullanacağım da biraz dikişlerim otursun ben kendime geliyim öyle.. zaten çok aşağıda iz kalsa da çok sorun olmaz diye kafam rahat yani..
İnşallah bol bol sütlerimiz olur şimdiki en büyük önceliğimiz bu sanırım.. Dereotu ve Medine hurması da güzel süt yapıyormuş.. En önemlisi bol uyku bol su ve rahat kafa tabi ki..
Ben de akşam çok ağlayınca veriyorum aç kalmasın da gerisi önemli değil.. Sütüm tam gelince de mamalar çöpe gider inşallah.. Evde kendin de tartılıp sonra kucağına bebeği alıp tartılıp kilosuna bakabilirsin. Biz öyle yapıyoruz evde
İnşallah normal o
İnşallah canım normal olacak diye bekliyoruz. Salı günü gittim Dr ultrasonda baktı. Bunun gelmeye pek niyeti yok dedi. Ne kadar erken olursa doğumun o kadar kolay olur dedi. 10 gün kaldı bekleyeceğiz artık. Siz bu arada büyütün bebislerinizı sizden öğrenecek çok şeyimiz var canim. Bizim için de koklaya koklaya öpün
Ben 48 yasindayim 4,5 yillik evliyim.ilk evlendigimde dogal yolla hamile kaldim ama 6 haftalikken dustu,5 kez tup bebek denedim ve sukurler olsun suan 3 aylik hamileyim,benim gibi ileri yasta hamile olan varmi acaba?
elimdekiler bitsin desitin alcağım
Ozaman günde 3 kere fito ,her
actigimdada sudocrem kullanırım bari,
Canım sen neden yapıştırma,
estetik olmadin? Kötümü ?
Ben contrarubex e 15.gün başladım ama sadece akşam sürüyorum
Günde 2 vermişler
Sakıncası yoktur umarım
Bekliyorum bir sinyal çak oglum annen seni bekliyor ille 42 haftalik olmak zorunda degilsin tatlim. Zaten irilestin iyice gel haydi bebişimmmm
Yapıştırma çok uygun olmuyor aslında tercih edilmiyor dikişim estetik dikiş Zaten içten yani sadece giriş ve çıkışı var gerisi içten.. Dikiş çok aşağıdaya Contratubex i daha geç başlamak istiyorum o yüzden çok önemli gelmiyor yani.. Herkes başlıyor Zaten 15.günden sonra diye öneriliyor bildiğim kadarıyla çünkü erken dönemde daha etkili. Ben dikiş çok aşağıda diye önemsemiyorum pek işin açıkçası. Hatta kilodumun da altında kalıyor
Yuruyus yapiyormusunBekliyorum bir sinyal çak oglum annen seni bekliyor ille 42 haftalik olmak zorunda degilsin tatlim. Zaten irilestin iyice gel haydi bebişimmmm
Elimden geldigince yapiyorum. Kar kis derken biraz eve kapandim ama bugun full yuruduk esimle. Ara ara sancim var ama suregelen bir durumda degil gecici.yani dogum emaresi gozlenmiyor suan.persembe kontrolum var nasipse.bakalim ne diyecek doktorumYuruyus yapiyormusun
yapıştırma neden uygun olmuyor canım?
Ben daha iyilesemedimya en ufak soğukta ağrı artıyor nefes alırken acıyor hala ,sislikte duruyo halan zaman iyileşecek bennnn 3 dr,a gösterdim normal dediler
Contratubex günde 1 yeterlimi acaba,birde bunu çatlaklarda kullananlarda var,bende klansammiki gecermiki ? Eskiden kalma hafif var bacaklarda
Hamileyken lierac kullandım bitti simdi ,ama vucud yerine gelirken de ,kilo verirken de çatlak olmasın diye kullanmalimiyim ?
yada baska bisey
Dikiş daha çok öneriliyor ama işte doktordan doktora değişiyor bunlar tabi ki..
Benim de dikiş başlangıç yerlerinde fazla hareket edince ağrım oluyor. normal yani şişlik de olabilir demişti doktorum hatta başlangıç yerlerinde..
Bence çatlaklar için lierac kullan yine ya en güzeli.. Ben de başlayacağım lierac a da biraz toplıyım kendimi şu ara uyku bile lüks olunca krem gibi işlerle uğraşmak istemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?