2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Birimde içi çöküyor kalın battaniye koyuyorum alta evet ödemiyo devlet mslesef büyüyoruz teyzesi sizde büyüyosunuzdur kırkın çıkınca sende atar mısın fotonu

evet canım
tabikide atarız teyzesi bu pazar kısmet olursa yari 40 i kızımın ,yari kırkında biseyler yapiliyormuki?

benimde 145,150,160oluyodu normaldi canım hatta cok iyi derdi dr,um sennkide gayet iyi bence ,oynamiyormuydu surekli rakamlar ,?

Dönerse 160 oluyodu kipirdiyosa yani inip çıkması lazim zaten ,100 un altina dusunce hemen ameliyat alıyorlar, diye biliyorum ayni kalmamalıymış rakamlar

Sakınca olacağını sanmıyorum ama kullanımı normalde öyle olduğundan 2-3 öneriliyor. Sonuçta sen silsen de bir önceki sildiğin deriden emiliyor ya..
Sudocrem iyi ya hem önlüyor hem iyileşmeyi hızlandırıyor. Ama desitin daha iyiymiş. Sen bol bol havalandır bi de mümkünse yıka bence..
Yok benimki dikişti canım. Contratubex ben de kullanacağım da biraz dikişlerim otursun ben kendime geliyim öyle.. zaten çok aşağıda iz kalsa da çok sorun olmaz diye kafam rahat yani..
İnşallah bol bol sütlerimiz olur şimdiki en büyük önceliğimiz bu sanırım.. Dereotu ve Medine hurması da güzel süt yapıyormuş.. En önemlisi bol uyku bol su ve rahat kafa tabi ki..

Ben de akşam çok ağlayınca veriyorum aç kalmasın da gerisi önemli değil.. Sütüm tam gelince de mamalar çöpe gider inşallah.. Evde kendin de tartılıp sonra kucağına bebeği alıp tartılıp kilosuna bakabilirsin. Biz öyle yapıyoruz evde

Ben 48 yasindayim 4,5 yillik evliyim.ilk evlendigimde dogal yolla hamile kaldim ama 6 haftalikken dustu,5 kez tup bebek denedim ve sukurler olsun suan 3 aylik hamileyim,benim gibi ileri yasta hamile olan varmi acaba?

İnşallah normal o
İnşallah canım normal olacak diye bekliyoruz. Salı günü gittim Dr ultrasonda baktı. Bunun gelmeye pek niyeti yok dedi. Ne kadar erken olursa doğumun o kadar kolay olur dedi. 10 gün kaldı bekleyeceğiz artık. Siz bu arada büyütün bebislerinizı sizden öğrenecek çok şeyimiz var canim. Bizim için de koklaya koklaya öpün

İnşallah Allah gönlünüze göre versin hayırlısıyla

elimdekiler bitsin desitin alcağım
Ozaman günde 3 kere fito ,her
actigimdada sudocrem kullanırım bari,

Canım sen neden yapıştırma,
estetik olmadin? Kötümü ?

Ben contrarubex e 15.gün başladım ama sadece akşam sürüyorum
Günde 2 vermişler

Sakıncası yoktur umarım

hadi hayırlısı canım,evet biz tecrübe edip size alktaricaz şanslılar sizi:)
öperiz teyzesi zevkleee

Ben 48 yasindayim 4,5 yillik evliyim.ilk evlendigimde dogal yolla hamile kaldim ama 6 haftalikken dustu,5 kez tup bebek denedim ve sukurler olsun suan 3 aylik hamileyim,benim gibi ileri yasta hamile olan varmi acaba?

rabbim tez zamanda da sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Yapıştırma çok uygun olmuyor aslında tercih edilmiyor dikişim estetik dikiş Zaten içten yani sadece giriş ve çıkışı var gerisi içten.. Dikiş çok aşağıdaya Contratubex i daha geç başlamak istiyorum o yüzden çok önemli gelmiyor yani.. Herkes başlıyor Zaten 15.günden sonra diye öneriliyor bildiğim kadarıyla çünkü erken dönemde daha etkili. Ben dikiş çok aşağıda diye önemsemiyorum pek işin açıkçası. Hatta kilodumun da altında kalıyor

Bekliyorum bir sinyal çak oglum annen seni bekliyor ille 42 haftalik olmak zorunda degilsin tatlim. Zaten irilestin iyice gel haydi bebişimmmm

ha gayret tam gaz devam ,bende kızı konusa konusa tuttum içerde biyosun:)

yapıştırma neden uygun olmuyor canım?

Ben daha iyilesemedimya en ufak soğukta ağrı artıyor nefes alırken acıyor hala ,sislikte duruyo hala n zaman iyileşecek bennnn 3 dr,a gösterdim normal dediler

Contratubex günde 1 yeterlimi acaba,birde bunu çatlaklarda kullananlarda var,bende klansammiki gecermiki ? Eskiden kalma hafif var bacaklarda

Hamileyken lierac kullandım bitti simdi ,ama vucud yerine gelirken de ,kilo verirken de çatlak olmasın diye kullanmalimiyim ?
yada baska bisey

Dikiş daha çok öneriliyor ama işte doktordan doktora değişiyor bunlar tabi ki..
Benim de dikiş başlangıç yerlerinde fazla hareket edince ağrım oluyor. normal yani şişlik de olabilir demişti doktorum hatta başlangıç yerlerinde..
Bence çatlaklar için lierac kullan yine ya en güzeli.. Ben de başlayacağım lierac a da biraz toplıyım kendimi şu ara uyku bile lüks olunca krem gibi işlerle uğraşmak istemiyorum..

Aynen başlangıç yerimde şişlikler benimde,geçicek inşallah,
birde çok terlesem vede gaz çıkarabilsem iyilesicegime inanıyorum hemen,
Lansor gaz a iyi gelirmi Ki?

Allahtan karnımda hic yok çatlak,

bacaklarimdada eski baya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…