2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

İcini ferah tut canım,rahat ol sakinilan goze çöp batarmis biliyosun,onun icin iyi duaunki iyi olsun evrene iyi mesajlar yolla,yiyicek ekmegi varsa ywr zaten ,bende sabirsizim senin gibi ama net degilki dr,lar bu konuda be cikarsa kayle alma

Tatildeydik kendi doktoruma gitmek istedim bide ilk kürtaj olunca biraz bekleyelim dedik cesaret edemedik kimselere haber vermedik falan. Korkuo insan biraz. Allah herkese hayırlısını versin

Evet canım bizde bir ay oncesinden umutlnmistik,olmayinca,esim bunda hamile olduguna inanamadi zavalli,bekleyelim dedi unudum yok dedi sonra cok sasirdi, hep korkuyo hala daha bisey olcak diye,ven degilde adam dogurucuk bizdede:)

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık gebeyim.İnşallah bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı mevlam nasşp eder.Folik Asit demir hapı kullanıyormusunuz?ne marka kullanıyorsunuz?

merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık gebeyim.İnşallah bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı mevlam nasşp eder.Folik Asit demir hapı kullanıyormusunuz?ne marka kullanıyorsunuz?

Merhaba canim amin inşallah.hayirlisi olsun ,
inşallah kucagimiza aldigimizida yazarız buraya,demir hapini bana 4.ayda basliycak,suan b.12 ignesi oluyorum folik asitte genelde herkeze verilen folbiol kullaniyorum,haftaya kalp atislarini duyarsiniz net.

Kizlar siskinligim gitmiyoooo,birde cok sık acikiyorum ara,arada kasiniyirum ,:) sizdede varmi ? Cay,kahve icemiyorum sade kahvemi turk kahvemi hergun icen ben simdi icemiyorum,eksi eksi visne sulariyla kahvalti yapiyorum ,gece yemek yiyorum yakinda cok kilo alicam sanirim

Kimse yokmu huu huuuuu bayanlar nerelerdesiniz,ne durumdasiniz?

Mrb 2 tek 1 ikiz gebelik kaybim oldu
.yaklasik 4 baftalik hamileyim..3 gundur ara ara kanalarim oluyor..halk arasinda ustune gormek dedikleri bebegin yerlesmesi olabilir dedi kadin dogumcu dr arklarim..progesteron olarak crinojel kullaniyorum.onun yan etkisi kahverengi akinti..geri kalan ilac parcalari oluyor normal dozu gunde 1 kez ben 2 kez aliyorum

Progesteron depoda oldum ki cok agri verici
.hayirlisini diliyoruz. 2 gumde bir bhcg olile takip ediyoruz..bekliyoruz
.

Sevgili aydebuz..siskinlik plasentanin salgilidi progesteronla ilgili olabilir..bol kayisi ve lifli besinler al ve yogurt yemeye calis..ve kabiz kalmamaya bak..

Vitamin olarak gebe ve emzirenler ivin vinalac imminatium kullaniyorum. Gunde 1 kez..demir folik asit.. icinde hersey var tavsiye ederim

Sevgili aydebuz..siskinlik plasentanin salgilidi progesteronla ilgili olabilir..bol kayisi ve lifli besinler al ve yogurt yemeye calis..ve kabiz kalmamaya bak..

Yiyorum hergun ac karnima gun kurusu,meyve ,active yogurt,ama fayda etmiyo 2 lt den fazla su iciyorum ,normaldede kabizdim ,adet oldugumda wc ye cikamazdim simdi kat ve kat artti ,zencefil cayi aldim onu icmeyi dusunuyorum ve dislerim cok agriyo varmi tavsiye edebiceginiz kokusuz bisiler?

Mrb bir dr olarak elimden geldigince gebelik hakkindaki bgilerimi ve sizin yasadiklarinizi ve tecrubeleriniz paylasmak isterim..hepimiz icin ve 4 fetus kaybetmis ve bu hamilelikte kanamasi yeniden basliyan biri olarak uzun surecimizin hayirlara vesile olmasini isterim

Sokol veye duphalac icimi onerliyor ben sokol kullaniyorum zaten ailesel barsak hastaligimda var tadi yag gibi meyve suyuna karistirabilirsin dedi kadin dogumcum..duphalaci n etkisi akut oluyor aldiktan 1 saat sonra ishal gibi oluyorum..ama duzenli sokol 1 tatli kasigi iciyorum balik yagina basladi drum..

Hadi hayirlisi bu defa sorunsuz bebegini kucagina alirsin inşallah canım, progestoron kullaninca yat bence 3,4 saat en az yoksa geri cikiyo ,ben hem agiz yoluyla hemde vajina yoluyla denedim ama etkileri agir geldi biraktim ,bendede kahve rengi leke geldi 2 kere hemen gittim yeesme kanamasiymis,sizinkisi cokmu kanama oyleyse igne yapiyorlar

Adi EFA dailiy 1 adet oda mulayim yapiyor ve literaturde balik yagi kullananlarin plasental sorunlar yasamadigi soyleniyor dogumdan 1 hafta once kesilmeli kan sulandirici etkisi var balik yagini

2 tur progesteron var..cinijel ve progeston kapsul..crinojel alimindan so ra emilmesi icin hareket etmeli dogerinde 15 dk yatilmali

Evet ishal yapiyoo cok kotu iki aydir boyleyim,sokol u bende deniyim cok teskkur belki iyi gelir ,normal cikayosun dimi sen wc ye ? Balik yagini vermiyor bana ,hangi ildesiniz ?ben istanbul dr,dalga dalgicoglu

Ben ankaradayim..balik yaginida ekle dedigim ilaci o gebelerde kullanilabilen markalardan birde vinac immunatium dene icinde probiyotik var ve ayrica immun sistemi guclendiriyor..dr sor ve ok den sonra dene bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…