Çok zor dayandım zaten hala içimde bi korku var ilki kalbi durduğu için ay ya bişey olduysa diyorum bazen ya bilmiyorum ki evet aldırılması gerek diyorlarmış hemen bişeyde bakalım kısmetimizde ne var görücez
Zararlı Can'ım Bebek için çok sık iyi değil
Tatildeydik kendi doktoruma gitmek istedim bide ilk kürtaj olunca biraz bekleyelim dedik cesaret edemedik kimselere haber vermedik falan. Korkuo insan biraz. Allah herkese hayırlısını versin
merhaba arkadaşlar bende 6 haftalık gebeyim.İnşallah bebeklerimizi sağlıklı olarak kucaklarımıza almayı mevlam nasşp eder.Folik Asit demir hapı kullanıyormusunuz?ne marka kullanıyorsunuz?
Sevgili aydebuz..siskinlik plasentanin salgilidi progesteronla ilgili olabilir..bol kayisi ve lifli besinler al ve yogurt yemeye calis..ve kabiz kalmamaya bak..
Mrb 2 tek 1 ikiz gebelik kaybim oldu
.yaklasik 4 baftalik hamileyim..3 gundur ara ara kanalarim oluyor..halk arasinda ustune gormek dedikleri bebegin yerlesmesi olabilir dedi kadin dogumcu dr arklarim..progesteron olarak crinojel kullaniyorum.onun yan etkisi kahverengi akinti..geri kalan ilac parcalari oluyor normal dozu gunde 1 kez ben 2 kez aliyorum
Progesteron depoda oldum ki cok agri verici
.hayirlisini diliyoruz. 2 gumde bir bhcg olile takip ediyoruz..bekliyoruz
.
Sokol veye duphalac icimi onerliyor ben sokol kullaniyorum zaten ailesel barsak hastaligimda var tadi yag gibi meyve suyuna karistirabilirsin dedi kadin dogumcum..duphalaci n etkisi akut oluyor aldiktan 1 saat sonra ishal gibi oluyorum..ama duzenli sokol 1 tatli kasigi iciyorum balik yagina basladi drum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?