2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

Hadiya cok cok geçmiş olsun,nenimkiler igne ucu kadar,killa alakasi yok benim,tuysuzum ben bildigin bembeyaz sapsari olanlarda,haaa cok killi insan larda sık goruluyomus ama benimki dogustanmis,oturaral çalışanlarda cok oluyomus bide,
Dr,sordum tekrarliyomu diye 1000 ameliyatimda 2 kiside tekrarladi dedi,6 binde 13 kisiymis iddiali bu konuda bilmiyorum ,sansmis oda tipta 100 de 100 diye bisey olmaz gerci,ama kziycakmis orayi esin hangi ameliyat yontemi oldu biliyo.usun ,acik,kapali,kaydirma,flap?ve birsuru secenek

Birtek benmiyim hamileligi bukadar sorunlu,sizlerin hic birseyi yokmu gerçek tende? Oyleyse hepinize koca mannnn bir maşallah demek istiyorum süper siniz

Birtek benmiyim hamileligi bukadar sorunlu,sizlerin hic birseyi yokmu gerçek tende? Oyleyse hepinize koca mannnn bir maşallah demek istiyorum süper siniz
Benimde idrar yollarim iltihaplanmis baya kasiklarim acayip agriyordu korktum tahlil falan .onemsememistim hafif sancilari ama sonra ciddilesti.yururken bile sancim oldu. Simdi ilac kullaniyorum.tabi Allah baska dert vermesin bunlar gecici seyler

Benimde idrar yollarim iltihaplanmis baya kasiklarim acayip agriyordu korktum tahlil falan .onemsememistim hafif sancilari ama sonra ciddilesti.yururken bile sancim oldu. Simdi ilac kullaniyorum.tabi Allah baska dert vermesin bunlar gecici seyler
Yürürken sancı Nasıl oluyodu mesela

Ne güzel doktorun iyi o zaman flap yönetemiyle olmuş Can'ım . Bana gelirsek olmaz mı benim de çok gazım oluyor halsizlik tekrar başladı ve nefes nefese kalıyorum hemen

Geçmiş olsun canım,ama iltihap apse cok cok onemli sorun gebelikte,cocuk dusurme ve erken doguma sebep biliyosundur

Ne güzel doktorun iyi o zaman flap yönetemiyle olmuş Can'ım . Bana gelirsek olmaz mı benim de çok gazım oluyor halsizlik tekrar başladı ve nefes nefese kalıyorum hemen

Valla yard,doc ,unide dersler felan veriyo ama bilemiyorum simdilik iyi, gecended3 dic,gittim baskasina basurum icin 3 hafta krem kyllandim gecirmedi biliyosun,bu bir krem verdi bitkisel 3 gunde rahatlatti,inşallah ameliyatim basarili gecer

Flap yonteminede iyi diyorlar,, sansmis tekrarlamasi biyerde,
Gazmi:) ohooooo o ennn basindan beri var nefes aldurmiyo bilirimmm enn iyi ben bilirim ,o gaz agrisini acisini,onu takmiyorum bile artik,:)

Dun gece yine ruya giriyodum 15 dk uyuyorum ancak,ondada bacagimin agrisina bagira cagira uyandim agladim resmen ,esimde artik alistimi ne bagirinca hemen bitaraftan uyuyor ,bir taraftan masaj yapiyor,ortasinda uyuyo,ben bagirinca devam ediyo:)

Yardımcı oluyo ne güzel sana eşin bitkisel kremin adı neydi Can'ım

Slm kizlar benimde idrar yollarimda iltihaplanma var dedi acildeki Dr ilaç verdi ama kullanmadim ne bilim kullanmak istemiyorum bide gecen kontrole gittim Dr plasenta biraz asagida dedi bu bir sorun yaatirma acaba zamanla yukariya doğru cikar dedi ama bu durumla karsilasan var mi bide kizlar sag diz kapagim oturup kalkarken çok fena aciyor bir sorun var orda ama mr yada röntgen cektiremem sol ayagimda yurudugum şurada gebelik öncesinden beri arada şurada boyle his kaybi gibi oluyor bukuluyo dusucek gibi okuyor bunun nedeni ne olabilir başına boyle bi şey gelen var mi çok uzun oldu ama

Canım cok gecmis olsun,ama iltihap cokkk onemli mutlaka ilacini al,dr,güvenmisin,bebegi gecerse napicaksin,? Ayaklarina vuruyo olabilir

Herkeze merhaba,sevdiklerin8zle beraber,mutlu umut dolu,huzur ve baris dolu hayırlı bayramlar diliyorum,
Ailem yanimda yok ne kadar buruk olsamda,ablam burda yarin gidicem inşallah,

Kizlar bir dahaki bayrama cocugumuz da olucak yanimizda hayirlisiyla inşallah,hep8muz tas gibi cocuklarimizla ni ce bayramlar geciririz ,bir dahaki bayrama inşallah

Merhaba anne adayları
4 gün önce beta HCG degerim 70 idi testi yaptgm gün adetim gunumdu 2 gün sonra tekrarladı testi yani bugün 156 nasıl sizce degerlerim

İyi bayramlar diliyorum ben de herkese. Sağlıklı, mutlu, huzurlu bayramlarımız olsun.

arkadaslar yaaa ben en ufak bıseye sınırlenıp gerılıyorum (((

Normal dir canım,bende asla aglamam ama çikolata gorunce bile agliyorum,
Birde adet dongune denk gel8ncede oluyor bu ay rahat edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…