2017 ocak-şubat anneleri

valla istanbulda normal doğum 7000den başlar, sezeryan 10,500 demişlerdi en son. epidural için de ekstra 1500
Off cnm ne kdr pahalıymış. Ben diyarbakır memorial da yapıcam 1800 sezeryan olacak 2 gün yatış, bebek tahlil kontrolleri, oda süsleme, bebeklerin ilk kıyafetleri, 20 kisiye mesaj, hepsi içinde

Sağol teyzesi iyiyiz şükür ama daha 2 kilo olmadık biz, ciğer geliştiricimizi olduk 2 gün hareketleri azalmıştı şimdi yine aktifler. 21 ocak doğum gözüküyor inşallah daha erken gelmezler. Sizin kiler nasıl bakalım? :KK68::KK46:
Sağlıklı olduktan sonra kilonun ne önemş canım dert etme onu hiç hem daha da vakit var geçerler iki kiloyu
Bizim kız da vaktinde gelir inşallah 30 ocak gibi görünüyo şimdilik daha hazırlıklar da bitmedi :)

Sağlıklı olduktan sonra kilonun ne önemş canım dert etme onu hiç hem daha da vakit var geçerler iki kiloyu
Bizim kız da vaktinde gelir inşallah 30 ocak gibi görünüyo şimdilik daha hazırlıklar da bitmedi :)
Maşallah size de :) benim dr.um erken söyledi tarihi ya bir ağrım sancım da yok ama sizden 2 hafta küçüğüz ona rağmen 21 ocak dedi. Neye göre dedi bilmiorum artık.

Maşallah size de :) benim dr.um erken söyledi tarihi ya bir ağrım sancım da yok ama sizden 2 hafta küçüğüz ona rağmen 21 ocak dedi. Neye göre dedi bilmiorum artık.
İkizleri maks 36 da aliyolar diye biliyorum ben o kadar bile beklemiyolar genelde insallah seninkiler beklerler ama :)

O kadar var mi canim sanki daha yakin aramiz yaa :)) benimki sezeryan olacagi icin soram herkese 23 ocak diyorum kendimce totem yaptim 38+3 de dogum olacak gibi hesapliyom :))
Ayy supersin :) ben de şubat sonu olcak diye cok kuvvetli bi sekilde hissediyorum doktor mart başı dedi :) benim şu an 29+2 yani o kadar var aramızda bence :)

İkiz olduğu içindir canım çevreden duyduğumuz hep 36 da doğum yaptığı ikiz annelerinin
Dr riske at ak istemiyordur hayırlarlısıyla gelsinler tatlı tatlı inşallah ❤️ Cinsiyetleri neydi isim buldunuzmu biz hâlâ şu olsun diyemedik :)

34 haftadayım dr iğne ve aspirini bırak dedi..
Bırakasım yok...korkuyorum bırakınca birşey olacak diye
İğne olan arkadaşlar dr size ne dedi acaba

Bana daha birak demedi bu hafta komtrole gidince aorayim mutlaka.. Ama bu kadar erken neden biraktiriyo bir gun once fln birakinca olmuyo mu

Coraspini bıraktım ben de 33 te bıraktırdı dr
Sen de dr una güven canım ya onlar tecrübeli Allahın izniyle bişey olmaz

P pink_love_lady ben de cadillac air comfort aldım canım vallahi tavsiyeleriniz etkili oldu içime de sindi iyiki sormuşum size :KK66: güle güle kullanalım hepimiz inşşşallah ❤️
Aa cok sevindim tavsiyemin işine yaramasına hayırlı olsun canım insallah kuzucuklarımız etrafa gülücükler saça saça kullansınlarrr :KK200::KK46::KK36:

İkizleri maks 36 da aliyolar diye biliyorum ben o kadar bile beklemiyolar genelde insallah seninkiler beklerler ama :)
Evet o yuzden olabilir cnm, ne kdr dursalar iyi küvöze girmelerini hiç istemiyorum benimle eve gelmelerini istiyorum Allahım insallah yardım eder hepimizin evlatlarına sağlıklı bir sekilde gelirler

İkiz olduğu içindir canım çevreden duyduğumuz hep 36 da doğum yaptığı ikiz annelerinin
Dr riske at ak istemiyordur hayırlarlısıyla gelsinler tatlı tatlı inşallah ❤️ Cinsiyetleri neydi isim buldunuzmu biz hâlâ şu olsun diyemedik :)
Insallah sağlıkla gelirler. Benimkiler biri kız biri erkek. Kız Elif, Erkek olan Mehmet Ayaz. Çift yumurta ikizleri bizimki. isimleri benzer olmasını istemedik özgüvenleri gelismiyormus surekli ikizine bağımlı oluyorlarmış o sebeple iki ayrı zamanda doğan bebekler gibi düşündük bizde :)

Benim dr.um dogumdan bir gün önce iğneyi bırak dedi. Coraspini 2.ayımda bırakmıştım zaten

Evet o yuzden olabilir cnm, ne kdr dursalar iyi küvöze girmelerini hiç istemiyorum benimle eve gelmelerini istiyorum Allahım insallah yardım eder hepimizin evlatlarına sağlıklı bir sekilde gelirler
İnşallah canım benim inşallah sen rahat ol ki bebişlerin de olsun içini ferah tut
Allah cümlemizi evlatlarıyla sağ salim yuvalarımıza kavuştursun insan onların iyiliği için her şeyi yapmak istiyor 50 gr daha kilo alsalar mutlu oluruz işte

Insallah sağlıkla gelirler. Benimkiler biri kız biri erkek. Kız Elif, Erkek olan Mehmet Ayaz. Çift yumurta ikizleri bizimki. isimleri benzer olmasını istemedik özgüvenleri gelismiyormus surekli ikizine bağımlı oluyorlarmış o sebeple iki ayrı zamanda doğan bebekler gibi düşündük bizde :)
Bence de isimler benzemek zorunda değil tercih meselesi tabi ama farklı daha iyi sanki :) çok da güzel isimler koymuşsunuz adlarıyla yaşasınlar inşallah
Bizim kız büyüyünce kendi karar verecek sanırım anası da babası da kararsız çünkü :)

Ay canim ne guzel yaa hem kiz hem erkek iki cocuk annesi oluyotsun massallah :)) bizler muhtemelen bir kac yil sonra yine ayni asamalari yasariz allahtan umit kesilmez gerci belki dogal yolla hamile kalitiz ikimcilere :))

Back
X