2017 ocak-şubat anneleri

Bence de isimler benzemek zorunda değil tercih meselesi tabi ama farklı daha iyi sanki :) çok da güzel isimler koymuşsunuz adlarıyla yaşasınlar inşallah
Bizim kız büyüyünce kendi karar verecek sanırım anası da babası da kararsız çünkü :)
Amin canım. Bence bir liste yapıp kura çekin yoksa insan karar veremiyor ;)

Ay canim ne guzel yaa hem kiz hem erkek iki cocuk annesi oluyotsun massallah :)) bizler muhtemelen bir kac yil sonra yine ayni asamalari yasariz allahtan umit kesilmez gerci belki dogal yolla hamile kalitiz ikimcilere :))
Ben biraz 6 yılın acısını çıkartmış gibi olacam, ilk bebeklerim. Coğu kişiden duyuyorum tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalıyormuşsun Insallah sizinkiler de öyle olur :) doğal yolla olunca o kdr ilaç kullanıp streste olmaz insan insallah Allah büyüktür ;)

Bence de isimler benzemek zorunda değil tercih meselesi tabi ama farklı daha iyi sanki :) çok da güzel isimler koymuşsunuz adlarıyla yaşasınlar inşallah
Bizim kız büyüyünce kendi karar verecek sanırım anası da babası da kararsız çünkü :)
Bizde karar verdik isme yagiz alp olucak insallah oglusumun ismi :)) karar veren baska kimse yok mu yazin ayol merak ediyoruz :))

Ben biraz 6 yılın acısını çıkartmış gibi olacam, ilk bebeklerim. Coğu kişiden duyuyorum tedaviden sonra kendiliğinden hamile kalıyormuşsun Insallah sizinkiler de öyle olur :) doğal yolla olunca o kdr ilaç kullanıp streste olmaz insan insallah Allah büyüktür :KK66:
Ay canım mm insallah bizimde 4. Yilimiza az kaldi cok sukur ilk tedavide oldu :) benimle beraber evlenenlerin cocuklari 2 yasina geldiler biz gec kaldik ama olsun yasimiz genc allahtan diyoruM :)

Sagol canim sizde mi karar veremediniz hala? kontrole gittin mi bir daha sen bebis buyumus mu masilmis
Benimkinin adı mira canım. Buna karar verdik. Kontrol perşembe. Ama çok kilo almaz sanırım bir haftada. Zaten doktorda dedi minyon bir bebek olcak diye :( sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım. Birde benim göbeğim ilk zamanlardaki gibi büyük bir göbek değil. Boyum uzun ondanmı bilmiyorum ama. İlk başlarda haftasına kocaman göbeğimiz var diye konuşurduk. Benim çok büyümedi minyon bebek olduğu burdan belli

Benimkinin adı mira canım. Buna karar verdik. Kontrol perşembe. Ama çok kilo almaz sanırım bir haftada. Zaten doktorda dedi minyon bir bebek olcak diye :KK43: sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım. Birde benim göbeğim ilk zamanlardaki gibi büyük bir göbek değil. Boyum uzun ondanmı bilmiyorum ama. İlk başlarda haftasına kocaman göbeğimiz var diye konuşurduk. Benim çok büyümedi minyon bebek olduğu burdan belli
yok vanim benimde ayni cok hizli buyudu ilk baslarda sonra durdu gobegimi olcuyorum ben hatta 20. Haftayla su an arasinda 3 4 cm buyume olmus. artik cok hizli kilo aliyomus bebekler haftada 250 grm aliyolarmis. 2.5 olduktan sonra dogduktan sonra buyur canim. Bende 2.5 kilo dogmusum 40 haftalik olmama ragmen simdi gayet uzun bir bayanim yani 1.75 boyum var :))

Benim doktorum erkek ben memnunum unv hastanesi oldugu icin kapsamli bir hastane yuzde yuz devlet proseduru uyguluyorlar benm doktorum docent 100 lira muayene ucreti tahlillerden ekstra cikmiyot cok nadir cikiyor prof da 122 lira.. Zaten normal doktor yok hic hepsi ya prof ya docent kadrosu. Filiz hanimdi sanirim bayan olarak o var gordugum. Dogum ucretide 1200 normal dogum dediler sezeryanda eger kendim isteyerek olursa 3 bin eger tibbi bir zorunluluktan kaynakli oluyorsa yani doktorun sezeryan diyorsa 1000 tl.. Oda ucretide gecelik 500 tl. 2 2.5 arasi cikiyorsun hastaneden yani
anladım canım doktorlarin prof olması iyiymis.bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine akropole gittim ama hastane pek iç açıcı gelmedi bana açıkçası Dr melis özge Hn. Diye biriydi iyi bir bayandı.doğum konusunda 3.5 kg gibi olursa normal 4kg yi geçerse sezeryan olur büyük ihtimalle dedi ama anladığım kadariyla pek sezeryan yanlısı değil.cünkü sezeryan bir ameliyat falan dedi.bebek 3281gr ama 200gr fazla gosterebilirmis ultrason.bu arada dogum fiyatı normal sezeryan farketmez 2500 tl ama sezeryanda 2 gece yatış olursa 2750tl.pek içime sinmedi ama bilmiyorum napicağimi

anladım canım doktorlarin prof olması iyiymis.bende bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine akropole gittim ama hastane pek iç açıcı gelmedi bana açıkçası Dr melis özge Hn. Diye biriydi iyi bir bayandı.doğum konusunda 3.5 kg gibi olursa normal 4kg yi geçerse sezeryan olur büyük ihtimalle dedi ama anladığım kadariyla pek sezeryan yanlısı değil.cünkü sezeryan bir ameliyat falan dedi.bebek 3281gr ama 200gr fazla gosterebilirmis ultrason.bu arada dogum fiyatı normal sezeryan farketmez 2500 tl ama sezeryanda 2 gece yatış olursa 2750tl.pek içime sinmedi ama bilmiyorum napicağimi
baskentide ara bir sor canim.. Bir de hastanelere sunu sor ozellikle normal dogum olursa eger kendi doktorun mu ilgileniyor yoksa nobetci doktor kimse omu dogumu yaptiriyor.. Sana önerebilecegim bir isim daha var onuda mutlaka ara sor derim ben sukran cakmak.. Sosyal medyadan belki taniyorsundur ona gidip cok memnun olan insanlar biliyorum. anlasmali hastaneleri var dogum icin sen seciyorsun muayenehanesini ararsan bilgi verirler fiyatlar hakkinda..

Bizde karar verdik isme yagiz alp olucak insallah oglusumun ismi :)) karar veren baska kimse yok mu yazin ayol merak ediyoruz :))
benim kızımın adı da bilge olacak. evlatlarımız sağlıklı güzel uzun ömürler yaşasın inşallah. Ayrıca daha gençsen sorun yok, bak ben yolu yarılamış sayılırım:)

Ay canım mm insallah bizimde 4. Yilimiza az kaldi cok sukur ilk tedavide oldu :) benimle beraber evlenenlerin cocuklari 2 yasina geldiler biz gec kaldik ama olsun yasimiz genc allahtan diyoruM :)
Maşallah sizin ilk tedavide olmuş benim ikinci de olmuştu. Biz bir tane bebeğimiz olur mu acaba diye hayal ederken Allahım 2 tane verdi herşey nasip kısmet demekki. Şükürler olsun. Oğlunun ismi de çok GüZelmiş adıyla büyüsün insallah

Benimkinin adı mira canım. Buna karar verdik. Kontrol perşembe. Ama çok kilo almaz sanırım bir haftada. Zaten doktorda dedi minyon bir bebek olcak diye :KK43: sağlıklı olsunda zayıf olsun napalım. Birde benim göbeğim ilk zamanlardaki gibi büyük bir göbek değil. Boyum uzun ondanmı bilmiyorum ama. İlk başlarda haftasına kocaman göbeğimiz var diye konuşurduk. Benim çok büyümedi minyon bebek olduğu burdan belli
canım boy fark ettiriyor galiba. ben de 13 kilo aldım ama insanlar hiç de kilo almamışsın diyor. Bir de kafaya takma bebeğin kilosunu boyunu, doğduktan sonra daha güzel gelişiyorlar zaten. hem minyon olsa da fark etmez, yeter ki sağlıklı olsun. boylu poslu olsun olimpiyatlara katılsın gibi bi hayalin yoksa boşver;)) hem biz ne yaptık sanki boyla, yani seni bilmem ama benim için bi artısı olmadı

Aman canım dedigin gibi saglıklı olsun da dedigin gbi minyon oluversin benim karnım da normalden biraz buyuk sanırım bu yuzden insanlar 9 ay mı doldu ikiz mi fln diyip beni sinir ediyolar bi gün birisi elimde kalcak valla ya

Aman canım dedigin gibi saglıklı olsun da dedigin gbi minyon oluversin benim karnım da normalden biraz buyuk sanırım bu yuzden insanlar 9 ay mı doldu ikiz mi fln diyip beni sinir ediyolar bi gün birisi elimde kalcak valla ya
İnsanlar da bi acayip geçen birisi burnun da çok şişmiş farkında mısın dedi ya ben farkındayım zaten de bunlar neyin kafasındalar anlamıyorum sanki haberim yok benim burnum ya şişmiş işte napim ki :)
Ben bozuluyorum valla ha bi de yorgun görünüyorsun yorgun görünüyorsun bu da çok söyleniyo ay hiç moral veren yok :) onu geçtim olan morali de bozuyorlar bunlar :63:

İnsanlar da bi acayip geçen birisi burnun da çok şişmiş farkında mısın dedi ya ben farkındayım zaten de bunlar neyin kafasındalar anlamıyorum sanki haberim yok benim burnum ya şişmiş işte napim ki :)
Ben bozuluyorum valla ha bi de yorgun görünüyorsun yorgun görünüyorsun bu da çok söyleniyo ay hiç moral veren yok :) onu geçtim olan morali de bozuyorlar bunlar :63:
Aynen canım ya bi de benim anlamadıgım normalde bir kadın kilo aldıgında bile kilo almıssın demez cogu insan nezaketen..hamile olan kadına ise daha cok dikkat etmeleri gerekirken tam tersini yapiyorlar bunu gercekten anlamıs degilim..gecenlerde bi kadın gününüzü şaşırmıs olabilirsiniz dedi son ay gibi sanki fln..bunu diyen 40kusur yasında ve hic evlenmemis bir kadın yani bu olayı hic tecrube etmemis orda diycektim sen nerden biliyosun ama diyemedim iste bunun gibi daha neler neler...en iyisi hic birini duymamak :KK47::KK47::KK47:

Ayy canim cok guldum yaa burnun sismis nedir yaa burnumuza kadar nerelerimiz sisti :)) ne kadar patavatsiz biriymis bunu diyem :KK47: karnim olmus turkiye haritasi gibi her yeri catlak dolu ben napayim oturup aglasam mi napsam :oha:

Sağol teyzesi iyiyiz şükür ama daha 2 kilo olmadık biz, ciğer geliştiricimizi olduk 2 gün hareketleri azalmıştı şimdi yine aktifler. 21 ocak doğum gözüküyor inşallah daha erken gelmezler. Sizin kiler nasıl bakalım? :KK68::KK46:
Canım 2 kilo olmamanız normal değilmi? Benimde seninle aynı hafta benim geçen hafta 1670 olmuştu. Dr normal olduğunu söyledi. Üstelik seninki ikiz.

Aynen canım ya bi de benim anlamadıgım normalde bir kadın kilo aldıgında bile kilo almıssın demez cogu insan nezaketen..hamile olan kadına ise daha cok dikkat etmeleri gerekirken tam tersini yapiyorlar bunu gercekten anlamıs degilim..gecenlerde bi kadın gününüzü şaşırmıs olabilirsiniz dedi son ay gibi sanki fln..bunu diyen 40kusur yasında ve hic evlenmemis bir kadın yani bu olayı hic tecrube etmemis orda diycektim sen nerden biliyosun ama diyemedim iste bunun gibi daha neler neler...en iyisi hic birini duymamak :KK47::KK47::KK47:
Ay duymucan da duyuruyorlar zorla karnın nüyük diyen de var tabi onlara alıştım artık normal geliyo :)) senin o abla da çeşitmiş yani uzman gibi konuşuyor ayol dr lar yorum yapmıyor onun kadar pes hıh :63:

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X