2017 ocak-şubat anneleri

Doktorumun dediği tarihe göre son 40 gün kaldı. Benim düşünceme göre de son 35 gün (29 ocak - 3 Şubat)

Bu arada lavman nasıl yapılıyor :oops::KK22:

kızlar şimdi sizinle bi paylaşım yapmak istiyorum, bi kaç gündür mantar şikayetim vardı. çamaşırı hergün değiştirmek bu konuda çok önemli ama benim bu sefer inatçı çıktı. nette elma sirkesiyle vajinayı (kenarları diyelim) silin diye öneride bulunmuş birisi. bi deneyim dedim ve cidden 2 dk sürdü sonuç vermesi; kaşıntım bitti. sonuçta hamileyiz ve bu doğal yöntemler bizim için önemli diye düşünüyorum
not düşeyim ki sirke yakıyor, oyuzden kenarlarda kalın ama benim 1 dk içinde geçti yanması
Geçmiş olsun cnm ben de yaşadım aynı sıkıntıyı bana da annem dedi sirkeli su ile sil diye. Günde 3 kere yaptım geçti :)

Karnim tas gibi oldu benim semsert oyle bastiriyoki bebek karnimi yarip cikacak sanki.. Normal mi bunlar acaba
Bebiş 1 hafta önden gidiyor zaten...38 hafta olmuş oluyor...
2,5 kilo olmuş, testisler inmiş...günde 30 gr alıyomuş doğana kadar 3300 civarı olur dedi..ciğer gelişimi 37 de bitiyor
Bebek gelişimi tamam sa 40 ı beklemeye gerek yok..no mal doğum olsa ayrı tabikide

Bebiş 1 hafta önden gidiyor zaten...38 hafta olmuş oluyor...
2,5 kilo olmuş, testisler inmiş...günde 30 gr alıyomuş doğana kadar 3300 civarı olur dedi..ciğer gelişimi 37 de bitiyor
Bebek gelişimi tamam sa 40 ı beklemeye gerek yok..no mal doğum olsa ayrı tabikide
benimkide iki hafta onden gidiyor ama ne bilim ben 38 dolmadan alinmasini istemiyorum aksi bir durum olmadikca.. Hayirlisi insallah canim hayirli dogumlar sana insallah

Kızlar merhaba..benim bir haftadır tansiyonum yukseliyordu dun doktorumu aradım gel dedi gttim..doktorum uzak oldugu icin iki gun once devlet hastanesine gtmistim idrar ve kan tahlili yapmisti ve 14un ustune cıkarsa sorun olur diyip yollamisti..kendi doktorum birkac test daha istedi ve bir haftalık tansiyon takibi yapmamı..bunlardan sonra bir hafta sonra konusuruz dedi..bacaklarima ve ellerime baktı evet sislik var normal degil dedi..tuzla vs ile de ilgisi yok bunun dedi..en kotu tabloya gore tansiyon artıslarım kontrol altina alınamazsa erken alınır tarzi birseyler soyledi ki korkma o durumda bile bugun bile sezeryanla alsam on gun kuvezde kalır ama hicbir sorunu olmadan yasar dedi....umarım gerek kalmaz :KK43:
çok geçmiş olsun canım. tansiyonunu ölçüp, diyetine dikkat etmen lazım demi şimdi. tansiyon ilacı da verebiliyorlar sanırım

çok geçmiş olsun canım. tansiyonunu ölçüp, diyetine dikkat etmen lazım demi şimdi. tansiyon ilacı da verebiliyorlar sanırım
Sagol canım dedigin gibi tansiyon ölçümu yapıcam bir hafta yazıcam bi de bugun icin 24 saat idrar biriktir dedi protein kacagı mı ne oyle birseye bakılcakmış onun sonucu ve bir haftalık tansiyon durumuna gore konuscaz dedi ellerime ayaklarıma bakınca sislik var evet ama yediklerinle ya da tuzla vs.ilgili bir sey degil bu dedi...umarım kotu birsey cıkmaz...

Benim dr 39 a kadar bekletecek. 9 şubat Doğum tarihimiz ama şubat başında alırız dedi. Ben de bu haftaki kontrolümde normal Doğum yapabilir miyim diye soracağım.

Kızlar sampuan olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Icerik olarak arastırdıgımda en masumu uni baby yenidogan..şaşırtıcı bir sekilde fiyatı da cok uygun ancak göz yakıyor diye kotu yorumlar var..haliyle cok kararsız kaldım..mustela iyidir diye dusunuyodum icinde bir sürü madde var mesela parfum..sebamed dogal diye bilirdim icinde alkol var...cok kararsızım yardım edinnn :(

Kızlar sampuan olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Icerik olarak arastırdıgımda en masumu uni baby yenidogan..şaşırtıcı bir sekilde fiyatı da cok uygun ancak göz yakıyor diye kotu yorumlar var..haliyle cok kararsız kaldım..mustela iyidir diye dusunuyodum icinde bir sürü madde var mesela parfum..sebamed dogal diye bilirdim icinde alkol var...cok kararsızım yardım edinnn :KK43:
Mustela iyidir canım. Bir de bübchen var o da iyi. Sebamed zaten dr ların birinci tavsiyesi. Ama açıkçası ben üçünü de kullanmıştım kızımda. Bu sefer chicco aldım. Losyon da almadım, çünkü kızım çok atopik egzama olmuştu. Daha bir senedir cildi düzeldi. Dr losyona alışmış demişti. Bu sefer sadece zeytinyağı süreceğim losyon kullanmayacağım ve şampuanı da zaten rahat bir sene gidiyor. Bir damla yetiyor çünkü :) ondan sonra da dalin kullanırım.

Kızlar sampuan olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Icerik olarak arastırdıgımda en masumu uni baby yenidogan..şaşırtıcı bir sekilde fiyatı da cok uygun ancak göz yakıyor diye kotu yorumlar var..haliyle cok kararsız kaldım..mustela iyidir diye dusunuyodum icinde bir sürü madde var mesela parfum..sebamed dogal diye bilirdim icinde alkol var...cok kararsızım yardım edinnn :KK43:
ben mustela aldım tavsiye üzerine

Ben herseyini sebamed aldim sadece islak mendilini unibaby yenidogan aldim ona daha iyi dediler

Mustela iyidir canım. Bir de bübchen var o da iyi. Sebamed zaten dr ların birinci tavsiyesi. Ama açıkçası ben üçünü de kullanmıştım kızımda. Bu sefer chicco aldım. Losyon da almadım, çünkü kızım çok atopik egzama olmuştu. Daha bir senedir cildi düzeldi. Dr losyona alışmış demişti. Bu sefer sadece zeytinyağı süreceğim losyon kullanmayacağım ve şampuanı da zaten rahat bir sene gidiyor. Bir damla yetiyor çünkü :) ondan sonra da dalin kullanırım.
Losyon dedigin krem olarak surmek icin dimi tatlım masaj yagı falan diye de geciyor hani ?

Back
X