- 30 Aralık 2015
- 1.343
- 1.331
- 53
- 34
Evet en iyi ıslak mendil uni baby yenidogan diyorlar canım..Ben herseyini sebamed aldim sadece islak mendilini unibaby yenidogan aldim ona daha iyi dediler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet en iyi ıslak mendil uni baby yenidogan diyorlar canım..Ben herseyini sebamed aldim sadece islak mendilini unibaby yenidogan aldim ona daha iyi dediler
Evet cnm krem olanlar. Yağları bilmiyorum zeytinyağı kullanmıştım ben çünkü. O losyonlar mı yaptı bilmiyorum ama çevremde hep duydum bu şikayeti. Bu kez kullanmayacağım :) ben mustela ve sebamed in losyonlarını kullanmıştım, çok güzel nemlendiriyorlar gerçekten misss gibi de kokuyorlar :) kullanmamayı deneyeceğim bakalım...Losyon dedigin krem olarak surmek icin dimi tatlım masaj yagı falan diye de geciyor hani ?
Haydi hayırlısı canım heyecan dorukta hepimizde artık teker teker geliyor bebişler oy oy çok şükür bin şükür elhamdülillahDün dr a gittim...7 ocakta alıyorız bebeği artık ..son 13 gün..heyecan dorukta
Herkese dua ediyorum...
Bugün aldım altı paket uni baby yenidoğan saf su ve pamuk sadece ben beğendimEvet en iyi ıslak mendil uni baby yenidogan diyorlar canım..
Şampuanı ben de sebamed aldım banyoköpüğü ve pişik kremi de sebamed aldım küçük boy aldım eğer sevmezsem ziyan olmasın diyeKızlar sampuan olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Icerik olarak arastırdıgımda en masumu uni baby yenidogan..şaşırtıcı bir sekilde fiyatı da cok uygun ancak göz yakıyor diye kotu yorumlar var..haliyle cok kararsız kaldım..mustela iyidir diye dusunuyodum icinde bir sürü madde var mesela parfum..sebamed dogal diye bilirdim icinde alkol var...cok kararsızım yardım edinnn![]()
Mustela aldım canım bütün ürünlerini aldım hemde. Bana güven verdi bu markaKızlar sampuan olarak ne aldınız ya da alacaksınız ? Icerik olarak arastırdıgımda en masumu uni baby yenidogan..şaşırtıcı bir sekilde fiyatı da cok uygun ancak göz yakıyor diye kotu yorumlar var..haliyle cok kararsız kaldım..mustela iyidir diye dusunuyodum icinde bir sürü madde var mesela parfum..sebamed dogal diye bilirdim icinde alkol var...cok kararsızım yardım edinnn![]()
Ah o çatlaklar :) maalesef genetik miras onlarMustelada iyi kizlar ama ben catlak kremini kullandigim halde catladigimdan almak istemedim nedense
Hülya sen bugün gidecektin değil mi dr a?Mustelada iyi kizlar ama ben catlak kremini kullandigim halde catladigimdan almak istemedim nedense
Ben de ondan aldım canım ama yine de mumkun oldugunca su ve pamukla temizlemeyi dusunuyorum ben ilk aylarda ozellikle evdeyken :) tabi sonradan zor gelmezse :)))Bugün aldım altı paket uni baby yenidoğan saf su ve pamuk sadece ben beğendim
Evet onu ben de yeni ogrendim dogumdan sonra da kullanmak gerekiyormuş ah ahh gitsin paracıklarr :))Ah o çatlaklar :) maalesef genetik miras onlarama kremler az olmasını sağlıyor gerçekten. Bir de Doğumdan sonra da kullanmak gerekiyor kremleri.
Evet canim gittim cok sukur hersey yolunda donmus bizim oglwn artik normal dogum pozisyonunda ama maalesef normal olma sansi yokHülya sen bugün gidecektin değil mi dr a?
Ohhh maşallah kuzuya. Almasın bence de 39+ olsun inşallah. Sen anestezi şeklini soracaktın merak ettim ne sesi epidural yapacak mı?Evet canim gittim cok sukur hersey yolunda donmus bizim oglwn artik normal dogum pozisyonunda ama maalesef normal olma sansi yokiki hafta sonraya tekrar cagirdi az kaldi bakalim 38 den once almam dedi birde 2700 gr olmusuz. İlk baslarda cok hizli buyuduydu artik normal standartlarda diyor kilosina
Onu sormayi unutmusum ya :)) kafam cok dalgindi bir suru sey sordum onu sormamisim ama gneyi uc gun once biraktircam dedi sadece ben normal dogum icin israr ettim hep anestezi seklini unutmusumOhhh maşallah kuzuya. Almasın bence de 39+ olsun inşallah. Sen anestezi şeklini soracaktın merak ettim ne sesi epidural yapacak mı?
Maalesef ama gerçekten kullanmak şart yaniEvet onu ben de yeni ogrendim dogumdan sonra da kullanmak gerekiyormuş ah ahh gitsin paracıklarr :))
O zaman epidural yapacak bence :)Onu sormayi unutmusum ya :)) kafam cok dalgindi bir suru sey sordum onu sormamisim ama gneyi uc gun once biraktircam dedi sadece ben normal dogum icin israr ettim hep anestezi seklini unutmusum
Masallah insAllah sorunsuz 38 gorursun canim..benim dokyor 36 da dusunuyorum dediEvet canim gittim cok sukur hersey yolunda donmus bizim oglwn artik normal dogum pozisyonunda ama maalesef normal olma sansi yokiki hafta sonraya tekrar cagirdi az kaldi bakalim 38 den once almam dedi birde 2700 gr olmusuz. İlk baslarda cok hizli buyuduydu artik normal standartlarda diyor kilosina
Ben dalinden vazgecemedim:)) kokusu bebisi hatirlatiyoŞampuanı ben de sebamed aldım banyoköpüğü ve pişik kremi de sebamed aldım küçük boy aldım eğer sevmezsem ziyan olmasın diye
Kendim sebamed kullanıyorum bir senedir yetişkin ürünlerinden de memnunum
Değil mi? Çok güzel kokuyor bayılıyorum. Bir de bübhcen Harika kokuyor. Ama dalinin ayrı bir hissi var bana verdiği :)Ben dalinden vazgecemedim:)) kokusu bebisi hatirlatiyo
Simdi msj attim sordum bakalim ne cevap verecek :)O zaman epidural yapacak bence :)