2017 ocak-şubat anneleri

ben anne yatak için kurdela, bebek küvez içn tül ve kurdela, bebek şekeri sepeti, kapı süsü, takı yastığı yaptırdım. lohusa şerbeti için şişe ve bardaklar aldım, çikolata yaptırıcam. gerçi bunları yaptıktan sonra da kendime kızmadım değil, yani görmemişin bi çocuğu olmuş deyimini tam anlamıyla karşıladım. ha birde lohusa taç terlik, bebek için bandana:110:
Aynen yaa bn de bazen boyle dusunsem de hepsi gerekli bnce de :) iyi yapmıssın canım :))

Ben organizasyon şirketi düşünmüyorum. Gittigidiyorda gördüm cnm H Hulya90 ama tülün miktarı konusunda kararsız kaldım. O paketler iyi gerçekten ve uygun da. Şekeri bende ordan sipariş etmeyi düşünüyorum. İlkinde kendim yapmıştım ama oradaki fiyatlar beni cezbetti açıkçası. Bir yerde okudum 20 metre tül diyor. Ama bu bebeğin beşiği hasta yatağı ve kapı süslemesi için toplam gerekenmiş. :)

kızlar bugün de başka bi kadın karnıma bakıp kesinlikle oğlun olacak demesin mi...bu kadınlar beni delirtmeden doğum iznine ayrılmam lazım. son dönemlerde ne çok yorum yapan çıkıyor. önceden bol giyiniyordum anlayamıyorlardı hamile olduğumu da rahat ediyodum
Ya bosver canım insanları anlamak mümkun degil ama işin sırrı sanırim bol giyinmekte..benim cogu kazagim ya da body lerim oluyo şu anda az hamile giysim var e durum boyle olunca da cokk buyuk geliyo insanların gözune patt diye göbus ortada :) aynı aksam bulundugumuz bir ortamda mesela bir hamile daha vardı benden bir ay geride net..ama oyle bol giyinmis ki hamile oldugu anlasılmıyor ben de saf gbi hamilelik oncesinden bisey giymistim millet yok son ayında mısın yok bilmemne..ismini soran oldu cocugumun ismini soyleyince digerinin adı ne olcak diyen oldu ya ötesi yok bence :) ama ben saklama mantıgını da anlayamıyorum bunlar bizim en degerli varlıklarımiz yaa oldu mu olcak mı diye ne geceler kara kara dusunduk agladık sızladık hic tanımasak da birbrimiz icin dualar ettik yani bence saklamaya da hiccc gerek yok onemli olan dogum sonrası koyvermemek gerisi hikaye bence şu an hiccc moral bozmayalım patavatsızlar yüzündenn :))))))

Ya bosver canım insanları anlamak mümkun degil ama işin sırrı sanırim bol giyinmekte..benim cogu kazagim ya da body lerim oluyo şu anda az hamile giysim var e durum boyle olunca da cokk buyuk geliyo insanların gözune patt diye göbus ortada :) aynı aksam bulundugumuz bir ortamda mesela bir hamile daha vardı benden bir ay geride net..ama oyle bol giyinmis ki hamile oldugu anlasılmıyor ben de saf gbi hamilelik oncesinden bisey giymistim millet yok son ayında mısın yok bilmemne..ismini soran oldu cocugumun ismini soyleyince digerinin adı ne olcak diyen oldu ya ötesi yok bence :) ama ben saklama mantıgını da anlayamıyorum bunlar bizim en degerli varlıklarımiz yaa oldu mu olcak mı diye ne geceler kara kara dusunduk agladık sızladık hic tanımasak da birbrimiz icin dualar ettik yani bence saklamaya da hiccc gerek yok onemli olan dogum sonrası koyvermemek gerisi hikaye bence şu an hiccc moral bozmayalım patavatsızlar yüzündenn :))))))
Aynen bende hiç almadım hamile kıyafeti. Kazaklarımı bluzlarımı giyiyorum. Pantolon aldım sadece. Pijamalarım da geliyor hala. Ve benim çok hoşuma gidiyor bu durum. Bir de ben sevmiyorum ya hamile bluzlarını itici buluyorum. Baby is loading, coming baby :)

Aynen bende hiç almadım hamile kıyafeti. Kazaklarımı bluzlarımı giyiyorum. Pantolon aldım sadece. Pijamalarım da geliyor hala. Ve benim çok hoşuma gidiyor bu durum. Bir de ben sevmiyorum ya hamile bluzlarını itici buluyorum. Baby is loading, coming baby :)
Onları ben de sevmiyorum ya çok itici geliyo hele de resimleri :) sadece hamile pantolonu aldım diğer kıyafetlerim aynen oluyor çok da memnunum zaten salaş giyinirdim şimdi tam göre oluyor :)

Ben süsleme yapmayacağım sanırım ya hastane odası için zaten süslü bizim hastane kendinden tüllü odalar falan :) sadece lohusa şerbeti için set kiralıcam ve kapı süsümü yaparım kızımın ismine karar verirsek tabi :))) şimdilik niyetim böyle bakalım bebek şekerini ise evde kırkı çıkınca dua okutucam o zaman yaptırırım

Ben süsleme yapmayacağım sanırım ya hastane odası için zaten süslü bizim hastane kendinden tüllü odalar falan :) sadece lohusa şerbeti için set kiralıcam ve kapı süsümü yaparım kızımın ismine karar verirsek tabi :))) şimdilik niyetim böyle bakalım bebek şekerini ise evde kırkı çıkınca dua okutucam o zaman yaptırırım
Bizim hastanede kapı süsü filan yapıyordu 5 yıl önce ama şimdi nasıl hiç sormadım. Bir de şimdi benim hastane işi karıştı. Dr um söyleyecek hangi hastanede Doğum yapacağımı ona göre arayıp sorarım hastaneye. Ama biz ikramlık olarak; çikolata, kurabiye, lavantalı Doğum süsü, şerbet düşündük. Şekeri Kuran okunurken dağıtacağım. Bir de bebek şeklinde anahtarlıklar var, kese işinde badem şekeri ile hediye ediliyor. O da hoşuma gitti.

Bizim hastanede kapı süsü filan yapıyordu 5 yıl önce ama şimdi nasıl hiç sormadım. Bir de şimdi benim hastane işi karıştı. Dr um söyleyecek hangi hastanede Doğum yapacağımı ona göre arayıp sorarım hastaneye. Ama biz ikramlık olarak; çikolata, kurabiye, lavantalı Doğum süsü, şerbet düşündük. Şekeri Kuran okunurken dağıtacağım. Bir de bebek şeklinde anahtarlıklar var, kese işinde badem şekeri ile hediye ediliyor. O da hoşuma gitti.
Vallahi bakınca acayip güzel şeyler var insan kapılıp gidiyor ama bizim hastaneye ziyarete gelenimiz de az olur gelenlere de şerbet ve çikolata yetsin artık :)) süslü keseler var ya da minik kavanozlar hazır satılıyor evdeki merasim için içine de badem şekeri alıyorsun renk renk bitti gitti :)
Kurabiye süslü bebiş şekeri ismiyle beraber falan evdeki merasime artık Allah izin verirse ❤️ Ya bu aralar çok çok heyecanlıyım ben bu konuştuklarımız iyice hatırlatıyor doğumu oyyy oy :)

Yaaa evett ozellikle aralıktan bosluktan bakan bebek resmi olanlar beni benden alıyor cok itici parcalayasım geliyor :)))

O anahtarlıklar benim de cok hosuma gidiyor :KK200:

Vallahi bakınca acayip güzel şeyler var insan kapılıp gidiyor ama bizim hastaneye ziyarete gelenimiz de az olur gelenlere de şerbet ve çikolata yetsin artık :)) süslü keseler var ya da minik kavanozlar hazır satılıyor evdeki merasim için içine de badem şekeri alıyorsun renk renk bitti gitti :)
Kurabiye süslü bebiş şekeri ismiyle beraber falan evdeki merasime artık Allah izin verirse ❤️ Ya bu aralar çok çok heyecanlıyım ben bu konuştuklarımız iyice hatırlatıyor doğumu oyyy oy :)
Değil mi :) aslında bizim de hastaneye gelen çok olmaz diye düşünüyorum ama kalanı dağıtırım ya da getiririm eve yerim :))))))) belli de olmaz çok kişi de gelebilir işte hazır olsun herşey diyorum bir yandan da :) bir de şeffaf şeker kuruları var çok sevimli. Şeker olarak da el yapımı akide şekerlerine hiç baktınız mı? Harikalar :KK200::KK200::KK200: badem şekeri yerine onlar da güzel bir sunum olabilir bence.

Ben bu ara yuruyemez oldum kizlar merdiven cikamiyorum bebegin basi asagida oldugunda sanirim asagiya dogru bir baski yapiyor anlatamam size.. boyle seyleride gezip bakmak istemistim hep ama yuruyemiyom herseyi netten bakar oldum

Insallah hayırlısıyla olur her seyy :nazar::nazar::nazar: bakın dogumdan sonra burayı unutmak yokk beni sakın yalniz bıramayınnnnn:KK20: bu arada ben de o minik suslemeleri alıp kendim badem sekeri almayı dusunuyorum daha mantıklı cunku hem onların kullandıgı sekerden daha kalitelisi alınabilir hem de daha ucuza geliyor :)))

Ben bu ara yuruyemez oldum kizlar merdiven cikamiyorum bebegin basi asagida oldugunda sanirim asagiya dogru bir baski yapiyor anlatamam size.. boyle seyleride gezip bakmak istemistim hep ama yuruyemiyom herseyi netten bakar oldum
Ben de oyle olucam gbi hissediyorum o yuzden bu h.sonu gidip alıcam hem ist a yakınız son kez hamiş halimle annemlere gitmis olucam hem de eminönunde daha ucuz ve cesitliymis :) ama saglık olsun da internetten de alınır kuzum sen bosver rahatına bak evinde :)

Insallah hayırlısıyla olur her seyy :nazar::nazar::nazar: bakın dogumdan sonra burayı unutmak yokk beni sakın yalniz bıramayınnnnn:KK20: bu arada ben de o minik suslemeleri alıp kendim badem sekeri almayı dusunuyorum daha mantıklı cunku hem onların kullandıgı sekerden daha kalitelisi alınabilir hem de daha ucuza geliyor :)))
Aynen ben de şekeri kendim alırım taze taze bildiğim yerden ayrıca yalnız bırakmayız canım ya ben çok alıştım hepinize fikir paylaşımı çok hoşuma gidiyor kimse kaybolmasın bi yere doğumdan sonra:)

Benim kızım dönmedi daha ama yine de altta bir baskı var bir de resmen çatımda bir zorlama var penguen gibi yürüyorum doğum için genişliyor herhalde ben yarın doğum iznine ayrılıcam karar verdim çok zor oluyor artık biraz da hamilelikte keyif yapayım bugün çok zor gittim okula ya havalar da çok soğudu son anda hasta olmayalım Allah korusun :( sen ne zaman ayrılacaksın izne canım. Nette de aynı dükkanda da sonçta sıkma canını al internetten keyfine bak

Benim kızım dönmedi daha ama yine de altta bir baskı var bir de resmen çatımda bir zorlama var penguen gibi yürüyorum doğum için genişliyor herhalde ben yarın doğum iznine ayrılıcam karar verdim çok zor oluyor artık biraz da hamilelikte keyif yapayım bugün çok zor gittim okula ya havalar da çok soğudu son anda hasta olmayalım Allah korusun :KK43: sen ne zaman ayrılacaksın izne canım. Nette de aynı dükkanda da sonçta sıkma canını al internetten keyfine bak
En iyisi canım zaten iyi dayanmıssın sen ben o kadar nasıl dayancam bilemiyorum ya zor gidiyorum zaten en son 37de mi ne bırakılıyo zorunlu olarak bu yuzden seni tebrik ediyorumm...biraz dinlen evinde keyif sür bu kadarını hak ettik :)

:oha::KK47:
Benim kızım dönmedi daha ama yine de altta bir baskı var bir de resmen çatımda bir zorlama var penguen gibi yürüyorum doğum için genişliyor herhalde ben yarın doğum iznine ayrılıcam karar verdim çok zor oluyor artık biraz da hamilelikte keyif yapayım bugün çok zor gittim okula ya havalar da çok soğudu son anda hasta olmayalım Allah korusun :KK43: sen ne zaman ayrılacaksın izne canım. Nette de aynı dükkanda da sonçta sıkma canını al internetten keyfine bak
Ben ayrildim bile canim valla hic calisamam bu halde gece saga sola donemiyorum kasiklarimdaki agri felaket dondukten sonra cok degisti ayaklarifa agzimdan cikacak gibi sanki kaburgalarima dogru tekme atip duruyo midem nerede su anda cok merak ediyorum :21:ilk zamanlar tekmelerini hissetmek icin can atardik simdi gece sakinlestitmeye calisiyotum bildihin vok komigim ya esim guluyor bana :super:

Ne zamana kadar donmesi gerekiyormus peki? Sende sezeryan yolcusu gibisin sanki canim donmezse.. Benim cocugum normallik ama sezeryan olvam mecbur aslinda cok istiyorum normal olsun diye ama hayirlisi artik

Back
X