2017 ocak-şubat anneleri

Valla ben rengarenk aldım okiedog dan. İlkinde ikincide de kullanırım diye kırmızı almıştım. Hışırı çıktı çünkü ben kendim için çanta taşımadım hiç hep bebek çantamı kullanmıştım. Şimdiki de yoğun olarak kırmızılı :anneadayı: kırmızı olsun 5 fazla olsun diyenlerdenim :halay:
Bende okiedog sumo aldım ama grisini aldım. Kırmızıda çok güzel kararsız kaldım yaaa. Kırmızıyı kolay kullanamassın diyenler var. Öylemi gerçekten bilmiyorumki

doktorumla konustum belden yapicaz anesteziyi onun icin uc gun omcedem biraktircam igneyi zaten dedi :) cok mutlu oldum bebegimin dogdugu ilk ani goremeseydim cok uzulurdum
Olley... bak gördün mü boşu boşuna üzüldün stres oldun. Sonuçta hepimiz alanında en iyileri bulup tedavi olduk. Dr larımız herşeyi düşünüyor :)

Ya ben bu bebek cantasi olayini cok dusunmedim bi tane birsey aldim oylesine ben onlari takmak istemedim ya kendime canta almak istiyorum :)) biraz buyuk cantalar alsak hem bebegin esyalarini koysak olmazmi :) ahh ahh kendime kiyafetler cantalar almayi ozledim bu koca gobusle hic bisi de olmuyor :anneadayı::KK47:

Olley... bak gördün mü boşu boşuna üzüldün stres oldun. Sonuçta hepimiz alanında en iyileri bulup tedavi olduk. Dr larımız herşeyi düşünüyor :)
Evet canim cok sukur genel anesteziyle ameliyat ildugum icin daha once nasil lanet birsey oldugunu biliyorum hic istemiyorum:KK17:

Bu arada sezeryan olacak arkadaslar spinal anestezi yada epidural hangisini tercih edeceksiniz? arasinda ne fark var vok anlamadim ben acikcasi ama epiduralde belden bir alet takip eline dugme veriyolarmis agrin oldukca ona basiyormussun. Spinalde boyle birsey yokmus. Acaba hangisi daha iyidir

Maalesef ama gerçekten kullanmak şart yani :KK43: ben de Yeni çatlak oluşmadı henüz tek tesellim o bu konuda :))
Sende oluşmadıysa artık olusmaz bence canım rahat ol yine de kullan :) hep asıl son ay catlarsın diyorlar ben hala korkuyorum oldu mu olacak mı diye cunku arastrmalarıma gore onu yok eden bir cihaz vs.bisey yokmus gerci saglık olsun da hersey boş :)

Değil mi? Çok güzel kokuyor bayılıyorum. Bir de bübhcen Harika kokuyor. Ama dalinin ayrı bir hissi var bana verdiği :)
Dalin bence de cok guzel kokuyor ama icerigi masum degil yaa..ben de şöyle yaptım yine de sabun tozunu ve yumusatıcısını aldım kendi gecelik pijama ve atletlerimi vs.onunla yıkıycam bebis temas etcek sonucta diye kendimi kandırdım :KK49::KK49::KK49:

Arkadaşlar bebek çantanızı ne renk aldınız. Çok farklı bir soru sordum farkındayım :) bebek arabası kot rengi blue denim aldım. Çantasınıda bu renge yakın aldım takım oldu. Ama aklım çantanın kırmızısında kaldı. Acaba kırmızımı alsam dedim. Burdaki fikirlerinizin bana çok faydası oluyor gerçekten
Ben de bebek arabasıyla uyumlu olsun istedim canta kırmızı araba da siyah-kırmızı

Ya ben bu bebek cantasi olayini cok dusunmedim bi tane birsey aldim oylesine ben onlari takmak istemedim ya kendime canta almak istiyorum :)) biraz buyuk cantalar alsak hem bebegin esyalarini koysak olmazmi :) ahh ahh kendime kiyafetler cantalar almayi ozledim bu koca gobusle hic bisi de olmuyor :anneadayı::KK47:
Aynennn ya alısveris yapamıyorum şu an kocamann bir bosluktayım sankiii

Aynennn ya alısveris yapamıyorum şu an kocamann bir bosluktayım sankiii
Sormayın ya yılbaşı geldi. Ben kendime bir bluz beğendim kırmızı simli filan böyle acayip güzeldi ve aldım. Seneye giyeceğim inşallah :deli: kendimi böyle teselli ettim. Ben alışveriş yapmayı değil de spor yapmayı çok özledim. Gün sayıyorum resmen artık başlamak için :KK49:

selam kızlar. bugün ben de doktoru aradım; kasılma oluyordu karnımda bi kaç gündür. bugün de kadının teki üstüne vazife gibi karnın inmiş demez mi. resmen aynanın onunde kaldım ve bana göre inme yok. hatta bebeği kontrol ediyorum; hala yan yatıyor, ne ki aşağı inmesi. doktoru da aradım normal dedi doğuma hazırlık için arada karnım kasılabilirmiş. ya şu doğuma yakın çok pinpirikli oldum. yarın kıyafetlerimizi yıkayıp valizi hazırlayayım da onun stresi üstümden kalksın bari

bir de bebek kremi yerine saf zeytinyağı ya da vazelin kullanabilirsiniz. oluşan pişikler için de zeytinyağını hafif kavurup dezenfekte ederek kullanabilirsiniz. pişik kremlerinden daha iyi sonuç alırsınız

selam kızlar. bugün ben de doktoru aradım; kasılma oluyordu karnımda bi kaç gündür. bugün de kadının teki üstüne vazife gibi karnın inmiş demez mi. resmen aynanın onunde kaldım ve bana göre inme yok. hatta bebeği kontrol ediyorum; hala yan yatıyor, ne ki aşağı inmesi. doktoru da aradım normal dedi doğuma hazırlık için arada karnım kasılabilirmiş. ya şu doğuma yakın çok pinpirikli oldum. yarın kıyafetlerimizi yıkayıp valizi hazırlayayım da onun stresi üstümden kalksın bari
Gogsunun hemen altindan karnimiz buyumeye basliyor ya elini koy oraya inse dort parmak fln bosluk gibi oluyomus orda kendin o sekilde anlayabilirsin..

Bu arada sezeryan olacak arkadaslar spinal anestezi yada epidural hangisini tercih edeceksiniz? arasinda ne fark var vok anlamadim ben acikcasi ama epiduralde belden bir alet takip eline dugme veriyolarmis agrin oldukca ona basiyormussun. Spinalde boyle birsey yokmus. Acaba hangisi daha iyidir
Epidural olmuştum ben çok rahattı. Spinal nasıl bilmiyorum. Bildiğim tek şey uygulama yerleri farklı, ikisi de belden ama ilacın verildiği boşluk aynı değil.

Dalin bence de cok guzel kokuyor ama icerigi masum degil yaa..ben de şöyle yaptım yine de sabun tozunu ve yumusatıcısını aldım kendi gecelik pijama ve atletlerimi vs.onunla yıkıycam bebis temas etcek sonucta diye kendimi kandırdım :KK49::KK49::KK49:
Hahaha o da iyiymiş ben de mi yapsam? Yumuşatıcısı da aynı koku mu?

Back
X