2017 ocak-şubat anneleri

Canim icini ferah tut doktorun en iysiini bilir bak sana bu konuda cok temkinli yaklasiyor bence guvenebilirsin bence ama icin rahat etmiyorsada yarin git stresli bir gun gecirme sonra..
Bence de canım stresli bir sekilde yerimde oturmaktansa giderim aklımda kalmaz en azından..

Bence de canım stresli bir sekilde yerimde oturmaktansa giderim aklımda kalmaz en azından..
aslinda biz ne kadar kendimizi sksakda kafayida taksak allahin dedigi oluyor canim icimizi ferah tutmak lazim.. Benimde pihtilasmadan dolayi erken dogum riskim vardi hep araya ozel hayatimla ilgili o oadar olumsuzluk girdiki ben o ihtimali bile unutmusum biliyon mu gecen gun aklimiza geldi esimle cok sukur dedim bu zamana kadar durdu yani yavrum.. seninde riskin var ama doktoeun yakin takiple tutabildigi kadar tutacak bence 35 den once alcagini dusunmuyorum..

aslinda biz ne kadar kendimizi sksakda kafayida taksak allahin dedigi oluyor canim icimizi ferah tutmak lazim.. Benimde pihtilasmadan dolayi erken dogum riskim vardi hep araya ozel hayatimla ilgili o oadar olumsuzluk girdiki ben o ihtimali bile unutmusum biliyon mu gecen gun aklimiza geldi esimle cok sukur dedim bu zamana kadar durdu yani yavrum.. seninde riskin var ama doktoeun yakin takiple tutabildigi kadar tutacak bence 35 den once alcagini dusunmuyorum..
Insallah oyle olur hülyacım ya da hayırlısı ne zaman ise...ama şu an hic iyi hissetmiyorum el bileklerimdeki ödemi bile hissediyorum geceleri ellerimi kullanamiyorum o derece şişim...tup bebek doktorum hastanede yatarak durman lazım diyo burdaki demiyo..buyuk ikilemdeyim bi de bu gunlere kadar gelip de daha kotu seylerin olması olasılıgı ya da fikri cok korkutuyor beni...

Insallah oyle olur hülyacım ya da hayırlısı ne zaman ise...ama şu an hic iyi hissetmiyorum el bileklerimdeki ödemi bile hissediyorum geceleri ellerimi kullanamiyorum o derece şişim...tup bebek doktorum hastanede yatarak durman lazım diyo burdaki demiyo..buyuk ikilemdeyim bi de bu gunlere kadar gelip de daha kotu seylerin olması olasılıgı ya da fikri cok korkutuyor beni...
Allah korusun canm kotu seyleri getirme aklima lutfen saglikla alcaz insallah evlatlarimizi kucagimizaa.. Sen yarin git doktora mutlaka kendini strese sokcagina git bir gun daha bekleme canim

Günaydın kızlar mutlu pazarlarınız olsun :) ben grip gibiyim cok halsizim bir de cok şişim :KK43: bir arkadasim vardı bayadir konusmuyodum cunku uzun bir suredir depresyon gbi icine kapanmıstı..benim transfer esnasında bebegini karnındayken kaybettigini ve kendisini zehirledigini ögrenmistim baya bi sure yogun bakımda kalmıstı..dün dayanamadım sordum teshis benimkiyle aynıymıs ve doktor farketmedigi icin 39uncu haftada bu olay yasanmıs simdi davalıklarmıs...kuvezde kalcak diye uzulmuyorum o kadar artık..aksine sezeryandan once ani bisey olur da bi kayıp yasarim diye cok korkuyorum o simdi tekrar hamile benim oyle bir durumum da yok...tabiki kimse yasamasın ama bizlerin işi daha zor oldugu icin aklıma bile getirmek istemiyorum :KK43: simdi pinpirik yaptm doktor salı gunu gel dedi ama ptesi gtsem diyorum eşim de abartıyosun diyo...ne biliyim cok canım sıkkın insallah sorunsuz bi sekilde hayata getiririz kuzucuklarımızı...
Canım senin durumunda ödem artışinin önemli olması gerekiyor. Önceki kilonu biliyorsan aradaki farkı doktoruna hemen bildir lutfen

Anammm kız 4 kiloyu nasıl taşıdın? Maşallah sana :nazar::nazar::nazar: ne zaman çıkarlarmış hastaneden birşey dediler mi?
2 küsur aslında da ortalama 2 dedim masallah iyiler beboşlar. Bende kendime şaşırıyorum beni gören tek bebek mi 8 aylik mı diye soruyor karnım küçüktü baya. Taşımışım valla ben şok :)

Canım senin durumun nasıl farkedildi yani rutin testlerinle mi yoksa bir sıkıntı sonucu mu test istendi senden?

Canım senin durumunda ödem artışinin önemli olması gerekiyor. Önceki kilonu biliyorsan aradaki farkı doktoruna hemen bildir lutfen
Evet canım bunu zamanında da soyledim cok asırı yemiyorum ama yine de cok hızlı kilo alıyorum diye cok uzerinde durmadı ama o da bundanmış yarın bastırıcam önemsemezse baska iyi bir doktor bulup gidicem fikir almaya

Canım senin durumun nasıl farkedildi yani rutin testlerinle mi yoksa bir sıkıntı sonucu mu test istendi senden?
Aslında farkedilmesi icin nedenler varmis geç farkedildi bence..ama hic farkedilmemesinden iyidir sukur..bende tansiyon yuksekligi oldu ilk basta en yakın devlet hastanesine gttim bisey olmaz dedi ertesi gun icime sinmedi doktorumu aradım hemen gel dedi ve test istedi orda anlasıldı ve onbes gun sonrası testi tekrarladı baya bir artıs gozlendi ki zaten son bir haftadır deli gbi bir odem artısı var vucutta...bir de en buyuk belirti bebek kilo almayıp anne kilo aliyor bu durumda..

Aslında farkedilmesi icin nedenler varmis geç farkedildi bence..ama hic farkedilmemesinden iyidir sukur..bende tansiyon yuksekligi oldu ilk basta en yakın devlet hastanesine gttim bisey olmaz dedi ertesi gun icime sinmedi doktorumu aradım hemen gel dedi ve test istedi orda anlasıldı ve onbes gun sonrası testi tekrarladı baya bir artıs gozlendi ki zaten son bir haftadır deli gbi bir odem artısı var vucutta...bir de en buyuk belirti bebek kilo almayıp anne kilo aliyor bu durumda..
Çok geçmiş olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın evladını. Benim bi arkadaşımda vardı ayni durum o 36. Haftayı bitirdi
Öyle sezeryan oldu inşallah sende hayırlısıyla atlatırsın.

Çok geçmiş olsun inşallah sağsalim kucağına alırsın evladını. Benim bi arkadaşımda vardı ayni durum o 36. Haftayı bitirdi
Öyle sezeryan oldu inşallah sende hayırlısıyla atlatırsın.

Geçmiş olsun size..konunun başını okumaya çalıştım ama tam olarak hakim olamadım ..geç farkedilen ödem midir? ..ya da her hangi bir duruma mi sebep oldu sorayım dedim ..Rabbim Her şeyin yardimcisi...

azure47 azure47 maşallah sana ve bebeklerine çok sevindim canım kuveze de üzülme sağlıklı olsunlar da çıkarsınız hayırlısı ile ömürleri bereketli yaşları uzun olsun inşallah ❤️❤️

P pink_love_lady canım çok güçlüsün maşallah ben öyle görüyorum seni Allahın izniyle sağ salim kavuşacaksın Vera'nıza :)
(adı değişmedi dimi:))
Cok sagol canım evet elimden geldigince güclu olmaya çalısıyorum :) insallah sag salim kavuscaz Vera'mıza :) adını unutmamıssın cok mutlu oldum benim isim hafızam cok zayıftır sen oyle deilsin masallah :)

Cok sagol canım evet elimden geldigince güclu olmaya çalısıyorum :) insallah sag salim kavuscaz Vera'mıza :) adını unutmamıssın cok mutlu oldum benim isim hafızam cok zayıftır sen oyle deilsin masallah :)
Çoook beğendiğim bir isim canım o yüzden unutmadım ;) adıyla yaşasın güzel kızın ;)

Back
X