Haklısın kuzum düşünmek için çok geç artık önümüzdeki maça bakıcez o da sezaryenimiz

dün uyku tutmayınca ben de ne yenir ne içilir onları okudum zaten gaz yapan şeylerden uzak durun denmiş hep hatta bir ay baklagil yemeyin denmiş bazı yerlerde
Her yemeğe kimyon koymak gaza iyiymiş çiğ sebzeler ve portakal gaz yapıyormuş ayrıca çok severim ama mercimek çorbası ve bulgur da gaz yapıcı ama bulgur süt yapıyormuş bir kaç hafta sonra yenebilir
Sezaryenden eve dönünce de yoğurt çorbası muhallebi kayısı suyu ya da hoşaf menü belirledim bile kendime bir gün önce hazır edip dolaba koyucam gelince kv den beklersem aç kalırım kendi göbeğimi kesmeliyim :))
Hastaneye kompostoyu götürcem zaten yeme içmeye izin verdiklerinde tüketmek için
Bir de humana still tea aldım çok tavsiye edilmiş
Hastanede duş inkanı var ise dr izin verince ılık duş mutlaka ya da duş alana kadar lavaboda göğüsleri yıkayabiliriz ılık su ile
Göğüs ucumun küçük olduğunu düşünüyorum philips avent kelebek göğüs ucu aldım small beden tabiki :)
Ama en önemlisi de su süt için bunu hepimiz biliyoruz zaten günde en az 3lt
eşler arasındaki sevgi de sütü arttırıyormuş :)) sev beni sev beni moduna geçerim artık kedi gibi

Bebişimizi de kucağımızda bol bol tutalım bence öyle ayrı yatmasın ten teması da önemli
Benim edindiğim bilgiler böyle işte