Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımmm korkma dualarımız seninle. Sağlıkla al kucağına inşallah... moralini Yüksek tut ki sütün olsun, bebeğine şifa olsun...Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil
( alamadım hiç kucağıma sadece bir kere öptüm
(
Canım dualarimız seninle nolur zor biliyorum ama biraz icini rahat tutmaya çalış...Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil
(
Dua edip daha güçlü olmak zorundasın canım artık annesin bebeğin sağ ve hayatta onu seven bi annesi olduğunu biliyor en kısa zamanda sağlıkla öpüp koklarsın inşallahKızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil
(
nst den bildiriyorum :) dr henüz gelmedi sonuç çıkınca biraz beklicem sanırım H Hulya90 ve P pink_love_lady sizler naptınızBugün kontrolü olanlar bizi haberdar edin lütfen :)
Haftaya cuma doguruyorum insallah :)) ptesiye ikna edemedim doktoruunst den bildiriyorum :) dr henüz gelmedi sonuç çıkınca biraz beklicem sanırım H Hulya90 ve P pink_love_lady sizler naptınız
Vuuuu sona kadar bekleyecek seninki de, Harika bir haberHaftaya cuma doguruyorum insallah :)) ptesiye ikna edemedim doktoruu
Doğurdun mu kız yoksanst den bildiriyorum :) dr henüz gelmedi sonuç çıkınca biraz beklicem sanırım H Hulya90 ve P pink_love_lady sizler naptınız
Ayy sormaa yaa normal dogum sancim gelecek diye korkuyom ptesi alalim dedim yok diyor gelsin birsey olmaz korkma diyor yine sezeryana aliriz engel bir durum degil dedi :))Vuuuu sona kadar bekleyecek seninki de, Harika bir haber![]()
Ayyy hadii hayirlisii canim bir gun var aramizdaaKızlaaaar perşembe geliyor kızım dr aradı şimdi![]()
Bebegin kilosu nasil canim su anda?Kızlaaaar perşembe geliyor kızım dr aradı şimdi![]()
Öylesi daha da güzel olur hemen gelir sütün :)Ayy sormaa yaa normal dogum sancim gelecek diye korkuyom ptesi alalim dedim yok diyor gelsin birsey olmaz korkma diyor yine sezeryana aliriz engel bir durum degil dedi :))
Anamm haftaya topikten bebek fışkıracakKızlaaaar perşembe geliyor kızım dr aradı şimdi![]()
Evet oyle diyorlar daha dogalmis oyle olmasi :) hayirlisii bakalimm artikk biz gun saymaya basliyoruzz insallahh :))Öylesi daha da güzel olur hemen gelir sütün :)
Benim korkudan tansiyonum düstü bu kez de şaka gibi :) cunku gttigim prof yarin alalım dedi simdi kendi doktorumu bekliyorum bakalm o ne diycek....cok hazırlıksiz yakalandım kızlar ya acayip panik oldum hic boyle hayal etmemistimnst den bildiriyorum :) dr henüz gelmedi sonuç çıkınca biraz beklicem sanırım H Hulya90 ve P pink_love_lady sizler naptınız
Bi dur tatlım korkma, biraz dengesiz konuşmuş bence. Sen dr unu dinle, başından beri takip ediyor seni...haber et bize hemen..Benim korkudan tansiyonum düstü bu kez de şaka gibi :) cunku gttigim prof yarin alalım dedi simdi kendi doktorumu bekliyorum bakalm o ne diycek....cok hazırlıksiz yakalandım kızlar ya acayip panik oldum hic boyle hayal etmemistimama prof dedi ki karnında ölmuş cocuga hayat veremeyiz ama yogun bakim/kuvezdeki bebek icin her ne olursa olsun sansımız olur
lap diye bunları duyunca sersem gibi oldum şu an ne yapıcam hic bilmiyorum
![]()