2017 ocak-şubat anneleri

Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş :KK43: 37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil :KK43:( alamadım hiç kucağıma sadece bir kere öptüm :KK43:(
Canımmm korkma dualarımız seninle. Sağlıkla al kucağına inşallah... moralini Yüksek tut ki sütün olsun, bebeğine şifa olsun...

Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş :KK43: 37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil :KK43:( alamadım hiç kucağıma sadece bir kere öptüm :KK43:(
Canım dualarimız seninle nolur zor biliyorum ama biraz icini rahat tutmaya çalış...

Dua edip daha güçlü olmak zorundasın canım artık annesin bebeğin sağ ve hayatta onu seven bi annesi olduğunu biliyor en kısa zamanda sağlıkla öpüp koklarsın inşallah

Ben dr la görüşemedim nst yi çektirip eve geldim arayacaklar bakalım beni :KK43:
H Hulya90 canım hadi bakalım hangimiz önce doğuracak bence cumaya kadar bekletmesi süper büyüsün annişin göbüşünde :)
buyusun bakalim biraz daha minnosum :KK1: sen benden uc gun ondesin canm seninkini haftaici fln alir muhtemelen

nst den bildiriyorum :) dr henüz gelmedi sonuç çıkınca biraz beklicem sanırım H Hulya90 ve P pink_love_lady sizler naptınız
Benim korkudan tansiyonum düstü bu kez de şaka gibi :) cunku gttigim prof yarin alalım dedi simdi kendi doktorumu bekliyorum bakalm o ne diycek....cok hazırlıksiz yakalandım kızlar ya acayip panik oldum hic boyle hayal etmemistim :( ama prof dedi ki karnında ölmuş cocuga hayat veremeyiz ama yogun bakim/kuvezdeki bebek icin her ne olursa olsun sansımız olur :( lap diye bunları duyunca sersem gibi oldum şu an ne yapıcam hic bilmiyorum :(

Benim korkudan tansiyonum düstü bu kez de şaka gibi :) cunku gttigim prof yarin alalım dedi simdi kendi doktorumu bekliyorum bakalm o ne diycek....cok hazırlıksiz yakalandım kızlar ya acayip panik oldum hic boyle hayal etmemistim :KK43: ama prof dedi ki karnında ölmuş cocuga hayat veremeyiz ama yogun bakim/kuvezdeki bebek icin her ne olursa olsun sansımız olur :KK43: lap diye bunları duyunca sersem gibi oldum şu an ne yapıcam hic bilmiyorum :KK43:
Bi dur tatlım korkma, biraz dengesiz konuşmuş bence. Sen dr unu dinle, başından beri takip ediyor seni...haber et bize hemen..

Back
X