2017 ocak-şubat anneleri

Bi dur tatlım korkma, biraz dengesiz konuşmuş bence. Sen dr unu dinle, başından beri takip ediyor seni...haber et bize hemen..
Ya valla bilemiyorum ki bu bölgedeki en ehil en iyi doktor diyorlar bu adam icin...bir de tüp bebek doktoru yani ne demek oldugunu zorluklarını daha iyi bilmez mi ki ? O yuzden o kdr net konustu gbime geldi...bir de benim doktor tamam cok cok iyi ama yapi olarak rahat..o yuzden endiseliyim...yani bir ihtimal tansiyon firlasa is isten gectikten sonra vah tuh demek de var ise yaramaz o saatten sonra gerci..ama simdi de bir gun bile erken alınması da kotu... :(

Benim korkudan tansiyonum düstü bu kez de şaka gibi :) cunku gttigim prof yarin alalım dedi simdi kendi doktorumu bekliyorum bakalm o ne diycek....cok hazırlıksiz yakalandım kızlar ya acayip panik oldum hic boyle hayal etmemistim :KK43: ama prof dedi ki karnında ölmuş cocuga hayat veremeyiz ama yogun bakim/kuvezdeki bebek icin her ne olursa olsun sansımız olur :KK43: lap diye bunları duyunca sersem gibi oldum şu an ne yapıcam hic bilmiyorum :KK43:
Hiç panik olma canım evet korkarsın ama sakin ol bak bebişin sen ne hissedersen onu hissediyor sağ salim kavuşun da gerisi boş varsın kalsın kuvezde soğuk kanlı olma zamanı annesin sen Allahım gayretini verecektir bu aşamada teslimiyet zamanı canım

Ya valla bilemiyorum ki bu bölgedeki en ehil en iyi doktor diyorlar bu adam icin...bir de tüp bebek doktoru yani ne demek oldugunu zorluklarını daha iyi bilmez mi ki ? O yuzden o kdr net konustu gbime geldi...bir de benim doktor tamam cok cok iyi ama yapi olarak rahat..o yuzden endiseliyim...yani bir ihtimal tansiyon firlasa is isten gectikten sonra vah tuh demek de var ise yaramaz o saatten sonra gerci..ama simdi de bir gun bile erken alınması da kotu... :KK43:
Canim panik olma yarin alinmasi gerekiyorsa yarin alinsin dokotr dogru soylemis icimizdeki bebege mudahale etme sanslari yok sonucta.. Kendi doktorunlada gorus bu gorusleri onunlada paylas ortak karar verin. Hayirlisini isteyelim dua edelim insallah birsey olmucak canim

Bugunku olcumde 3300 cikti canim biraz daha kilo alsin bir haftada dedi..3 u gecer insallah dogdugunda normal standartlarda cok sukur
Çok iyi canım maşallah zaten 3000 3500 arası normal en son salı bizim için 3 ü geçmiş demişti ısrarıma rağmen net bişey de söylememişti dr um çok rahat bir de çok yoğun bi çalışma temposu var bulunduğum yerde ona gitmeyen hamileyi dövecek millet o derece o yüzden güveniyorum artık napim çok da takılmıyorum sağ salim gelsin de

Hepiniz için dua ettim doğumda hâlâ da ediyorum. @ankanas canım üzgünüm ama iki üç günlük iş değil iyileşmek.Moral bozmak için demiyorum kendini hazırla diye söylüyorum :)) Bende hâlâ sorun var.beşinci gün.Gerçi benim bi de miyomlarim alındı o yüzden ağırım ama yine de zor olur.
Bizde de bi sürü sıkıntı var arkadaşlar kolay gelmedik buralara kolay da devam etmeyecek sanırım o yüzden hazırlıklı olun.Geçecek bu zor günler inşallah.Biraz daha sabır hepimize.
Allah dermansız dert vermesin inşallah hiçbirimize.Gerisi hallolur zamanla.

Hepiniz için dua ettim doğumda hâlâ da ediyorum. @ankanas canım üzgünüm ama iki üç günlük iş değil iyileşmek.Moral bozmak için demiyorum kendini hazırla diye söylüyorum :)) Bende hâlâ sorun var.beşinci gün.Gerçi benim bi de miyomlarim alındı o yüzden ağırım ama yine de zor olur.
Bizde de bi sürü sıkıntı var arkadaşlar kolay gelmedik buralara kolay da devam etmeyecek sanırım o yüzden hazırlıklı olun.Geçecek bu zor günler inşallah.Biraz daha sabır hepimize.
Allah dermansız dert vermesin inşallah hiçbirimize.Gerisi hallolur zamanla.
Canım benim dualarına amin inşallah sen de biz de daha güzel günler görürüz evlatlarımızla eşlerimizle zaten zor başladı hepimizin macerası varsın biraz da lohusalığın derdini çekelim napalım :)
Artık kaynanayı da duymamaya çalışcam gerçi ona katlanmaktansa zor da olsa işimi yapmayı tercih ederim :) bakalım perşembeye inşallah gün verdi dr um yaşayıp görücem Allah hepimize beden ve ruh sağlığı versin amin:)

Canım benim dualarına amin inşallah sen de biz de daha güzel günler görürüz evlatlarımızla eşlerimizle zaten zor başladı hepimizin macerası varsın biraz da lohusalığın derdini çekelim napalım :)
Artık kaynanayı da duymamaya çalışcam gerçi ona katlanmaktansa zor da olsa işimi yapmayı tercih ederim :) bakalım perşembeye inşallah gün verdi dr um yaşayıp görücem Allah hepimize beden ve ruh sağlığı versin amin:)
Canim ilk gun en zoru oluyor ayaga hastaneden cikinca kendi basina yurumeye baslarsin agrilar pek olmaz cunku agri kesici veriyolar surekli eve geldikten sonra bir hafta birilerine muhtacsin ikinci hafta kendim halledersim yavastan.. Ben ameliyat oldugumda daha once boyle olmustu. Uzerine lohusalik eklenince nasil olur ama bilemiyorum

Kızlar dualarınıza ihtiyacımız var bebeğim küvezde dış ortamda nefes almaya adapte olamıyor morarıyormuş :KK43: 37. Haftada Doğum oldu oysaki 24. Haftada ciğer geliştiricide yapılmıştı ne kadar küvezde kalacak belli değil :KK43:( alamadım hiç kucağıma sadece bir kere öptüm :KK43:(
Dualarım sizinle cnm
Allah yardım edecek merak etme

Canlarım valla k.bkmayın yorgunluktan ve stresten en son 9a 3e düstu tansiyonum eve yarım saat once fln geldim o yuzden yazamadım....kendi doktorum biraz daha bekletme taraftarı tartistık ben agladım fln bi suru sey oldu...ama adam ben koydum teshisi ilerleyisini biliyorum ben bunu basarabilirim sırf siz istiyorsunuz iciniz rahat etmis olsun diye alirız su an alirsak diyo..yani en dogal ortamından niye koparalım ben bu tablonun en azindan bi hafta daha üstesinden gelirim diyor...diger prof ve bir baska doktor da hicbirseyin garantisi yok bence hemen sezeryan ol dedi bu arada :( kendi doktorum da diyorki bu miktardaki risk ona bakarsan herkeste var birazcık Allaha inaniyosan diyor....yani bir suru test tahlil saatlerce doktor doktor dolasmanin ardından kendi doktorumu dinlemeye karar verdim..o da zaten diyor ki bana yeni gelmis olsaydin ben de hemen alirdım gecmisini bilmedigim icin riske atmazdm diyor yani onlar gecmisini bilmedigi icin hemen almaya calisiyorlar ben biliyorum tamam tablo kotu evet ama ilerleyisi cok hızlı deil diyo.....ben de orda beklerken boyle el kadar bebekler gordum damar yolu vs.acılmis oksijen tupü ile gozumun onunden gecti..hemsire diyoki oyle de dayanamycaksın o da zor olcak....cok zor bir durum cokk....iki arada kalıyor insan Allah kimseye yasatmasın insallah yanlıs bir karar vermemisimdir nolur dua edin.....

Canlarım valla k.bkmayın yorgunluktan ve stresten en son 9a 3e düstu tansiyonum eve yarım saat once fln geldim o yuzden yazamadım....kendi doktorum biraz daha bekletme taraftarı tartistık ben agladım fln bi suru sey oldu...ama adam ben koydum teshisi ilerleyisini biliyorum ben bunu basarabilirim sırf siz istiyorsunuz iciniz rahat etmis olsun diye alirız su an alirsak diyo..yani en dogal ortamından niye koparalım ben bu tablonun en azindan bi hafta daha üstesinden gelirim diyor...diger prof ve bir baska doktor da hicbirseyin garantisi yok bence hemen sezeryan ol dedi bu arada :KK43: kendi doktorum da diyorki bu miktardaki risk ona bakarsan herkeste var birazcık Allaha inaniyosan diyor....yani bir suru test tahlil saatlerce doktor doktor dolasmanin ardından kendi doktorumu dinlemeye karar verdim..o da zaten diyor ki bana yeni gelmis olsaydin ben de hemen alirdım gecmisini bilmedigim icin riske atmazdm diyor yani onlar gecmisini bilmedigi icin hemen almaya calisiyorlar ben biliyorum tamam tablo kotu evet ama ilerleyisi cok hızlı deil diyo.....ben de orda beklerken boyle el kadar bebekler gordum damar yolu vs.acılmis oksijen tupü ile gozumun onunden gecti..hemsire diyoki oyle de dayanamycaksın o da zor olcak....cok zor bir durum cokk....iki arada kalıyor insan Allah kimseye yasatmasın insallah yanlıs bir karar vermemisimdir nolur dua edin.....
Canım senden haber beklerken aynı şeyleri düşündüm diğer dr lar seni tanımıyor gebelik seyrinden hiç haberleri yok ve tabiki risk almazlar senin dr da haklı şimdi böyle büyük bir riski alır mı hiç bildiği bişey vardır mutlaka
Sen anne olarak en iyi kararı vermişsindir bence hislerine güven dua edelim sabredelim her zaman yaptığımız gibi

Canlarım valla k.bkmayın yorgunluktan ve stresten en son 9a 3e düstu tansiyonum eve yarım saat once fln geldim o yuzden yazamadım....kendi doktorum biraz daha bekletme taraftarı tartistık ben agladım fln bi suru sey oldu...ama adam ben koydum teshisi ilerleyisini biliyorum ben bunu basarabilirim sırf siz istiyorsunuz iciniz rahat etmis olsun diye alirız su an alirsak diyo..yani en dogal ortamından niye koparalım ben bu tablonun en azindan bi hafta daha üstesinden gelirim diyor...diger prof ve bir baska doktor da hicbirseyin garantisi yok bence hemen sezeryan ol dedi bu arada :KK43: kendi doktorum da diyorki bu miktardaki risk ona bakarsan herkeste var birazcık Allaha inaniyosan diyor....yani bir suru test tahlil saatlerce doktor doktor dolasmanin ardından kendi doktorumu dinlemeye karar verdim..o da zaten diyor ki bana yeni gelmis olsaydin ben de hemen alirdım gecmisini bilmedigim icin riske atmazdm diyor yani onlar gecmisini bilmedigi icin hemen almaya calisiyorlar ben biliyorum tamam tablo kotu evet ama ilerleyisi cok hızlı deil diyo.....ben de orda beklerken boyle el kadar bebekler gordum damar yolu vs.acılmis oksijen tupü ile gozumun onunden gecti..hemsire diyoki oyle de dayanamycaksın o da zor olcak....cok zor bir durum cokk....iki arada kalıyor insan Allah kimseye yasatmasın insallah yanlıs bir karar vermemisimdir nolur dua edin.....
Ben en doğru kararı verdiğini düşünüyorum cnm. Açıkçası dr un da düşündüğüm gibi konuştu. Çünkü bir hastanın seyrini ancak onu takip eden bilir. Diğer dr ile kafanı karıştırma ve bol bol dua et tatlım. Ben de edeceğim senin için. Bebeğinin senin karnında geçirdiği 1 gün onun küvezde 2-3 kalmasının önüne geçer. Hem zaten sen kendini takip ediyorsun aksi bir durumda hemen dr una haber verirsin. O da sana dur demeyecek sonuçta acil durumda ve belki hemen Doğuma alacak. Ki bunu yapamayacak olsa sana bekle demez. Belki de haftaya değerler gerileyecek ve bebeğin seninle daha çok kalacak.

Back
X