2017 ocak-şubat anneleri

Manyak değilim. Asıl konum şuydu önceki hafta belliki okumamışsın.
Canlar, 1. tüp denemem olmasına rağmen birçok doktora muayene oldum ve şuan itibari ile ilaçlarım ile birlikte 15 bin tl harcamış bulunmaktayım. Bunun içinde polip ameliyatım da var. Önümüzdeki günlerde transfer öncesi era testi de yapılacak 4000 tl daha ekleyelim oldu 19 bin. Çevremdeki hastalar ve kliniklerde gördüğüm kadarıyla pek çok kişi devlet katkısı alamıyor. Rapor almak aylarca sürdüğü için bir çok kişinin kaybedecek 1 günü bile yok.sgk anlaşmalı klinikler de çok sınırlı.Ben acizane il sgk ve sağlık müdürlüğü ile görüştüm. Onlar sadece mevzuat böyle haklı olabilirisiniz ama bunun muhatabı biz değiliz bimer (başbakanlık )veya cimer(cumhurbaşkanlığı bilgi iletişim merkezi) üzerinden hak ayarabilirsiz diyorlar. Cumhurbaşlakımız da birçok kez 3 çocuk yapılmasını dile getirmiştir.Bir çok hasta kredi çekerek, borç alarak işlem yaptırmaya çalışıyor.Bence alınan katkılar yapılan masrafların beşte birini bile karşılamıyor. (Her deneme için 1300 tl katkı veriliyor.)Bu yolda yalnız yürümek istemiyorum.
Bimer e yazdıklarınız ile ne ilgisi var bu yazdıklarınızın?

Bana da üç saatte 30 cc dedi ebe yarın dr a soracağım çünkü 30 ile doymadı ağladı yıktı ortalığı 50 cc falan içiyor yani bizim kız
Sütü de ekstra veriyorum galiba sütüm hiç doyurmuyor ya farkettim ağlayıp durdu üstüne mama da verdim öyle uyudu anca
Yaa canim vok degil mi yaa ben bu beslenme olayini anlamadim bugun ben hep emzirdim mama sabah vermistim bir de simdi vercem.. Vermem gerekiyor mu bilmiyorum su kontrol gunu gelseydi bi valla strese giriyorum anne sutunun yetip yetmedigi nasil anlasilirki acaba? Emdikten sonra kaka yapiyoda yeter derler mesela oyle mi gercekten

Yaa canim vok degil mi yaa ben bu beslenme olayini anlamadim bugun ben hep emzirdim mama sabah vermistim bir de simdi vercem.. Vermem gerekiyor mu bilmiyorum su kontrol gunu gelseydi bi valla strese giriyorum anne sutunun yetip yetmedigi nasil anlasilirki acaba? Emdikten sonra kaka yapiyoda yeter derler mesela oyle mi gercekten
Cnm karnı aç olursa ağlar zaten huzursuz olur uyumaz sen içine sinmiyorsa ver yine mama ama bence kendine güven. Sütün gelmiş senin :anne:

Dr unu dinlemekle ne kadar doğru bir karar vermişsin bak :KK73:
Evet canım yaaa :))))) ama adam simdi simdi kabul ediyo deli oldugunu :) 30.haftadan 35e kadar goturdum ne cesaretli ne manyak doktorum ben ya dedi dün :) ya cok tatlı bi de erkek bebek alıp getirmis yeni dogan..diyoki bak senin oglun olsa burnu boyle olurduu...cok seviyorum adami :) dogumda da kizımı opmus poz vermis cikar cıkmaz :)))

Korse beni rahatlatti sabahtan beri takiyorum o yumusaklik dokununca agriyordu simdi daha sıkı oldugu icin yatarken daha rahatim saga sola donebiliyorum en azindan
Doktorum da oyle dedi daha rahat hissedersin dedi..kuzum peki senin dikislerde yanma var mi ? Bi de yatarken saga sola dönüyo musun yoksa sırt üstü mü yatiyorsun ?

Seninki daha küçük . 4 günlük sanırım bizim 1 ay olmak üzere...mide genişliyor :))
Benim kızım da daha 18 günlük daha saat başı 25 dk emiyor yetmiyor mama veriyorum 40_50 cc. Bazen de çok acıkıyor 80 cc bile içiyor maşallah ama korkuyorum fazla degil mi ya

Kuzummmm bende haberler iyi :) bugun kızımlaaaaa evimize geldik cok şükürrrr :)))) ama bu mucizeye ragmen depresyona giriyorum sanirım psikolojim berbat :KK43:
Çok sevindim canım bebeğinle çabucak kavuşmuşsunuz Allahım daha güzel günler göstersin hepimize insallah bebeklerimizle

Kızlar ben doğum yaptım. Bugün suyum geldi, 6 saat sancı çektim ve normal doğumla bebeğimi doğurdum. Kolay bir doğum oldu. Burdaki ilk normal doğum yaptığım için tebrikleri bekliyorum :))) doğumhaneden bebeğimi kucağıma alıp çıktım. Hemen ayağa kalktım. Bebeğim memeyi aldı sütüm geliyor hersey yolunda. İnanılmaz bir duygu tarifi yok:)

Kızlar ben doğum yaptım. Bugün suyum geldi, 6 saat sancı çektim ve normal doğumla bebeğimi doğurdum. Kolay bir doğum oldu. Burdaki ilk normal doğum yaptığım için tebrikleri bekliyorum :))) doğumhaneden bebeğimi kucağıma alıp çıktım. Hemen ayağa kalktım. Bebeğim memeyi aldı sütüm geliyor hersey yolunda. İnanılmaz bir duygu tarifi yok:)
Maşallah size Allah analı babalı büyütsün inşallah.

Doktorum da oyle dedi daha rahat hissedersin dedi..kuzum peki senin dikislerde yanma var mi ? Bi de yatarken saga sola dönüyo musun yoksa sırt üstü mü yatiyorsun ?
Dikislerimde yanma cok tuhaftirki uyuyup uyandigimda kalkarken oluyor gun icinde gayet iyiyim.. Saga sola dondugumde oluyir ama biraz canm yandigi icin karnimi yastikla destekliyorum bir de saga sola yatmak zor oluyot goguslerim acidigi icin sutler akiyor bir de canim..

Oyyy massaalahh masssallahhh canimmm cok sevindimmm iyi olunn ikinizdee bizim yasadimiz sorunlari yasamamissin ne guzell

Tahmin etmiştik doğum yaptığını eda ile birlikte :)
Çok sevindim canım ne kadar güzel maşallah size işte normal doğumun kolaylığı değil mi harika bir şey sen grubumuzun gururusun canım :)
Allah analı babalı büyütsün ❤️

Ankanas ile konuştuk bugün doğurdu galiba diye... canım benim Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun... evet gelelim kocaman tebriğine... KOCAMAN KOCAMAN TEBRİKLER SANAAAA....:nazar::nazar::nazar:

Çok tebrik ederim canım, maşallah. Kaç kilo doğdu bebiş

Back
X