Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Misafir , alt degistirme, sut sagma , emzirme çabaları , üst degistirme :) bunlar çarpı bilmem kaç kez :) derken vakit kalmıyokii hicbiseye ama olsunn buna şükür :) eee sen napıyosun cok az kaldı yarın saat kacta ??Herkese ne oldu kızlarpek sessiz buralar
![]()
07:30 da hastanede olacağız cnm. 09:00 da olacak Doğum o zamana kadar odayı filan süslerimMisafir , alt degistirme, sut sagma , emzirme çabaları , üst degistirme :) bunlar çarpı bilmem kaç kez :) derken vakit kalmıyokii hicbiseye ama olsunn buna şükür :) eee sen napıyosun cok az kaldı yarın saat kacta ??
Hayırlı sağlıklı bir doğum olsun yarın bu saatlerde cennetin kucağında olacak inşallah07:30 da hastanede olacağız cnm. 09:00 da olacak Doğum o zamana kadar odayı filan süslerim
Edacim sona kaldin bizlerin telefona bakcak hali kalmadi sanirimHerkese ne oldu kızlarpek sessiz buralar
![]()
bebisin nasil canim?? emmeye basladi mi kontrole gittiniz mi? Bizim bugundu kontrol ben dun mamayi kesmistim kilosuna iyi dedi doktor kac defa kaka yapiyor dedi mamayi kestirdi bize cok sukur..Misafir , alt degistirme, sut sagma , emzirme çabaları , üst degistirme :) bunlar çarpı bilmem kaç kez :) derken vakit kalmıyokii hicbiseye ama olsunn buna şükür :) eee sen napıyosun cok az kaldı yarın saat kacta ??
Büyür canım, ama biraz zaman lazım tabi :)Kizlar ben hala bebegimi kalkanla emziriyorum yaa gogus uclarimi tutamiyor buyumucek mi bu uclar yaa![]()
Hayırlı doğumlar canım dualarımız seninle, bizi haberdar et mutlaka senden sonra sıra bendeHerkese ne oldu kızlarpek sessiz buralar
![]()
Ederim tatlım Doğumdan çıkınca yazacağım sizeHayırlı doğumlar canım dualarımız seninle, bizi haberdar et mutlaka senden sonra sıra bende
Bizim de kontrolumuz yarın canım..emmeye basladı şukur..premature oldugu icin anne sutune katılan bir protein destegi var biz onu kullanmaya devam edicez sanırım normal kilosuna gelene kadar günde uc kez o da..kaka yapıyor valla onemli ve guzel birseyse bu :)bebisin nasil canim?? emmeye basladi mi kontrole gittiniz mi? Bizim bugundu kontrol ben dun mamayi kesmistim kilosuna iyi dedi doktor kac defa kaka yapiyor dedi mamayi kestirdi bize cok sukur..
Büyür tatlmm :) ama şöyle de yapabilirsin rahatlasın diye fazlasını sağdıgın zaman hemen sonrasında emdir o zmn daha büyuk oluyor kolay tutuyorlar :)Kizlar ben hala bebegimi kalkanla emziriyorum yaa gogus uclarimi tutamiyor buyumucek mi bu uclar yaa![]()
Bence gunde bir kez yeter canım zaten sonrasında her emzirme sonrası süreceksin gittigi icin simdi oyle bir durum olmadigi icin bir kez yeter..bir de ayva cekirdegini de yap bence tavsiye ederim cekirdeklerini ufak bir kaba koy ustunu gecer sekilde su koy bikac saate jel oluyo o ve soguk bir ortamda tut surunce cok guzel rahatlatiyor :)Kızlar Doğumdan önce göğüs kremini günde kaç kez sürmem gerekiyor?
Onemliymis vallaha canim kac kere kaka yapiyor diye sordu doktor sen de hazirlikli ol bu soruya :)Bizim de kontrolumuz yarın canım..emmeye basladı şukur..premature oldugu icin anne sutune katılan bir protein destegi var biz onu kullanmaya devam edicez sanırım normal kilosuna gelene kadar günde uc kez o da..kaka yapıyor valla onemli ve guzel birseyse bu :)
Teşekkür ederimBence gunde bir kez yeter canım zaten sonrasında her emzirme sonrası süreceksin gittigi icin simdi oyle bir durum olmadigi icin bir kez yeter..bir de ayva cekirdegini de yap bence tavsiye ederim cekirdeklerini ufak bir kaba koy ustunu gecer sekilde su koy bikac saate jel oluyo o ve soguk bir ortamda tut surunce cok guzel rahatlatiyor :)
Canım hangi marka kalkan kullanıyorsun ben de avent var biraz deforme oldu değiştireyim diyorum yine aynı mı alsam yoksa başka marka mı kararsızım bu bendeki çok iyi yapışmıyor memeye çünküKizlar ben hala bebegimi kalkanla emziriyorum yaa gogus uclarimi tutamiyor buyumucek mi bu uclar yaa![]()
Avent i kullanamadım benCanım hangi marka kalkan kullanıyorsun ben de avent var biraz deforme oldu değiştireyim diyorum yine aynı mı alsam yoksa başka marka mı kararsızım bu bendeki çok iyi yapışmıyor memeye çünkü
Canm bize acil lazim oldu eczanede avent yoktu wee vardi onu aldik ben cok memnunum... Artik degistirmem onu aventinki kelebek gibi sanirim sadece gogus ucunu kapatiyor bu kahverengi kismi tamamen kapatiyor.. Ne zamana kadar biz bunu kullancaz ya benim gogus uclarinin buyucegi yok emince buyuyor sonra geri kuculuyorCanım hangi marka kalkan kullanıyorsun ben de avent var biraz deforme oldu değiştireyim diyorum yine aynı mı alsam yoksa başka marka mı kararsızım bu bendeki çok iyi yapışmıyor memeye çünkü