2017 ocak-şubat anneleri

Uc gun kala biraktim canim dogumun oldugu gunde vurmadilar ertesi gun geri basladim
Bende 1 gün önce bırakıcam. Epidural olacağım için tedirgin oldum. Kan sulandırıcı iğne tehlikeli oluyormuş. Anestezi uzmanı 24 saatte etkisi geçiyor iğnenin dedi ama ben kafayı taktım işte bıraksam önceden çocuğa bir şey olacak diye bırakmasam epidural den korkuyorum. Senin doktorun be dedi peki 3 gün önce bırakmanın sakıncası yokmuymuş

Bende 1 gün önce bırakıcam. Epidural olacağım için tedirgin oldum. Kan sulandırıcı iğne tehlikeli oluyormuş. Anestezi uzmanı 24 saatte etkisi geçiyor iğnenin dedi ama ben kafayı taktım işte bıraksam önceden çocuğa bir şey olacak diye bırakmasam epidural den korkuyorum. Senin doktorun be dedi peki 3 gün önce bırakmanın sakıncası yokmuymuş
Bn cok sorgukamadim canm kes dedi biraktim ama o uc gun icim icimi yedi yani surekli bebegin hareketlerine konsantreydim.. Doktorunne diyosa dinle bnce canm bnm bikdigum kadaryla igne etkisi24saat

Bn cok sorgukamadim canm kes dedi biraktim ama o uc gun icim icimi yedi yani surekli bebegin hareketlerine konsantreydim.. Doktorunne diyosa dinle bnce canm bnm bikdigum kadaryla igne etkisi24saat
Ay sorma her şeye takıyoruz hayırlısıyla bi kucağıma alsaydım. O zamanda başka şeylere takarım gerçi:)

Benimkide gazli canim ayni sekilde gazini emerken cikariyor bi memeyi emerken cebellesiyo cikarsin diye gazini cikarinca rahatliyo digerini guzel emiyor.. erkek bebekleri biraz daha gazli oluyolarmis canim normal yani boyle boyle buyutcez insallah
Hayirlisiyla bu gunleride atlatsaydik bakalım sırada ne var :)

Senin yediklerinden değilse zamanla öğrenecekler sanırım düzgün emmeyi benimki de hava yutuyor bolca ama yediklerinden olduğunu düşünüyorsan still tea kullan yemeklerden sonra
İçiyorum günde bir iki bardak gaz yapacak şeyler de yemiyorum gerçi hamileyken ağzıma tatlı sürmedim şimdilerde tatlı düşkünü oldum ondan gaz olur mu bilmem :(

Kizlar bebislerin uyku duzeni nasil benimkini zorla uyandiriyorum ben ya emzirmek icin her emzirme seansimiz 2 saati geciyor resmen..
Benimki de ilk hafta öyleydi 10 gündür de azcık uyusa da ben de uyusam diye duâ eder oldum halisunasyon görüyorum bazen uykusuzluktan :))

Benim de bebisten sonra detaylıca okuyacak vaktim olmuyor. Göğüs uclarim yara olup kan damlıyordu artık. Garmastan pomat verdi doktor. Esasen iyi bir krem ama çok yara ettikten sonra o da biraz zorlanıyor. Zeytinyağını tavada bi kaçırdım. O yağı sürüyorum ve inanamayacaksiniz artık yara yok. Siz de deneyin tavsiye ederim

Kızlar uzun zamandır bakamıyorum buraya. Maşallah bir kızım var geceleri hiç uyumayan bebek yapmışlar :) ortalıkta zombi gibi dolaşıyorum. Uyku yok. Ne kadar zormuş sabrını versin rabbim. Meme uçlarım fena durumda emerken hopluyorum. Sürekli yiyo içiyo sıçıyo :)) bende durumlar bu. Siz neler yapıyorsunuz

Kızlar uzun zamandır bakamıyorum buraya. Maşallah bir kızım var geceleri hiç uyumayan bebek yapmışlar :) ortalıkta zombi gibi dolaşıyorum. Uyku yok. Ne kadar zormuş sabrını versin rabbim. Meme uçlarım fena durumda emerken hopluyorum. Sürekli yiyo içiyo sıçıyo :)) bende durumlar bu. Siz neler yapıyorsunuz
Bizde sirekli uyuyoruzz emzirmek icin zorlas uyandiriyorum kucuk beyi :) sonra altimizi kirletiyoruz fln derken butun gun bu yavruyla ugrasiyirum :) cok sukurr allahimaa ne guzel seyler yasiyoruz ya :)

Mastit oldum dün...yok doğumdan beri başıma gelmeyen kalmadı
Bu arada cildiniz ameliyattan sonra çok kurumu...benim doğumdan sonra resmen kuruluktan kabuk bağlıyor

Mastit oldum dün...yok doğumdan beri başıma gelmeyen kalmadı
Bu arada cildiniz ameliyattan sonra çok kurumu...benim doğumdan sonra resmen kuruluktan kabuk bağlıyor
Gecmis olsun canm fazla sutu sagmiyo musun? Bn bir gece yasadim onu allahim kimseye yasatmasin cikdircaktim agridan emince cocuk rahatlamistim.. bnm cildim norml ama karnimda agrim oluyor hala ameliyat yerinde degilde etim aciyor sanki herkes karin kuculdugu icin agri oluyir dyo sizlerdede var mi acaba

Gecmis olsun canm fazla sutu sagmiyo musun? Bn bir gece yasadim onu allahim kimseye yasatmasin cikdircaktim agridan emince cocuk rahatlamistim.. bnm cildim norml ama karnimda agrim oluyor hala ameliyat yerinde degilde etim aciyor sanki herkes karin kuculdugu icin agri oluyir dyo sizlerdede var mi acaba
Agrı bende de devam ediyor insallah ufaldıgındandir yaa o dedikleri gbi :)

edakara edakara canm nasil oldun minik yavrun nasil?
İyi cnm o Allah'a şükür ben dün taburcu oldum, bir gece kaldık o nedenle dün gecem ağrılı geçti sanırım. Daha bu sabah tuvalete çıkabildim. İdrarda sıkıntı olmadı ama gaz beni öldürdü sancıdan. Oturdum ağladım dün gece ağrıdan. Bugün daha iyiyim.

Back
X