2017 ocak-şubat anneleri

Hala kalkanlamı devam ediyorsun
Ben 10 gündür kalkanı bıraktım
Göğüs acısı bendede hiç geçmiyor
Sürekli memeler dışarda geziyorum
Zeytinyağı
Ayva çekirdeği
Lansinoh sürekli sürüyorum
Kalknla devam ediyorum canim bizimki kalkansiz almiyor aslinda tutuyor cekiyorda ama birkac sefer cekip birakiyor o zoruna gidiyor tabi benim goguslerimde bu kadar acirlen israrci olamiyorum o kalkani killanmaktanda biktim zaten

Yok canım birakmaz, merak etme. Ben 26 gündür aynı şekilde hem mama hem anne sütü devam ediyorum. Kızım emmeyi reddetmedi hic. Çok zayıf bebekler reddediyor genelde. Meme ucunu tedavi etmezsen daha büyük sorun olacak hiç emziremeyeceksin
İki gunde gecti mi peki canim bu gece sagip vericem cunku gece daha cok aciyor dayanamiyorum gogusler uyuyunca daha cok doluyor sanirim

Hala kalkanlamı devam ediyorsun
Ben 10 gündür kalkanı bıraktım
Göğüs acısı bendede hiç geçmiyor
Sürekli memeler dışarda geziyorum
Zeytinyağı
Ayva çekirdeği
Lansinoh sürekli sürüyorum
nasil gececek peki binlar ya hic mi gecmicek pes edicem diye kirkuyorum kuzuma kiyamiyorum

Arkadaslar Bebeğinizin kaka durumu nasıl..nasıl yapıolar sık mı?benim ki sık yapıp sanki sarı renkte ve hafif sulu içi de beyazimsı bişeyler oluyo peynir gibi:110:birazcık detaylı yazdım kusura bakmayin:KK43:
Yani günde bi 5 6 kez belki oluyordur.
Canım aklında suphe varsa kontrole gittiginde bi tahlil ver benimkinin de goruntusu degismis ve kokuluydu tahlil verdim yarım saate cıktı icim rahat etti en azından. Bu tarz durumlarda bence en dogru bilgiye bu sekilde ulasabiliriz :)

İki gunde gecti mi peki canim bu gece sagip vericem cunku gece daha cok aciyor dayanamiyorum gogusler uyuyunca daha cok doluyor sanirim
Ben her emzirmeden sonra gogsumu temizleyip zeytinyağı sürdüm ve göğüs pedi kullandım. Hatta gelip gidip yağ sürdüm. İki gece de hiç emzirmedim. Benimki iki günde düzeldi vallahi. Şimdi rahatlıkla emzirebiliyorum

Arkadaslar kilo alımları nasıl Bebeklern?benim kızım kilo almamis:(anlamadım neden ...Anne sütü veriyorum Bol bol arada mama veriyorum kaka yapması da iyi günde 4 5 kez aldigim oluyo ona rağmen bu sabah hiç kilo almadığını ogrendim:bicak:

Napcaz peki canim ben dusundukce agliyorum vallahi lohusalik psikolojiside tavan nasil gececk bu yaralarr
Canım ben zeytinyağı sürüp üzerinede buzdolabı poşetinden kestiğim küçük bir parçayı koyuyorum kurumasın diye işe yarıyo en baştaki gibi deil acısı.

Arkadaslar kilo alımları nasıl Bebeklern?benim kızım kilo almamis:KK43:anlamadım neden ...Anne sütü veriyorum Bol bol arada mama veriyorum kaka yapması da iyi günde 4 5 kez aldigim oluyo ona rağmen bu sabah hiç kilo almadığını ogrendim:bicak:
Bebekler ilk on gün ilk doğduğu kiloya ulaşıyorlar. Biz seninle aynı gün Doğum yaptık. Bundan sonra haftada 250 gr alması gerekiyor diye anlatmıştı doktor. Bende yarın dr a gidicem

13.gün bu gün 3.130 doğmuştu bi değişiklik yok hatta 3 kilo:KK43:
Ben 5. Gun kontrolunde dogym kilosundaydi 17. Gun kontrolunde 600 grm almisyi doktor bana mama verme sutun yetmis dedi.. Dojtor sana ne dedi canim kilo almasi lazimdi 13 gun olduysa ne sıklıkla emziriyorsun bebegin her istediginde emzir saate takilma benim yarim saat sonra tekrar emzirdigim oluyor ve 20 dk dan az emzirme ilk10 dakika sutun sulu kismi gelirmis ikinci 10dk da sutun yagli asil kilo aldiran kismi gelirmis..

Kızlar ya size bişey sormak istyorum öncelikle bebişleriniz hayırlımolsun.benim daha yeni ögrendim cok sukur tuttu.sıkımtı su ki progestan iğme hala vuruluyorum kacıncı aya kadar vurulucam artık ilac bişe dısa cıkıyor yağlı sekişde camasıra cıkmıs görüyorum vücut sagi kabul etmiyo haliyle bısuna mı iğne acısı cekiyorum diye kafama yakıyorum cok sertlesti sizde ne zaman iğne son buldu

Kızlar ya size bişey sormak istyorum öncelikle bebişleriniz hayırlımolsun.benim daha yeni ögrendim cok sukur tuttu.sıkımtı su ki progestan iğme hala vuruluyorum kacıncı aya kadar vurulucam artık ilac bişe dısa cıkıyor yağlı sekişde camasıra cıkmıs görüyorum vücut sagi kabul etmiyo haliyle bısuna mı iğne acısı cekiyorum diye kafama yakıyorum cok sertlesti sizde ne zaman iğne son buldu
Benim kalp atisini duyunca kesmisyi doktorum 7. Haftaydi sanirim ama ikizse eger daha uzun sure kullandiriyolar diye biliuorum.. O igne cok agri yapar ve sertlesir vurdurmadan once igneyi avucuna al isit beze olusumunu onluyor

Benim kalp atisini duyunca kesmisyi doktorum 7. Haftaydi sanirim ama ikizse eger daha uzun sure kullandiriyolar diye biliuorum.. O igne cok agri yapar ve sertlesir vurdurmadan once igneyi avucuna al isit beze olusumunu onluyor
Cok saol cnm tek benim inş daha baya var önümde neyse saglık olsun napaılm

Benim gibi gogsundeki yaralari gecirmek icin herseyi yapan ama basaramayan var mi :KK43: canima tak etti artik 20 gunu gecti hala ayni aglayarak emzirmekten yoruldum :KK43:
Göğüs pedi kullanıyorum nemli tutuyor ucunu lansinoh sürüp iyilesene kadar silikon göğüs ucu ile emziriyorum, zaten 1 günde iyilesiyor. Gögüs ucun kurumasın surekli nemli tutmaya çalış, gögüs pedleri çok iyi bu konuda

Ben fitil kullanmıştım 11. Haftada kesti ama ilk gebeliğimde 6,5 aylıktı kestiğinde. Aslında duruma göre dr un karar verecektir ona cnm, zor bir durum ama katlanmak zorundasın maalesef. Bebeğini sağlıkla kucağına alınca hepsini unutacaksın ama şimdi biraz canını sıkabilir...

Göğüs pedi kullanıyorum nemli tutuyor ucunu lansinoh sürüp iyilesene kadar silikon göğüs ucu ile emziriyorum, zaten 1 günde iyilesiyor. Gögüs ucun kurumasın surekli nemli tutmaya çalış, gögüs pedleri çok iyi bu konuda
Cnm bebişlerin nasıl? Nasılmış ikiz bakmak :)

Back
X