2017 ocak-şubat anneleri

selam kızlar. herkes nasıl? çocuk büyütmeye mi daldınız? zormuş demi cidden
Ben kendimi kaybettim gibi artık, ev iş ev çocuklar emzirme olduğu için gün içinde eve geçip geliyorum. Hızlı bir tempodayım. Bir de şu tempoya kilolar gideydi iyiydi homili gırtlak götürüyorum valla

Kızlar benim bebeğim hep memede 1 saat bırakamıyorum.uyumak içinde meme, doysada meme,oyunda meme
Yalancı meme almıyor..
Bir sorum var erkek anneleri sünnet oldumu bebişiniz

Kızlar benim bebeğim hep memede 1 saat bırakamıyorum.uyumak içinde meme, doysada meme,oyunda meme
Yalancı meme almıyor..
Bir sorum var erkek anneleri sünnet oldumu bebişiniz
Benimki sürekli memede değil ama hep ağlıyor gaz sancısı falan da değil huzursuz çünkü gündüzleri hiç uyumuyor geceleri de akşam 8 de başlıyorum uyutmaya ancak 11 de uyuyor delirmek üzereyim. Daha pusetine koyup dışarı çıkabilmiş değiliz çatlayacak gibi ağlıyor. Dertliyim yani. Bugünleri böyle hayal etmemiştim. Ne zaman geçecek bu ağlamalar bilmiyorum.
Biz daha sünnet yaptırmadık.

Uyumaması çok zor..gündüz uykusu önemli..gündüz uyuyunca gecede uyuyor
Bende meme yüzünden henüz dışarı çıkabilmiş değilim...
Geçecek zor günler merak etme

S

Sıkıntı oldum u
Çok ağladımı
Olurken ağlamadı hissetmedi çünkü ama iki saat sonra cigerimizi deldi.İki saat falan sürdü o ağlama sonra fitilin şurubun etkisiyle uyudu bayağı.Bizde yapisiklik oldu sonrasında o yüzden iki kez daha müdahale edildi ne yazık ki.Çok çabuk iyilestigi için olmuş.Tam olarak geçmesi 10 gün sürdü.Yapisiklik sorunu olmasa 3.gün düzelirdi.

Keske bizimkide surekli meme istese bende zorla emziriyorum sanki acikmadikca hayatta almiyor uc dirt saatte bir emmek istiyor benm o arada sutler dolup dolup tasiyor tabi cok sukur sutum bol ama oglum emme heveslisi degil.. bende diuorum birgun meme meme diye yakama yapistini girebilcem mi acaba

Biz de yaptirmadik sunnet henuz ben k ndimi daha yeni yeni toparlanmis hissediyorum su siralar yaptirmayi dusunuyorum insallah

Kızlar merhaba uzun zaman oldu hepimiz bebek büyütmeye daldık sanırım nasılsınız bakalım ? benim ikizler 4 aylık oldu bile erkek olanı dün sünnet ettirdik zormuş ya annelik

Kızlar merhaba uzun zaman oldu hepimiz bebek büyütmeye daldık sanırım nasılsınız bakalım ? benim ikizler 4 aylık oldu bile erkek olanı dün sünnet ettirdik zormuş ya annelik
Maşallah size biz de bir hafta sonra 4 aylık olacağız inşallah sünneti çok düşündük fakat bizimkisi çok gazlı ve kg alımı pek iyi değil diye hep vazgeçtik.
sizinki nasıl oldu bayıltarak mı yoksa lokal anestezi ile mi birde hastaneden memnun kaldınız mı canım?
Annelik gerçekten çok zormuş ama bugunumuze şükür olsun ☺

bizde ayyynı Böyleyiz 2 kişi ancak bakabiliyoruz gündüz 1 saat uyku yok hep huysuz dışarı çıkmak mı ne mümkün

Ya kızlar neredesiniz bu sayfa neden bitti(
Herkes çoluk çocuğa karıştı, masal da bitti:)) şaka tabi. Vakit bulunmuyor minnoslardan. Benim kızım 9.ayda sizinkiler nasıl? Bütün minnoslar iyidir umarım. Çocuklu bir buluşma tertip etseydik aslinda

Herkes çoluk çocuğa karıştı, masal da bitti:)) şaka tabi. Vakit bulunmuyor minnoslardan. Benim kızım 9.ayda sizinkiler nasıl? Bütün minnoslar iyidir umarım. Çocuklu bir buluşma tertip etseydik aslinda
Benimki de 8. Ayı bitirdi. Çocuk büyütmek çok zormuş e bide yalnızsan dahada zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…