Ben kendimi kaybettim gibi artık, ev iş ev çocuklar emzirme olduğu için gün içinde eve geçip geliyorum. Hızlı bir tempodayım. Bir de şu tempoya kilolar gideydi iyiydiselam kızlar. herkes nasıl? çocuk büyütmeye mi daldınız? zormuş demi cidden
Benimki oldu 50 günlükkenKızlar benim bebeğim hep memede 1 saat bırakamıyorum.uyumak içinde meme, doysada meme,oyunda meme
Yalancı meme almıyor..
Bir sorum var erkek anneleri sünnet oldumu bebişiniz
Benimki sürekli memede değil ama hep ağlıyor gaz sancısı falan da değil huzursuz çünkü gündüzleri hiç uyumuyor geceleri de akşam 8 de başlıyorum uyutmaya ancak 11 de uyuyor delirmek üzereyim. Daha pusetine koyup dışarı çıkabilmiş değiliz çatlayacak gibi ağlıyor. Dertliyim yani. Bugünleri böyle hayal etmemiştim. Ne zaman geçecek bu ağlamalar bilmiyorum.Kızlar benim bebeğim hep memede 1 saat bırakamıyorum.uyumak içinde meme, doysada meme,oyunda meme
Yalancı meme almıyor..
Bir sorum var erkek anneleri sünnet oldumu bebişiniz
Uyumaması çok zor..gündüz uykusu önemli..gündüz uyuyunca gecede uyuyorBenimki sürekli memede değil ama hep ağlıyor gaz sancısı falan da değil huzursuz çünkü gündüzleri hiç uyumuyor geceleri de akşam 8 de başlıyorum uyutmaya ancak 11 de uyuyor delirmek üzereyim. Daha pusetine koyup dışarı çıkabilmiş değiliz çatlayacak gibi ağlıyor. Dertliyim yani. Bugünleri böyle hayal etmemiştim. Ne zaman geçecek bu ağlamalar bilmiyorum.
Biz daha sünnet yaptırmadık.
Olurken ağlamadı hissetmedi çünkü ama iki saat sonra cigerimizi deldi.İki saat falan sürdü o ağlamaS
Sıkıntı oldum u
Çok ağladımı
Benim bir süru artmıştı ama hastaneye verdim birilerine versinler diye keske bekletseydim yaKızlar selam,
Tüp bebekten sonra elinde Gonal f 450 kalan oldu mu? Kalıp satmak isteyen olur mu bana?
Maşallah size biz de bir hafta sonra 4 aylık olacağız inşallah sünneti çok düşündük fakat bizimkisi çok gazlı ve kg alımı pek iyi değil diye hep vazgeçtik.Kızlar merhaba uzun zaman oldu hepimiz bebek büyütmeye daldık sanırım nasılsınız bakalım ? benim ikizler 4 aylık oldu bile erkek olanı dün sünnet ettirdik zormuş ya annelik
bizde ayyynı Böyleyiz 2 kişi ancak bakabiliyoruz gündüz 1 saat uyku yok hep huysuz dışarı çıkmak mı ne mümkünBenimki sürekli memede değil ama hep ağlıyor gaz sancısı falan da değil huzursuz çünkü gündüzleri hiç uyumuyor geceleri de akşam 8 de başlıyorum uyutmaya ancak 11 de uyuyor delirmek üzereyim. Daha pusetine koyup dışarı çıkabilmiş değiliz çatlayacak gibi ağlıyor. Dertliyim yani. Bugünleri böyle hayal etmemiştim. Ne zaman geçecek bu ağlamalar bilmiyorum.
Biz daha sünnet yaptırmadık.
Herkes çoluk çocuğa karıştı, masal da bitti:)) şaka tabi. Vakit bulunmuyor minnoslardan. Benim kızım 9.ayda sizinkiler nasıl? Bütün minnoslar iyidir umarım. Çocuklu bir buluşma tertip etseydik aslindaYa kızlar neredesiniz bu sayfa neden bitti(
Benimki de 8. Ayı bitirdi. Çocuk büyütmek çok zormuş e bide yalnızsan dahada zorHerkes çoluk çocuğa karıştı, masal da bitti:)) şaka tabi. Vakit bulunmuyor minnoslardan. Benim kızım 9.ayda sizinkiler nasıl? Bütün minnoslar iyidir umarım. Çocuklu bir buluşma tertip etseydik aslinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?