2017 ocak-şubat anneleri

Bu arada benim bulantılarım hala şiddetli bir şekilde devam ediyor. Ne zaman azalır acaba? Bugün mecburen bulantı hapını tekrar içtim.

Bende 15 haftayı bitirmek üzereyim ...önümüzdeki hafta kontrole gidicem..cinsiyet kız gibi dediler..
Ara ara daha sık akıntılarınızın olduğu oluyor mu acaba

Bu arafa benm bulantilarimda tam olarak gecmis degil bu hafta iki kere yine sabah cikardim ama cok sukur iki hafta oncesine kadar her gun ayniydim ( 16. Haftadan sonra tamamen geciyor diyolar insallahh

Bende 15 haftayı bitirmek üzereyim ...önümüzdeki hafta kontrole gidicem..cinsiyet kız gibi dediler..
Ara ara daha sık akıntılarınızın olduğu oluyor mu acaba
Benim de çok sık olmasa da beyaz süt kıvamında kokusuz akıntım oluyor, ama bir önceki kontrolümde doktorum kültür testi yaptı normal çıktı. Sanırım gebelikten olabiliyor

Bu arafa benm bulantilarimda tam olarak gecmis degil bu hafta iki kere yine sabah cikardim ama cok sukur iki hafta oncesine kadar her gun ayniydim ( 16. Haftadan sonra tamamen geciyor diyolar insallahh
inşallah canım ya, ben gün sayıyorum bulantılarım için. Benim baya bir şiddetliydi. Bu hafiflemiş hali.

psiband diye bir bileklik aldım eczaneden az önce, şimdi iki bileğime de taktım. Umarım faydası olur bulantı için.

Biz geldiiiik kızımız olacakmış Allahın izniyle çok duygulandım bugün sanki yeniden öğrendim hamile olduğumu canlarım sizler nasılsınız? Cinsiyeti belli olan var mıydı başka sanki erkek hatırlıyorum lucina ve hülya

Oyyy massallahh canmm nasildii cok buyumus mu bir oncekine goree.. Ben de sali gidicem erkek gibi demisti ama bu kontrolde netlesecek insallah :))

Oyyy massallahh canmm nasildii cok buyumus mu bir oncekine goree.. Ben de sali gidicem erkek gibi demisti ama bu kontrolde netlesecek insallah :))
Her seferinde boyunu ölçerdi ölçmedi bu sefer 16 haftalık dedi verdiği ultrason resminde de yazmıyo öncekilerde yazıyordu boyu. Bence büyümüş ama 16 haftalık dediğine göre gerçekten büyümüştür herhalde :)))) ben her seferinde manyak gibi heyecanlanıp dr sağlıklı herşey yolunda diyince soru sormayı da unutuyorum
Senin de az kalmış randevuya ay keşke her hafta çağırsalar :))

Aynenn yaa beklemekk cokk zorrmuss :)) ne zaman cagirdi seni bir dahaki kontrol ne zaman

Aynenn yaa beklemekk cokk zorrmuss :)) ne zaman cagirdi seni bir dahaki kontrol ne zaman
Yine bir ay sonra dedi ama bayrama denk geldiği için 9 eylülde olacak bi dahaki randevu kâr kârdır azıcık erken gitmiş olcam :))) . O zaman organlarına bakıcakmış ve tetanoz aşısı olacakmışım 20 haftalık olunca sağlık ocağında.
Bu arada 3 lü test yapmıcaz dedi içim rahatladı bi de çatlak için lierac önerdi gerçi şuan hiç yok ama kullansam mı bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…