2017 ocak-şubat anneleri

Biz geldiiiik kızımız olacakmış Allahın izniyle çok duygulandım bugün sanki yeniden öğrendim hamile olduğumu canlarım sizler nasılsınız? Cinsiyeti belli olan var mıydı başka sanki erkek hatırlıyorum lucina ve hülya :anneadayı::anneadayı:
Canımmm hayırlı olsun...ben 2 dr gidiyorum..o yüzden daha sık görebiliyorum...:)) benimde bu hafta belli olur kesin cinsiyeti...seninle haftamız aynı...

Yine bir ay sonra dedi ama bayrama denk geldiği için 9 eylülde olacak bi dahaki randevu kâr kârdır azıcık erken gitmiş olcam :))) . O zaman organlarına bakıcakmış ve tetanoz aşısı olacakmışım 20 haftalık olunca sağlık ocağında.
Bu arada 3 lü test yapmıcaz dedi içim rahatladı bi de çatlak için lierac önerdi gerçi şuan hiç yok ama kullansam mı bilemedim.
Kullan canm bence son ayda cok catlama oluyomus zaten bitkisel seylerde kullanabilirsin. Ben baden yagi aldim dustan sonra kullaniyorum ama gunluk kullanmak icin krem almayi dusunuyorum kendim biraz arastirdim mustela nin almayi dusunuyorum ama doktora danisacagim bi oyle alicam insallah..

Canımmm hayırlı olsun...ben 2 dr gidiyorum..o yüzden daha sık görebiliyorum...:)) benimde bu hafta belli olur kesin cinsiyeti...seninle haftamız aynı...
Ay iki dr iyiymiş ben de devlette de bi dr a mı gitsem acaba diyorum ama kafa karışıyo mu iki dr a gidince. Sen de öğrenirsin cinsiyeti artık burada ciciler kıyafetler düşünürüz yavrularımıza :anne:

@ankanas canım maşallah maşallah hayırlı olsun kızın.Evet canım bizimki erkek.Kızım diye diye sevebilirsin artık.
Sağol canım benim vallahi kız erkek farketmez de cinsiyeti bilmek güzelmiş ya artık kızım güzelim diyorum gerçi geçen gün bi kere eşim koçum benim demişti daha belli değilken :))) sen bişeyler aldın mı hiç ben daha bekleyeyim diyorum ama patik falan örerim yavaş yavaş malum kış çocukları olacak bizim çocuklar :)

Kullan canm bence son ayda cok catlama oluyomus zaten bitkisel seylerde kullanabilirsin. Ben baden yagi aldim dustan sonra kullaniyorum ama gunluk kullanmak icin krem almayi dusunuyorum kendim biraz arastirdim mustela nin almayi dusunuyorum ama doktora danisacagim bi oyle alicam insallah..
Lierac organikmiş biraz pahalı ama belki bereketlidir bi alıp denicem annem çok çatlamış ben de çatlayabilirim takviye olarak badem yağı da almayı düşünüyorum senin gibi duştan sonra da onu sürerim gerçi kaderde varsa çatlarız o da ayrı ama :))

Lierac organikmiş biraz pahalı ama belki bereketlidir bi alıp denicem annem çok çatlamış ben de çatlayabilirim takviye olarak badem yağı da almayı düşünüyorum senin gibi duştan sonra da onu sürerim gerçi kaderde varsa çatlarız o da ayrı ama :))
Aynen canm kuru ciltler daha cok catliyomus ama her ciktte oluyomus zatenm.. Olsun yaa onlarda bebislerimizfem hatiraa olur bizlerrree :))

Çatlakların dönüşü yok , dikkat etmek lazım...benim cildim zaten çok kuru dr bana babe ürününü tavsiye etti, çok ta bereketli dedi ama ben lierac ı daha çok duydum...ondan alıcam..birde internetten egyptıan magıc diye amerika menşeili bi ürün aldım..çok güzel o da ..bilginize..bu arada badem yağıda takviye olarak alıcam bu hafta...

Meraba kızlar yeni topic hayırlı ugurlu olsunn :)) catlak icin lierac alcaktm ben de eczacı aklımı karstrdı mustela daha iyi dedi lierac ilk olarak selulit kremi olarak cıktı sonra catlaklar icin yaptılar mustela daha iyi vs.diye..biraz daha arastrcam ama 11.haftam olmasına ragmen bi genisleme buyume hissediyorum cildim de kuru oldugu icin sanırım iki hftaya baslamam lazım :) bu arada cinsiyeti cokk merak ediyorum :)))

Benim karnım da bu hafta çıktı birden artık çok hızlı büyücez hemen başlamak lazım kreme aman çatlarsak da çatlarız ama en azından krem sürmedim ondan oldu demeyiz :)) hey Allah'ım ya kızlar daha haftalar önce bunları konuşacaksın deseler inanırmıydık :)) çok şükür bin şükür. Rabbim cümlemize sağlık versin bebelerle beraber çatlaklar işin eğlencesi :KK49: H Hulya90 M Mgmg007

Meraba kızlar yeni topic hayırlı ugurlu olsunn :)) catlak icin lierac alcaktm ben de eczacı aklımı karstrdı mustela daha iyi dedi lierac ilk olarak selulit kremi olarak cıktı sonra catlaklar icin yaptılar mustela daha iyi vs.diye..biraz daha arastrcam ama 11.haftam olmasına ragmen bi genisleme buyume hissediyorum cildim de kuru oldugu icin sanırım iki hftaya baslamam lazım :) bu arada cinsiyeti cokk merak ediyorum :)))
Şimdi benim dr lierac dedi ya ben takıntılıyım illa onu almalıyım :)) kontrol ne zaman canım belki öğrenirsin erkenden cinsiyeti

Benm karnimda 6 aylik gibi gorenler cok buyuk karnin diyorlar felaket sisiyorum ayaklarim fln da sis oluyor aksamlari hep

Benm karnimda 6 aylik gibi gorenler cok buyuk karnin diyorlar felaket sisiyorum ayaklarim fln da sis oluyor aksamlari hep
Ayaklarını yükseğe koyup uzan canım ya çalışıyorsun ya ondan da olur ben de ayakta kalınca bi de tuzlu yersem oluyor ki tuzlu şeyleri de bazen abartıyorum

Canım bende lierac kullanıyorum. Sabahları lierac akşamları katı kakao yağı. Katı kakao yağını çok öneren var. Ben çok geç başladım kullanmaya. Malesefki göğsümdeki çatlağı görene kadar erken diyordum daha çatlamam diyordum. Erken başlamak lazımmış. Sen şimdiden başla geciktirme

Sağol canım benim vallahi kız erkek farketmez de cinsiyeti bilmek güzelmiş ya artık kızım güzelim diyorum gerçi geçen gün bi kere eşim koçum benim demişti daha belli değilken :))) sen bişeyler aldın mı hiç ben daha bekleyeyim diyorum ama patik falan örerim yavaş yavaş malum kış çocukları olacak bizim çocuklar :)
Ben gizli gizli tulumlara bakmaya başladım :) almaya cesaret edemem daha.Ama bayılıyorum o tulumlara.
Bu arada ben de iki doktora gidiyorum.Biri tüp bebeğimi yapan doktorum.Başka ilde ama bir ona güveniyorum.Bir de özel bir hastanede bir doktora.Gerçi şimdi memleketteyim Adana da.Burdakiyle 3 oldu :)

Back
X