2017 ocak-şubat anneleri

Ben gizli gizli tulumlara bakmaya başladım :) almaya cesaret edemem daha.Ama bayılıyorum o tulumlara.
Bu arada ben de iki doktora gidiyorum.Biri tüp bebeğimi yapan doktorum.Başka ilde ama bir ona güveniyorum.Bir de özel bir hastanede bir doktora.Gerçi şimdi memleketteyim Adana da.Burdakiyle 3 oldu :)
Anam üç doktor kafa karışmıyor mu ya zaten ara sıra bi evham krizi geliyo malum:)) bi de şimdi bir hafta gider bu kontrol sonra başlarım sızlanmaya :)) ben tüp doktoruma hiç gitmedim gebe kaldıktan sonra ama aklıma bişey takılırsa mesaj atıyorum cevap veriyor sağ olsun :)

Ayaklarını yükseğe koyup uzan canım ya çalışıyorsun ya ondan da olur ben de ayakta kalınca bi de tuzlu yersem oluyor ki tuzlu şeyleri de bazen abartıyorum
Ya ben ozellikle tuzlu yedimi dusunmuyorum ama genelde tuzlu seylerle besleniyorum. Hamile oldumu ogrendigimden beri agzima tatli koymadim heralde hicc canm istemiyot dondurma disinda tatli bisey yemiyorum diyebilirim.. hatta o cok sevdigim nutellayi bile cnm istemiyot :))

Ya ben ozellikle tuzlu yedimi dusunmuyorum ama genelde tuzlu seylerle besleniyorum. Hamile oldumu ogrendigimden beri agzima tatli koymadim heralde hicc canm istemiyot dondurma disinda tatli bisey yemiyorum diyebilirim.. hatta o cok sevdigim nutellayi bile cnm istemiyot :))
Al benden de o kadar tatlı bulantımı arttırıyor benim de hoş kalmadı gibi artık ama belli olmuyor hortluyor bazen bulantı

Benimde bulantım geçmiyor ama kusmuyorum şükürler olsun...bilekliği duydum işe yaradımı merak ettim
Canım daha dün taktım ve benim bulantım biraz şiddetli olduğu için açıkçası pek anlamadım. Ama bu sabah gözümü açar açmaz taktım, bulantı hapını da içmedim gelişmeleri yazarım

Kızlar biliyorsunuz benim bulantılarım şiddetli olduğu için internetten eart mama diye organik Amerika menşeili bir yağ aldım, kokusu bulantıyı bastırır diyor. Şimdilik duştan sonra onu kullanıyorum ama o bitince bir yağ karışımı yapacağım bir topikte okumuştum kullanan kimse çatlamamış. Bulup buraya size de yazacağım. Aynı Zaman'da kakao yağının çok güzel nemlendirdiğini araştırdım ancak kokusu yoğun olduğu için ben şimdilik almadım. Bulantım biraz daha hafiflerse kullanacağım.

Kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var.tüp bebek drum hiç açıklama yapmıyor.başka dra gidip de sık sık ultrasona girmek istemiyorum.dr çağırdığında bana göre(son adet tarihine göre) 5+4 dük.dra göre(dondurulmuş transferinde farklı bir hesabı var)4+6 idik.keselerden birisi diğerinin 2 katı kadardı.henüz içlerinde bebek yoktu.normalmidir acaba.10 gün sonra bebekleri görürsek belki kalp atışını duyarız dedi.

Kızlar deneyimlerinize ihtiyacım var.tüp bebek drum hiç açıklama yapmıyor.başka dra gidip de sık sık ultrasona girmek istemiyorum.dr çağırdığında bana göre(son adet tarihine göre) 5+4 dük.dra göre(dondurulmuş transferinde farklı bir hesabı var)4+6 idik.keselerden birisi diğerinin 2 katı kadardı.henüz içlerinde bebek yoktu.normalmidir acaba.10 gün sonra bebekleri görürsek belki kalp atışını duyarız dedi.
Tabi bebek ultrasonda 9. Haftada fln gorunuyor yani cok kucuk oldugu icin gorunmemesi normal ilk zamanlarda sadece kese gorunur gayet normal..

Kendi durumumdan yola çıkarsam normal geliyor.7.haftada kalp atışı duyduk.Benim de ikiz başlamıştı keselerin boyutları farklıydı biri küçük biri büyüktü.Doktor üzerine basa basa söyledi bak biri gelismeyebilir sakın üzülme diye.Velhasıl birisiyle yola devam ettik.Diğer kese kendiliğinden zamanla kayboldu.

Kendi durumumdan yola çıkarsam normal geliyor.7.haftada kalp atışı duyduk.Benim de ikiz başlamıştı keselerin boyutları farklıydı biri küçük biri büyüktü.Doktor üzerine basa basa söyledi bak biri gelismeyebilir sakın üzülme diye.Velhasıl birisiyle yola devam ettik.Diğer kese kendiliğinden zamanla kayboldu.
Sağol canım bana da birisi devam etmeyebilir dedi.Rabbim hayırlısını versin ama cevaplarınız rahatlattı.çok paniktim sabah uyandığımda.

Back
X