2017 ocak-şubat anneleri

Valla oyle anladım canım yanlıs anlamadysam doktorumdan gayet memnun oldugum icin ekstra açıp arastrmıyorum hangi tarihte gel derse gidiyorum o kadar bakalım ayrıntılı mı degil mi goruruz gittigimde neticede ilk cocuklar tecrube oluyor bize de :))) yaa bi de isme karar vermek cok zorrr :)))
Bence ayrintili degildir canm cunku bebegin kalp gelisimi 19 haftanin sonunda tamamlaniyor diye biliyorum o yuzden 19 22 arasi en ideal diye arastirmalarim sonucu bilgi edindim ben:)) Daha cok var canim veririz elbet benimde hic bir isim icime sinmiyor hala tam olarak

Allahim kucagona almayi nasip etsin canm yasadigin korkuyu cok iyi anliyorum bendede kan pihtilasmasi var 0.2 hibor killwniyorum bende bu haftamiza geldik cok sukur.. Dozaj olcumu icin bana aylik anti factor adinda bir test verdiriyor doktorum ilerleyen haftalarimda dozaji artirabiliriz dedi. Sen nasil bir yol izliyorsun? Bir de bu durumda erken dogum riski fln oluyormus doktorun bilgilendirme yapti mi sana ya da sen neler biliyorsun ? cok soru sordum kusura bakma ayni durumda olan birini gorunce kendimle :)
Hiç bilmiyordum ilk defa senden duydum böyle birsey. Doktorum da bilgilendirmedi hiç :( aslinda memnunum doktorumdan a bunlari okuyunca yetersiz olduğunu hissetmeye başlıyorum. Belki normal gebelik olsa böyle durumlarimiz olmasa bu kadar pimpirikli olmayiz ama zor bulup kaybetmeye dayanamayiz Rabbim esirgesin. Kendi tüp bebek dokturuma da gitmedim pozitiften sonra. Simdi de merkez kapandi :( saglikli bir sekilde alsak bir kucagimiza bir oh cekecegiz. Ama karar verdim artik doktor kontrol haftamda devlete de almaya calisacagim iki doktor görsün en azından

Ayyysss Ayyysss muayeneye randevu almafan gittigin oldu mu canm? Benm bir kac gundur kasiklarimda agrim var tedirgin oluyorum gidicem icim rahat etsin

Ayyysss Ayyysss muayeneye randevu almafan gittigin oldu mu canm? Benm bir kac gundur kasiklarimda agrim var tedirgin oluyorum gidicem icim rahat etsin
Canım ben cuma günü gittim ama çok bekledim randevu almıştım. Çağrı bey böyle kısa kontrollerde sabah 8:30 da burda ol beklemezsin dedi. Sende öyle yap canım. Yarın sabah gidebilirsin. Benimde hiç ağrım kalmadı. Git bencede baktır bi için rahatlasın

Canım ben cuma günü gittim ama çok bekledim randevu almıştım. Çağrı bey böyle kısa kontrollerde sabah 8:30 da burda ol beklemezsin dedi. Sende öyle yap canım. Yarın sabah gidebilirsin. Benimde hiç ağrım kalmadı. Git bencede baktır bi için rahatlasın
10 gibi gel dedi sekreteri biraz beklersiniz ama yogun dediler

Bende haftasonu kendimi biraz fazla yordum galiba kasiklarim acayip agridi kararsizim aslinda gitsemmi diye ama en son gideyim dedim icim rahat etsin nolacak dedim

Hiç bilmiyordum ilk defa senden duydum böyle birsey. Doktorum da bilgilendirmedi hiç :KK43: aslinda memnunum doktorumdan a bunlari okuyunca yetersiz olduğunu hissetmeye başlıyorum. Belki normal gebelik olsa böyle durumlarimiz olmasa bu kadar pimpirikli olmayiz ama zor bulup kaybetmeye dayanamayiz Rabbim esirgesin. Kendi tüp bebek dokturuma da gitmedim pozitiften sonra. Simdi de merkez kapandi :KK43: saglikli bir sekilde alsak bir kucagimiza bir oh cekecegiz. Ama karar verdim artik doktor kontrol haftamda devlete de almaya calisacagim iki doktor görsün en azından
Bende burada farkli topiklerde okudum arastirdim hep canm doktorumda soyledi bu ihtimali ama.. Sen hamgi sehirdesin acaba? Bana doktorumun dedigi hamilelikte kilo artisina bagli olarak dozajin yeterli gelmeyebilir. Buradada 20 li haftalarda doz artimina gittigini okudum birkac kisinin. İnsallah sag saglim aliriz canm kucagimiza

Bende haftasonu kendimi biraz fazla yordum galiba kasiklarim acayip agridi kararsizim aslinda gitsemmi diye ama en son gideyim dedim icim rahat etsin nolacak dedim
Canım nasıl istiyorsan. Gidincede bakıyor iki dakika doğru düzgün göstermiyor bebeği son iki gittiğimde. Bebek dik oturuyormuş uygun bir hafta değilmiş ultrason için böyle dedi canım. İstersen whatsaptan bir msj at ne dicek bakalım ona göre gidersin olmadı. Yada bayramdan sonrayada birşey kalmadı :) ayrıntılı ultrasonda bi geçseydi sağlıcakla dua ediyorum hergün.

Canım nasıl istiyorsan. Gidincede bakıyor iki dakika doğru düzgün göstermiyor bebeği son iki gittiğimde. Bebek dik oturuyormuş uygun bir hafta değilmiş ultrason için böyle dedi canım. İstersen whatsaptan bir msj at ne dicek bakalım ona göre gidersin olmadı. Yada bayramdan sonrayada birşey kalmadı :) ayrıntılı ultrasonda bi geçseydi sağlıcakla dua ediyorum hergün.
ben uc haftadr gitmiyorum canm sen benden daha sık gidiyorsun galiba :)) aslinda gitme nedenim kan pihtilasmasiyla ilgili test vermem gerek bu hafta muayene ucreti de kesiyolqr onu vermeye gidince oyle olunca muayenede olayim dedim birazda agri olunca hemen tedirgin oluyoruz ya aslinda dun temizlik fln yaptim o yuzden agrim oldu biliyorum ama yinede insan tedirgin oluyor bayram icinde sehir disina cikicm onuda sorarim sakinca varmi fln diye bebiside gormus olurum cinsiyetide netlesir belki :))

Seni alttan muayene ediyor mu bir de canm? Bana en son gittigimde bur dahaki sefere alttanda bakarz demisti

Alttan muayene niye ediyorki ...bu arada kan pıhtılaşması için bende hep tedirgininm ...aspirin , omega3 . Hibor 3500 içiyorum....bu hafta bende bi hemotoloğa gideyim diyorum...her gün kalp sesini dinlemessem duramıyorum...piskopat gibiyim

Alttan muayene niye ediyorki ...bu arada kan pıhtılaşması için bende hep tedirgininm ...aspirin , omega3 . Hibor 3500 içiyorum....bu hafta bende bi hemotoloğa gideyim diyorum...her gün kalp sesini dinlemessem duramıyorum...piskopat gibiyim
Kalp sesini masil dinliyorsunki hergun canm? alttan muayen edilerek bebegin erken dogup dogmama ihtimalini olcuyor sanirim bizim gittigimiz doktor alttanda muayene ediyor

Bende burada farkli topiklerde okudum arastirdim hep canm doktorumda soyledi bu ihtimali ama.. Sen hamgi sehirdesin acaba? Bana doktorumun dedigi hamilelikte kilo artisina bagli olarak dozajin yeterli gelmeyebilir. Buradada 20 li haftalarda doz artimina gittigini okudum birkac kisinin. İnsallah sag saglim aliriz canm kucagimiza
Ben istanbuldayim daha kilo almadım hiç ama neden yapmadi ki o testi demin aradim boyle boyle bir test varmis diye pihtilasma testi dedi istersen yaptir ama sana gerek görmüyorum yeterli o doz dedi. Sonra laboratuvara sordum pihtilasmanin cok cesidi var hangisi dedi. Sana zahmet bana o testin tam adini yazabilir misin??

Ben istanbuldayim daha kilo almadım hiç ama neden yapmadi ki o testi demin aradim boyle boyle bir test varmis diye pihtilasma testi dedi istersen yaptir ama sana gerek görmüyorum yeterli o doz dedi. Sonra laboratuvara sordum pihtilasmanin cok cesidi var hangisi dedi. Sana zahmet bana o testin tam adini yazabilir misin??
Anti factor canm testin adi.. gerek gormuyorsa bir bildigi vardir canm hemen endiselenme bana ayda bir yaptir dedi ama o kadar sık bende yaptiramiyorum

Canm bir de bir suru pihtilasma turu var benimki em riskli olan grup factor leiden homozigot benim.. Seninki belki daha basit bir turdur

Kalp sesini masil dinliyorsunki hergun canm? alttan muayen edilerek bebegin erken dogup dogmama ihtimalini olcuyor sanirim bizim gittigimiz doktor alttanda muayene ediyor
Alet aldım intrnetten dinlemek için ...dr parasından kurtuldum...yada aile hekimine gidip dinliyor çıkıyorum

Canm bir de bir suru pihtilasma turu var benimki em riskli olan grup factor leiden homozigot benim.. Seninki belki daha basit bir turdur
canim senin bilgin var diye sormak istedim. benim mthfr testinde (c677t) olan sonucu da homozigotmutasyon saptanmıştır yaziyo. sendede böyle birşey yaziyo mu?

ben uc haftadr gitmiyorum canm sen benden daha sık gidiyorsun galiba :)) aslinda gitme nedenim kan pihtilasmasiyla ilgili test vermem gerek bu hafta muayene ucreti de kesiyolqr onu vermeye gidince oyle olunca muayenede olayim dedim birazda agri olunca hemen tedirgin oluyoruz ya aslinda dun temizlik fln yaptim o yuzden agrim oldu biliyorum ama yinede insan tedirgin oluyor bayram icinde sehir disina cikicm onuda sorarim sakinca varmi fln diye bebiside gormus olurum cinsiyetide netlesir belki :))
Canım ya net bişey söylemiyor. Ayrıntılıyı bekliyor cinsiyet için. Herkes net öğrendi biz hala böyleyiz. Son gittiğimde dedimki artık cinsiyete birşey söyleyin gene yüzde 99 dedi ama bişey alma dedi. Sinir oldum. Ben alıyorum valla dayanamıyorum

Canım ya net bişey söylemiyor. Ayrıntılıyı bekliyor cinsiyet için. Herkes net öğrendi biz hala böyleyiz. Son gittiğimde dedimki artık cinsiyete birşey söyleyin gene yüzde 99 dedi ama bişey alma dedi. Sinir oldum. Ben alıyorum valla dayanamıyorum
Ayrintilida net soylicek galiba canm.. Benm agrimda gecti bu arafa yarin gitmekten vazgectim.. Sabredicem ayrintiliya kadar insallah

Back
X