ben bu tahlili 2010 senesinde yaptırmıştı. ozaman ki genetik doktoru bir soru olmadığını söylemişti. ondan sonra 2 negatif tup bebeğim var. geçen ay tekrar farklı merkezde denedik tup bebek. daha onceki bütün t ahlillerimide götürdüm hiç birşey olmadığını söyledi oda ve ilk defa pozitifi gorduk ama 6 haflalikken dusuk yaptim. bende hafta sonu yaptırdığım bütün tahlilleri döktüm ortaya ve bunu buldum. icim rahat etmedi bugün genetik doktoruna gittim bunları gösterdim önemli bir sorun olmadığını söyledi. kan sulandurici kullanmam gerekirmiydi ondan mi düşük yaptim dedim. buna kadın dogum doktorun karar verir illa kullanman gerekmez ama kullanada bilirsin dedi. kendi doktorumda kullanmaya gerek yok dedi. eylül ayında dondurulmuslarla transferim olucak içinde korkular var yaa yine aynisi olurmu diye. şimdi ben nspayim bilemiyorum. başka bir doktora daha mi gitsemki?[/QUOTE
Cnm bende de var pıhtılaşma ama heterozigot yani tek taraflı taşıyıcıyım ve hem iğne hem aspirin kullanıyorum,senin homozigotsa çift taraflı taşıyıcısın bence kullanman gerek...ben yıllardır araştırıyorum bu konuyu ama tıp bu konuda henüz deneme yanılmayla işi yürütüyor diye düşünüyorum...zaten hamilelik hormonu tek başına kanı koyulaştıran bi hormon e birde bizdede genetik olunca önlem almalıyız diye düşünüyorum...sen iyice araştır derim.