2017 ocak-şubat anneleri

Yuzde 99 diyor canm ayrintilida net belli olcak diyor. Doktorlar kendilerine hep bi yanilma payi bırakıyolar yoksa 12. Haftadan beri soyluyor cinsiyeti
Ha yuzde 99sa kesindr bnce dedigin gbi doktor kendini garantiye almak icin oyle demistir :) bn kız dediginde kesin dimi yuzde 100 yani dedim kesin evet dedi güldü :halay:

Ha yuzde 99sa kesindr bnce dedigin gbi doktor kendini garantiye almak icin oyle demistir :) bn kız dediginde kesin dimi yuzde 100 yani dedim kesin evet dedi güldü :halay:
Ben kesin mi dedigimde yuzde 99 dedi :)) herkesin tarzi farkli oluyor canim iste cinsiyet onemlide degil gerci ilk cocuklarimiz bir de kiz da olur erkekde bencsadexe alisveris icin hevesleniyorum o yuzden merak ediyorum

Ben kesin mi dedigimde yuzde 99 dedi :)) herkesin tarzi farkli oluyor canim iste cinsiyet onemlide degil gerci ilk cocuklarimiz bir de kiz da olur erkekde bencsadexe alisveris icin hevesleniyorum o yuzden merak ediyorum
Evet ya ben de alısveris icin cok sabırsızlanıyorummmm :)))))

Merhaba anne adayları
dün doktor kontrolum vardı doktor bebeğin kordunu rahimine cok yakın dedi ne anlama geliyo acaba ??

Evet canım bacak arasını gösterdi dümdüz bir çıkıntı yok :) yüzde yüz kız dedi kesin söyledi bu sefer.
Ayy ne guzell massallahh:)) hazirliklaraa baslayabilirsin senn artik alisverise cikmak icin deli gibi heyecanliyimm her seyi almak istiyorum :)) su ayrintiliyifa atlatsaydikm guzelce yaa insallah

Bu arada benim bulantılarım hala şiddetli bir şekilde devam ediyor. Ne zaman azalır acaba? Bugün mecburen bulantı hapını tekrar içtim.
Bence elinden geldiğince hap içmemelisin benimde bulantılarım çoktu ac karnına bile midem bulanıyordu doktorum bulantı hapı yazdı sabrettim içmedim
Gerçi bendeki bulantılar anormal değil kolonya koklayınca hafifliyor. Hic bulantida kolonya koklamayı denedin mi?

Ayy ne guzell massallahh:)) hazirliklaraa baslayabilirsin senn artik alisverise cikmak icin deli gibi heyecanliyimm her seyi almak istiyorum :)) su ayrintiliyifa atlatsaydikm guzelce yaa insallah
Yarın çıkıyorum alışverişe :) artık beni kimse tutamaz çok heycanlıyım :) evet ya ultrosan var bide. Acaba o geçince neyin telaşımda olcaz çok merak ediyorum :)

Günaydın güzel anneler dün yazmıştım hareket hissetmiyorum bu hareketler nerde oluyo diye :) sanırım duydu bebişim al işte tam burda oluyo der gibi sabah öyle güzel tekmeler yedim ki:) demekki acele etmemek gerekiyor ama işte ömrüm hep böyle gereksiz yere stres yapmakla geçti valla :) 18 haftayı geçtik oğlum olacakmış ama benim içimde hep kız olacakmış gibi bir his var inşallah cinsiyeti değişmez babası odayı maviye boyadı bile hayırlısı artık

Biz çok şükür ayrıntılıyı atlattık kızlar çok güzeldi her yerini gördük kızımızın :) darısı başınıza hadi bakalım
ben de başlıcam galiba yavaştan alışverişe artık
Rabbim hepimizi güldürsün evlatlardan yana❤️

Ayy canımm beklemissin ama sonu guzel olmus masallah kırk bin kere :nazar::nazar::nazar: bizim de cinsiyet belli kız olcak teyzesi insallah saglıkla gelsinlerr ya :anne::KK200::KK46:
Oyy yerim onu ben de kız istiyordum hep ama tüp yaptığımız icin hep ikiz olma ihtimaliyle farkli cinsiyet de olabilir yeter ki bebeğimiz olsun demeye başladık biz bir istedik Allahım iki verdi şükürler olsun. Hepimiz sağlıkla kucaklarımiza alalım Allahın izniyle şimdiden özledim onları yaa ;)

Günaydın güzel anneler dün yazmıştım hareket hissetmiyorum bu hareketler nerde oluyo diye :) sanırım duydu bebişim al işte tam burda oluyo der gibi sabah öyle güzel tekmeler yedim ki:) demekki acele etmemek gerekiyor ama işte ömrüm hep böyle gereksiz yere stres yapmakla geçti valla :) 18 haftayı geçtik oğlum olacakmış ama benim içimde hep kız olacakmış gibi bir his var inşallah cinsiyeti değişmez babası odayı maviye boyadı bile hayırlısı artık
Maşallah ona minik ayaklar tekme atıyor haa :) benimkiler daha beni tekmelemiyor ben de merak ediyorum:)

Back
X