2017 ocak-şubat anneleri

Maşallah ona minik ayaklar tekme atıyor haa :) benimkiler daha beni tekmelemiyor ben de merak ediyorum:)
:) kafayı yemek üzereyken yetişti minik ayaklar :) sizlerede maşallah en farklı tekmeleri sen yicen 4 tane minik ayak ve eller :) rabbim sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inşallah

Bence elinden geldiğince hap içmemelisin benimde bulantılarım çoktu ac karnına bile midem bulanıyordu doktorum bulantı hapı yazdı sabrettim içmedim
Gerçi bendeki bulantılar anormal değil kolonya koklayınca hafifliyor. Hic bulantida kolonya koklamayı denedin mi?
canım bulantı hapı dediğin vitamin zaten. bırak kullansın. b vitamini eksikliğinden bulantı olabiliyormuş

Kızlar son iki üc haftadır cok basım agrıyor ya sizde de oluyor mu ? Resmen yaşam kalitem düstu doktor parol ya da minoset icebilirsin diyor ama icime pek sinmiyo ilac icmek de napcam ben ya :mad:

Biz çok şükür ayrıntılıyı atlattık kızlar çok güzeldi her yerini gördük kızımızın :) darısı başınıza hadi bakalım
ben de başlıcam galiba yavaştan alışverişe artık
Rabbim hepimizi güldürsün evlatlardan yana❤️
Oyy massallahh sizee :)) cok guzell bir duygudur eminim sabirsizlaniyorum bende o anin gelmesi icinn..

Kızlar son iki üc haftadır cok basım agrıyor ya sizde de oluyor mu ? Resmen yaşam kalitem düstu doktor parol ya da minoset icebilirsin diyor ama icime pek sinmiyo ilac icmek de napcam ben ya :mad:
Canım o haftalarda benim de oldu ben minoset kullandım hatta bazı günler iki tane yoksa beynim gözlerimden çıkacakmiş gibi ağrıyordu tabi ilaç son çare ilk önce başımı sıkıca bağlayıp karanlıkta yattım ama çok karanlık olsun mümkünse gözlerini ört bazen de böyle geçti benim ağrım
Bir aydır ağrımıyor şükür sanırım bünye hormonlara alışırken oluyor o ağrılar

:) kafayı yemek üzereyken yetişti minik ayaklar :) sizlerede maşallah en farklı tekmeleri sen yicen 4 tane minik ayak ve eller :) rabbim sağlıcakla doğmalarını nasip etsin inşallah
Evet çok değişik bir his olsa gerek. Acıyormudur acaba tekmelediğinde?

Canım o haftalarda benim de oldu ben minoset kullandım hatta bazı günler iki tane yoksa beynim gözlerimden çıkacakmiş gibi ağrıyordu tabi ilaç son çare ilk önce başımı sıkıca bağlayıp karanlıkta yattım ama çok karanlık olsun mümkünse gözlerini ört bazen de böyle geçti benim ağrım
Bir aydır ağrımıyor şükür sanırım bünye hormonlara alışırken oluyor o ağrılar
Insallah canım benim de gecer ya normalde migrenim vardı bu agrı dedigin gibi boyle patlıycak gibi hani migren agrisina alistım bu oyle de degil minoset dedi doktor tum hamileler de kullanmis ben diretiyorum şu an icin cunku ilaclara da ozellikle agri kesicilere bagisikligim cok cabuk oluyo simdiden icersem sonra hic etkilemez yalnız şunu da farkettim bas agrısının sebebi tansiyon...normalde tansiyonum hic artmazdı basım agrıdgnda arttıgını farkettim onu kontrol altina aldktan iki uc saat sonra geciyo bakalm simdi 12lere cikiyo (normalde buyuk 10dur bende fix) 14 ve sonrasi hipertansiyon oluyomus ve hamilelikte cok cok riskliymis insallah o asamalara gelmem

Günaydın kızlar. Epeydir yazamadım ama korkunç bir 10 gün geçirdim. Eşimin memleketine gitmiştik gece tuvalete gidinde kanama oldu :( Dr da yoktu bulunduğumuz yerde ve merkez 2.5 saatti. Kendi dr umuzla konuşup sabaha kadar yattım ama uyku yok tabi ve sabaha kadar titredim korkudan :(((( sabah merkeze indik hastaneye gittim ilk olarak bebeğimin kalp atışını dinlettiler, ben ve eşim ilk kez kalp atışını duyduğumuzda böyle ağladık. Kanamanın bölgesini buldular Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeğime ve plesantaya bağlı değilmiş. Ama 4 gece yattık hastanede. Sonra Ankara'ya döndük şimdi hala istirahatteyim. Bu arada bebeğimin suyu da artmış. Allah'ım kimseye yaşatmasın bana da bir daha yaşatmasın. Ben hayatımda böyle korkunç bir gece geçirmedim, bana yorgunluktan olmuş dediler. Bundan sonra daha az çalışıp daha çok dinleneceğim. Hala tuvalete giderken korkuyorum. :( lütfen kendinizi fazla yormayın.

Günaydın kızlar. Epeydir yazamadım ama korkunç bir 10 gün geçirdim. Eşimin memleketine gitmiştik gece tuvalete gidinde kanama oldu :KK43: Dr da yoktu bulunduğumuz yerde ve merkez 2.5 saatti. Kendi dr umuzla konuşup sabaha kadar yattım ama uyku yok tabi ve sabaha kadar titredim korkudan :KK43:((( sabah merkeze indik hastaneye gittim ilk olarak bebeğimin kalp atışını dinlettiler, ben ve eşim ilk kez kalp atışını duyduğumuzda böyle ağladık. Kanamanın bölgesini buldular Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeğime ve plesantaya bağlı değilmiş. Ama 4 gece yattık hastanede. Sonra Ankara'ya döndük şimdi hala istirahatteyim. Bu arada bebeğimin suyu da artmış. Allah'ım kimseye yaşatmasın bana da bir daha yaşatmasın. Ben hayatımda böyle korkunç bir gece geçirmedim, bana yorgunluktan olmuş dediler. Bundan sonra daha az çalışıp daha çok dinleneceğim. Hala tuvalete giderken korkuyorum. :KK43: lütfen kendinizi fazla yormayın.
Çok geçmiş olsun. Allah korumuş canım.

Günaydın kızlar. Epeydir yazamadım ama korkunç bir 10 gün geçirdim. Eşimin memleketine gitmiştik gece tuvalete gidinde kanama oldu :KK43: Dr da yoktu bulunduğumuz yerde ve merkez 2.5 saatti. Kendi dr umuzla konuşup sabaha kadar yattım ama uyku yok tabi ve sabaha kadar titredim korkudan :KK43:((( sabah merkeze indik hastaneye gittim ilk olarak bebeğimin kalp atışını dinlettiler, ben ve eşim ilk kez kalp atışını duyduğumuzda böyle ağladık. Kanamanın bölgesini buldular Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun ki bebeğime ve plesantaya bağlı değilmiş. Ama 4 gece yattık hastanede. Sonra Ankara'ya döndük şimdi hala istirahatteyim. Bu arada bebeğimin suyu da artmış. Allah'ım kimseye yaşatmasın bana da bir daha yaşatmasın. Ben hayatımda böyle korkunç bir gece geçirmedim, bana yorgunluktan olmuş dediler. Bundan sonra daha az çalışıp daha çok dinleneceğim. Hala tuvalete giderken korkuyorum. :KK43: lütfen kendinizi fazla yormayın.
Geçmiş olsun arkadaşım inşallah bi daha böyle korkular yaşamadan kavuşursun bebeğine Allah yardımcın olsun suyun artmasına sevindim hep aklımdaydın epeydir yoktun ama çok şükür ki her şey yolundaymış dikkat et kendine canım

Insallah canım benim de gecer ya normalde migrenim vardı bu agrı dedigin gibi boyle patlıycak gibi hani migren agrisina alistım bu oyle de degil minoset dedi doktor tum hamileler de kullanmis ben diretiyorum şu an icin cunku ilaclara da ozellikle agri kesicilere bagisikligim cok cabuk oluyo simdiden icersem sonra hic etkilemez yalnız şunu da farkettim bas agrısının sebebi tansiyon...normalde tansiyonum hic artmazdı basım agrıdgnda arttıgını farkettim onu kontrol altina aldktan iki uc saat sonra geciyo bakalm simdi 12lere cikiyo (normalde buyuk 10dur bende fix) 14 ve sonrasi hipertansiyon oluyomus ve hamilelikte cok cok riskliymis insallah o asamalara gelmem
Aman kuzum dikkat et tansiyona öyleyse yükselten şeylerden uzak dur sık sık ölç bari tansiyonu hamileliğe bağlı da yükselirmiş zaten

Evet çok değişik bir his olsa gerek. Acıyormudur acaba tekmelediğinde?
Valla şuanlık acı yok pıt pıt vuruyo hiç bitmesin istiyorum:) ilerde büyük aylarda acıyacaksada acıtsın yeterki büyüsün o ayakları elleri tekmelesin biz bunları yaşamak için neler çektik :KK66:
Canım çok etkilendim yazdıklarından rabbim kimselere böyle birşey yaşatmasın sanada çok geçmiş olsun allahım korusun bebeğini sağlıcakla doğmasını nasip etsin inşallah

Yaaa cokk geçmiş olsun canım iyi dinlen bence de bundan sonra cok cok geçmis olsun

Aman kuzum dikkat et tansiyona öyleyse yükselten şeylerden uzak dur sık sık ölç bari tansiyonu hamileliğe bağlı da yükselirmiş zaten
Evet canım beslenmeme dikkat ediyorum da hamilelige baglı yukseliyomuş limonu herseyde kullanmaya basladm simdi biraz rahat ediyorum bi de ölcuyorum dedigin gibi takipteyim

Çok geçmiş olsun canım Allah yaşatmasın bir daha.Sağ salim kucağına alırsın inşallah

Edacim cok gecmis olsun allah korumuss canimm.. bundanxsonra bol bol dinlen insallah birseycikler olmaz allahin izniyle. Kac haftalik oldun bu arada

Sağolun kızlar, umarım sizlerde de herşey yolundadır. Hayırlısıyla 9 ayı dolduralım :)
Geçmiş olsun canım. Nasıl bir duygu çok iyi biliyorum çünkü bende 2 ay kanama yaşadım hala da lekelenme tarzında geliyor ve ayakta uzun süre kalsam yorulsam hemen geliyor dr.um 9 ay yatarak geçireceksin dedi. Leke şeklinde olması bile beni sevindiriyor çünkü adet kanamasi gibi kanama beni çok korkuttu Allahım yavrularimizi bize bağışlasın bundan sonrası daha kolay geçsin inşallah

Back
X