Şimdilik he he diyip geçiştiriyorum ama lohusalıkta içimden bi canavar çıkarabilirimCanim cocugunla ilgili kararlari esinle beraber ver bu kadar karistirma bence yoksa cok skinti yasarsin lohusalik doneminde fln cok bunaltirlar seni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdilik he he diyip geçiştiriyorum ama lohusalıkta içimden bi canavar çıkarabilirimCanim cocugunla ilgili kararlari esinle beraber ver bu kadar karistirma bence yoksa cok skinti yasarsin lohusalik doneminde fln cok bunaltirlar seni
Bizim oğlanın adı Berat olacak Allah'ın izniyle :) Berat Kandil'inde yumurtamın döllendiği ve iyi olduğu haberini almıştık dedik oğlan olursa Berat olsun :)Kizzlarrr bebissleree isimm dusundunuzz muu
canım sakın onları dinleme. dediğin gibi çocuğa gelecek zararda 5 dk bile üzülmezler, konuşmalarına bakma. halk sağlığı geçmişime dayanarak diyebilirim ki aşıdaki çok düşük doz civanın zararı o hastalığa yakalanmakla elde edeceğiniz zararın yanında sıfır kalır. ayrıca eskiyi önüne getirenler öncelikle geçmiş yılların anne, çocuk, bebek ölümlerine bir bakmalı. mülteci sorununun tavan yaptığı bir dönemde aşıdan kaçmak tam bir çılgınlık. istersen sana kendi ailemden de örnek vereyim. küçük yeğenimin kızamık aşısı yokken ondan daha büyük yeğenimin vardı. büyük yeğenim bir iki günde ayakta atlatırken küçüğünün çok yüksek ateşi çıkıyordu, gözlerinin içinden ve hatta makattan bile çıkmıştı. nerdeyse hergün doktora gittiler. toparlanması 10 günü aldı ve bu süreçte gözden de çıktığı için beyne ulaşma riski atlattılar. Yani diyeceğim o ki eski insanları eskide bırakalımBende hepsini yaptırcam kendi annemde tabiki yaptırcaksın diyo ama eşim ve ailesi çok bilmiş olduğu için aşı çok iyi değil diyolar Allah korusun çocuğuma aşı olmadığı için bişe olsa benim ciğerim yanacak kimseye bişe olmaz off şimdiden öyle çok konuşuyolar ki valla beni doğum sonrası depresyona sokacaklar
Bu konuda çok örnek var ben şimdi bunları duyup görüp Nasıl aşı olmasın diyeyim saçmalık işte aşı olmasın diyen eşimin tarafından bir kişi kendi çocuğuna bazı aşılarını yaptırmış çocuk hergün fastfood besleniyor cips kola ne bileyim içinde katkı maddesi sağlıksız olan herşeyi tüketiyor yani onları yedirirken bişe yok aşıya gelince laf aşının zararını düşünene kadar ben çocuğuma bunları niye yediriyorum diye düşünse keşkecanım sakın onları dinleme. dediğin gibi çocuğa gelecek zararda 5 dk bile üzülmezler, konuşmalarına bakma. halk sağlığı geçmişime dayanarak diyebilirim ki aşıdaki çok düşük doz civanın zararı o hastalığa yakalanmakla elde edeceğiniz zararın yanında sıfır kalır. ayrıca eskiyi önüne getirenler öncelikle geçmiş yılların anne, çocuk, bebek ölümlerine bir bakmalı. mülteci sorununun tavan yaptığı bir dönemde aşıdan kaçmak tam bir çılgınlık. istersen sana kendi ailemden de örnek vereyim. küçük yeğenimin kızamık aşısı yokken ondan daha büyük yeğenimin vardı. büyük yeğenim bir iki günde ayakta atlatırken küçüğünün çok yüksek ateşi çıkıyordu, gözlerinin içinden ve hatta makattan bile çıkmıştı. nerdeyse hergün doktora gittiler. toparlanması 10 günü aldı ve bu süreçte gözden de çıktığı için beyne ulaşma riski atlattılar. Yani diyeceğim o ki eski insanları eskide bırakalım
Günaydın 6. Ayda hissetmeye başlayanlar var eğer vücudundaki yağ oranı fazlaysa yani kilolu isen geç yada az hissedebilirmişsin benim teyzem hemşire bende ne Zaman hissederim diye başının Eti'ni yemiştim o böyle demiştiKızlar 23 haftaya girmek üzereyim sadece bikaç kez hissettim bebeğimin tekmelerini , niye böyle ...günde 1-2 hissetmek yeterlimi
Gec hissedenler var canim bir kac kez de olsa hissediyorsan sorun yoktur bence..Kızlar 23 haftaya girmek üzereyim sadece bikaç kez hissettim bebeğimin tekmelerini , niye böyle ...günde 1-2 hissetmek yeterlimi
Kizzlarrr bebissleree isimm dusundunuzz muu
Ya bizde karar veremiyoruz bir turlu zormus isme karar vermek ya begendigim isimler var ama iste bu olacak diyemiyorum hic birine :)Benim oğlumun adı Göksun Kar olacak![]()
Ya bizde karar veremiyoruz bir turlu zormus isme karar vermek ya begendigim isimler var ama iste bu olacak diyemiyorum hic birine :)
Deniz çok güzel bir isim Vera değişik güzel bir isim olabilir çok duyulan bir isim olmadığı için aile büyüklerin belki laf söyleyebilir ben beğendim kulağa kötü gelmiyor hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla gelsin güzel kızımız, benim kızım olsaydı Liva koyardım yada Livânur:)Biz 'vera' ismine karar verdik bircok dilde anlamı var.. bir de ben kızda deniz ismini cok seviyorum. Bu nedenle 'Deniz Vera' olsun diye dusunduk soy ismimiz de cok uzun degil zaten...sizce nasıl kızlarr ? ( henuz koymadık istediginiz yorumu yapabilirsiniz açığım :))) )
Canim hem modern olmus hem bilindik guzel bir isim cok begendim bende :))Biz 'vera' ismine karar verdik bircok dilde anlamı var.. bir de ben kızda deniz ismini cok seviyorum. Bu nedenle 'Deniz Vera' olsun diye dusunduk soy ismimiz de cok uzun degil zaten...sizce nasıl kızlarr ? ( henuz koymadık istediginiz yorumu yapabilirsiniz açığım :))) )
Sare ismi cok guzel eger kiz olsaydi benimki sare ya da azra olacakti ismivera ismini çok beğeniyorum ben hatta eşime de söylemiştim ama beğenmedi aslında anlamı da çok güzel ve kulağa hoş geliyor
Onun dışında sare ismini de beğeniyoruz eşim de beğendi onu ama karar da veremiyoruz
Tek isim olucak sanırım :)
Kayınvalidem durdu durdu geçen gün dayanamadı benim adımı koyun dedi :))) üstelik rahmetli annem dururken hıh
Eşim Allahtan hayır dedi de kurtuldum hiç yorum yapmadan :))
Sare ismini bende beğendim çok kibar güzel bir isimvera ismini çok beğeniyorum ben hatta eşime de söylemiştim ama beğenmedi aslında anlamı da çok güzel ve kulağa hoş geliyor
Onun dışında sare ismini de beğeniyoruz eşim de beğendi onu ama karar da veremiyoruz
Tek isim olucak sanırım :)
Kayınvalidem durdu durdu geçen gün dayanamadı benim adımı koyun dedi :))) üstelik rahmetli annem dururken hıh
Eşim Allahtan hayır dedi de kurtuldum hiç yorum yapmadan :))