2017 ocak-şubat anneleri

peki bebek odası konusunda ne düşünüyorsunuz ? büyüyen bebek karyolası mı almalı yoksa küçük bebk karyolası mı?

Bebek odasina buyumeyen alcam ben cunku hemen odayi ayirmamiz zor diye dusunuyorum buyuyen besiklerde cok buyuk sigmaz odaya.. buyuyen alirsakda oda icin kucuk birsey daha almamiz gerekiyor sanirim

Kızlar liste yaptınızmı bebek alışverişi hastane yatışı için. Birbirimizle paylaşsak fikir olur bence
:anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Aynen bende gecen gun soylemistim onu aslinda ben yazayim diyince pek birsey yazamiyorum internetten yapilan listeler var onlari bir arastir istersen canim

Ben odasını ikeadan sipariş verdim kendi odamda şehzade beşiğimiz var zaten.. isterseniz yazayım isimlerini bi bakın SMILA güneş lamba ve duvar lambası, HENSVIK beşik ve dolap , HIMMELSK turkuaz yıldızlı halı ,BRIMNES 4 çekmeceli şifonyer şimdilik bunları sipariş verdim hem uygun hem kaliteli magazalarda Bebek odaları ebeveyn yatak odalarından pahalı hem benim arkadaşın oğlu var burası Bebek odası diyip odasında yatmıyo arabalı yatak istiyomuş bence şimdilik uygun sade desenli bebek odası alıp büyüyünce genç odası gibi şeyler almak daha iyi gibi çok Bebeksi şeyleri sonradan istemiyorlar :)

Bencede pahali canim etrqfimdaki herkes de bebek arabasi icin gerek yok cok para vermeye diyorlar beni ikna ettiler acikcasi
Bana da oyle geliyo canım ya aslında tabiki insan herseyi en guzeli en kalitelisi olsun istiyor ozellikle bizim gibi zor elde eden anne adayları olarak :) ama isin icine girince o kadar ihtiyac var ki biraz bazı seylerden taviz vermeliyiz :)

Ben odasını ikeadan sipariş verdim kendi odamda şehzade beşiğimiz var zaten.. isterseniz yazayım isimlerini bi bakın SMILA güneş lamba ve duvar lambası, HENSVIK beşik ve dolap , HIMMELSK turkuaz yıldızlı halı ,BRIMNES 4 çekmeceli şifonyer şimdilik bunları sipariş verdim hem uygun hem kaliteli magazalarda Bebek odaları ebeveyn yatak odalarından pahalı hem benim arkadaşın oğlu var burası Bebek odası diyip odasında yatmıyo arabalı yatak istiyomuş bence şimdilik uygun sade desenli bebek odası alıp büyüyünce genç odası gibi şeyler almak daha iyi gibi çok Bebeksi şeyleri sonradan istemiyorlar :)
Aynen oyle bence de :) benim de en cok ikea aklima yattı :)

Bebek odasina buyumeyen alcam ben cunku hemen odayi ayirmamiz zor diye dusunuyorum buyuyen besiklerde cok buyuk sigmaz odaya.. buyuyen alirsakda oda icin kucuk birsey daha almamiz gerekiyor sanirim
Ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum canım şu an. Zaten yanımda uyuyacak uzun bir süre. Dolap alıp odanın birine koycam eşyalarını koymak için. Bir iki yaşındada oda yapılır. Oda şu an kullanmayacağım için gereksiz. Ama tabi insan heveste etmiyor diil pembiş pembiş bir odası olsa fena olmazdı :)

Bir de hensvikde sifonyer yok ya icine sığdırabilir miyiz acaba sadece dolap az mı kalır sence diger takımlardan sifonyer ekleyince hepsi tek takim olmadigi icin kotu durmaz dimi

İkeanim bende sundvick olan modelini begendim besik dolap ve sifonyer olarak takimi var onu alma ihtimalimde var daha tam karar vermedim

Ben bebek odası yapmayı düşünmüyorum canım şu an. Zaten yanımda uyuyacak uzun bir süre. Dolap alıp odanın birine koycam eşyalarını koymak için. Bir iki yaşındada oda yapılır. Oda şu an kullanmayacağım için gereksiz. Ama tabi insan heveste etmiyor diil pembiş pembiş bir odası olsa fena olmazdı :)
Ayri oda bende yqpmivqm zaten canm ama besik ve dolap alimcak mecbur. Dolabi ayri odaya koycam besik yanimda olacak 2 yasindan sonrada allah nasip ederse eger ayri odaya gecip dolabina uygun baza baslik fln almayi planliyorum

İkeanin dolaplari biraz kucuk ama iki kapili ve boyutlari kucuk ben canli olarak da baktim..

Bana da oyle geliyo canım ya aslında tabiki insan herseyi en guzeli en kalitelisi olsun istiyor ozellikle bizim gibi zor elde eden anne adayları olarak :) ama isin icine girince o kadar ihtiyac var ki biraz bazı seylerden taviz vermeliyiz :)
Evet canim hepimiz oyle istiyoruz aslinda ama herkes durumuma gore alicak tabi :) ben kiyafetine fln daha cok onem veriyorum acikcasi kaliteli seyler alayim istiyorum bebek arabasinda oyle 3 4 binlik urunler bana gereksiz geliyor kendi capimda binliralik butce ayirdim araba isine o dogrultuda bakiyorum

Bir de hensvikde sifonyer yok ya icine sığdırabilir miyiz acaba sadece dolap az mı kalır sence diger takımlardan sifonyer ekleyince hepsi tek takim olmadigi icin kotu durmaz dimi
Ben şöyle düşündüm benim aldığım şifonyer takımdan ayrı ama sonradan çocuk büyüyünce yetmicek o şifonyer bende şifonyeri mutfağa koyarım çocuğa yeni büyük alırım diye düşündüm o yüzden böyle aldım bilmem ki çok kötüde durmaz ya ikea konseptleri hep takım takım değil ki uydururuz gibi geliyo

İkeanin dolaplari biraz kucuk ama iki kapili ve boyutlari kucuk ben canli olarak da baktim..
Evet küçükler ama yeter ya bebeklik dönemlerine bilmiyorum kız bebişler süslü olacağı için onlara yetmeyebilir :) benim oğluma yeter diye düşünüyorum

Ben hiç alışveriş konularına girmeyeyim çünkü çıkamıyorum:)) iki bebek olunca masraf çok çıkıyor bu sebeple bazı şeylerden kısmam gerekiyor. Açıkcası mobilya yatak almayacağım iki tane park yatak alacağım, zaten ikisi tek yatakta yatacak 3_4 aya kadar çok küçük oluyorlar zaten. Bir tane gardrop alacağım büyük ikisinin eşyaları sığsın, ayrı oda yapmayacağım evimiz sobalı kışın doğacaklar hepimiz aynı odada olacağız mecburen. Bebek arabasına gelince yaza doğru buyuduklerinde gidip mağaza bebekleri bindirerek rahatliklarina göre bakacağım onu da erteledim :) şimdi en önemli şeyler anne bebek ihtiyaçları listesi yapıyorum. Bir ara paylaşırım :KK46::KK46::KK49:

Kızlar bişey farkettim biz tüp bebek anneleri hep herşeyin uygununu arıyoruz bişeylerden kısmaya çalışıyoruz tedaviler okadar belimizi bükmüş ki:KK31:...diğer topiclerde herkes herşeyin en iyisine bakıyor.. bizim ettiğimiz masrafları etmedikleri için:KK1:
Yani evet bi bakıma doğru biz maddi manevi çok harcadık her ana bebeği için en iyisini ister ben şahsen herşeyin pahalısı en iyisidir diye düşünmüyorum biraz daha mantıklı alışveriş yapmak için burda danışıyoruz anlatıyoruz bence öyle düşünme sende bebeğin için hem cebine hem gönlüne uygun en iyisini alırsın üst baş mobilya gelip geçici bizim yavrularımız kıymetli hemde çok kıymetli ;)

Bunlar hic onemli degilkii kizlar evladimizin kokusunu icimize cekicez ya kucagimiza alicaz ya insallah varsin yatagi bile olmasin annesi babasiyla yatsin yeterki olsunlar saglikla dunyaya gelsinler:)) asil kiymet bilmek budur bence bunlari bizim gibi cefakar anneler anlar ancak :))

Evet canım kucuk gercekten ama buyuk olan yerlerde de bi dolap en az bin lira..simdiki odam kucuk oldugu icin ve 4-5 yasina kdr yetebilecegi icin ikea dusunuyorum ben. Bir de kolay monte edilip sökuluyor olmadı okula baslarken filan yeni takım alırsak bunu da ikincide kullanabiliriz mobilyalar duz beyaz olursa hali perde vs kombini ile erkege de uyar kıza da :) ay cok uzun vadeli dusunuyorum ben :))

Ben hiç alışveriş konularına girmeyeyim çünkü çıkamıyorum:)) iki bebek olunca masraf çok çıkıyor bu sebeple bazı şeylerden kısmam gerekiyor. Açıkcası mobilya yatak almayacağım iki tane park yatak alacağım, zaten ikisi tek yatakta yatacak 3_4 aya kadar çok küçük oluyorlar zaten. Bir tane gardrop alacağım büyük ikisinin eşyaları sığsın, ayrı oda yapmayacağım evimiz sobalı kışın doğacaklar hepimiz aynı odada olacağız mecburen. Bebek arabasına gelince yaza doğru buyuduklerinde gidip mağaza bebekleri bindirerek rahatliklarina göre bakacağım onu da erteledim :) şimdi en önemli şeyler anne bebek ihtiyaçları listesi yapıyorum. Bir ara paylaşırım :KK46::KK46::KK49:
Olsun varsın biseylerden kısalım canım saglıklı olsunlar da gerisi kolay insallah :)))

Back
X